Annemle yengemin arasında kaldık ne yapmalıyız sizce ?

Hanımlar annemle yengem tartışmışlar annemın burnunu sokması gereken konulara burnunu sokmasıyla başlıyor sıkıntı. Sonrasında tartışmaya dönüyor annem abıme hakaretler ediyor yengeme beddua ediyor falan telefonda yengemiz ise anneme karşı O.. dilenci kör gibi hakaretlerde bulunuyor. Ve bu o... kelımesı çok ağır geldı bıze henüz abıme yada yengeme herhangı bırşey demedık dusunuyoruz sızce tavrımız nasıl olmalı. Annem gelının şahsına sadece beddua edıyor. Abıme hakaret ediyor annemde hatalı bunu ona söyledik ama gelının söyledıgı de çok ağır geldı. Sızce Bu kelıme kabul edılebılır mı ? Basit mi ? Yoksa görüşmeyi tamamen bırakmalımıyız? İki çift laf söylemelimiyiz sizce ? Yoksa annemin yaklasımına karşılık hak etmıs mı ?
sinir ile söylenmiş bir söz eminim yengenizde pişman olmuştur. belki söylememiştir duydunuz mu .

Hanımlar annemle yengem tartışmışlar annemın burnunu sokması gereken konulara burnunu sokmasıyla başlıyor sıkıntı. Sonrasında tartışmaya dönüyor annem abıme hakaretler ediyor yengeme beddua ediyor falan telefonda yengemiz ise anneme karşı O.. dilenci kör gibi hakaretlerde bulunuyor. Ve bu o... kelımesı çok ağır geldı bıze henüz abıme yada yengeme herhangı bırşey demedık dusunuyoruz sızce tavrımız nasıl olmalı. Annem gelının şahsına sadece beddua edıyor. Abıme hakaret ediyor annemde hatalı bunu ona söyledik ama gelının söyledıgı de çok ağır geldı. Sızce Bu kelıme kabul edılebılır mı ? Basit mi ? Yoksa görüşmeyi tamamen bırakmalımıyız? İki çift laf söylemelimiyiz sizce ? Yoksa annemin yaklasımına karşılık hak etmıs mı ?

Anneniz hatalı evet; hakaret beddua kötü şeyler, karışmaması gereken işlere karışıp bunaltmış kadını, sizin yapacağınız şey hatasını tekrar tekrar hatırlatıp bir daha yapmasına mani olmak

Gelin hanıma gelince; mutlak sabrı taşmıştır, inanırım ancak ettiği laf yenir yutulur cinsten değil ben olsam keserim görüşmeyi ne ölüme ne dirime istemem, hayatımdan çıkar gider

Saygıyı tüketmişler aralarını bulmaya çalışmayın ileride bu olayların dozu daha da artar, görüşmemeleri en güzeli

bende diğer arkadaşlara katılıyorum. uzun bir süre yanyana bile gelmesinler.
yazdıklarına göre ikiside bunu konuşarak çözebilecek kadar olgun değiller üzgünüm ama yazdıklarından bu çıkıyor.
anlaşılan zaten içlerinde büyüttükleri bir nefret var. konuşaral çözemezler zamana bırakın uzaklaşsınlar görmedikçe kafalarında da kurmazlar. abine üzülüyorum

Tamam da insanı o noktaya getirdikten sonra vay sen bana bunu dedin nasıl dersin denmez ki. Tamam dememesi gerekirdi ama herkesin bir sınırı var sınırı astiktan sonra dediklerinden diyen değil dedirten sorumludur Bana kalırsa

Bedduadan, beddua eden insandan nefret ederim. Hele hele bedduaya ağzını alıştırmış olanlardan tiksiniyorum. Bir anne gerçekten evladını seviyorsa ne evladına ne de eşine gidip de beddua etmez. Gönlü el vermez bi kere.

Küfür eden kadınlar da çok iğrenç. Kadın bile dememize gerek yok. Küfür insanın ağzına yakışmıyor. Namusla ilgili hakaret içerikli küfür hele daha da iğrenç.

Konuya gelirsek iki tarafta haksız. Anneniz geline karışmaktan kaynanalık yapmaktan ve beddua etmekten vazgeçsin bir an önce. Gerçek sevgi gerçek annelik bu değil.

Fazlasıyla seviyesi düşük bir kadınmış.

Ne olursa olsun insan eşinin annesine bunu dememeli.

Eşinin yerinde olsam boşardım onu.

Annenizde kendine gelsin artık. Rahat bıraksın çiftleri. Nedir derdi, evlendirmis bıraksın işte mutlu olsunlar .

O.... demekle kimse o.....olmuyor.Gelinin o....yu gerçek anlamda kullanmadığı aşikar..Gidip kayınvalidesine onunla,bunla yatıp kalkar anlamında dememiş .Namusuna laf atmış gibi düşünmedim ben yani.Sinir anında yanlış kelime seçiminde bulunmuş ve haddini aşmış.

Kabahatin büyüğü ise annenizde..Hem burnunu sokmaması gereken işlere sokuyor hem de beddua ediyor utanmadan.Kendi oğluna hakaret, elin kızına ise beddua.Oğluşuna bedduaya kıyamadı herhalde ama o kızın da anası babası var.

Konunun ise sizinle hiç alakası yok.Topluca gelini haklı görsek onunla görüşceksiniz ama annenizi haklı görürsek görüşmüceksiniz herhalde.?? Bence iki tarafın da suçlu olduğunu bile bile bir tarafa cephe almak haksızlık.Bişi bilmiomuş gibi davranabilirsiniz..Anneniz ile gelin ise görüşmesinler artık.Fazla yüz göz olmuşlar.

Olay anlatılmamış. Annenin nasıl burnunu soktuğu anltılamamış. Haksız olduğu kabul edildiği halde annenin ettiği hakaretler ve beddua söylenmemiş. Ama gelinin o... Lafı ağır geldi derken yanına diğer söyledikleri de serpiştirilmiş.
Bana göre en hafif beddua en ağır küfürden daha ağırdır. Ki yengeniz annenizi arayıp da küfretmemiş. Anneniz zorla kendine küfrettirmiş.
Kesinlikle küfürü onaylamıyorum. Ama kedinin kulağını çek, olmadı bıyığını kopar, yetmedi bi de kuyruğuna bas. Sonra kedi beni cırmıkladı diye ah vah et.

O.... ne yaaa. O zaman eşi o.. çocuğu oluyor.

Seviyesizlik akıyor. Benim anneme dilenci demesi de yengeyle görüşmememe sebeptir.

ıkı tarafda haksız ama konu da onemlı
bırı bana cok buyuk yanlıs yaparsa veya cok agır bırsey soylerse bende karsılık olarak benzer seyı ona soyler gorusmeyı keserım, o yuzden konunun ne oldugu onemlı
annenız bu kadar rahat herseye burnunu sokup beddualar edıyorsa kufurde edıyordur belkıde ettıgı lafların karsılıgını almıstır ? neyse sonuc olarak sız araya gırmeyın , abınız gorusmek ısterse annesıyle gorusurz gelını hıc bırsey ıcın sakın zorlamayın

Siz duydunuz mu birebir bu lafı, anneniz gelini iyice kötülemek için bana o.. dedi demiş olabilir. Beklerim... Şahsen eğer oğlunun da sinirlendiği kadar büyük bir olay yaşandıysa, oğluna da hakaret ettiyse yengeniz de eşini korumak için bu kadar sinirlenmiş olabilir. Şahsen annesi bile olsa kimse benim eşime sesini yükseltmez. Yengenizi tebrik ettim, ellerinden öperim. Teşekkürler...

Küçük küçüklüğünü bilmiyor,büyük büyüklüğünü bilmiyor...
Annenize altta kalmadı aferin,geline de kendini ezdirmiyor helal olsun demiyoruz tabi..
Madem bu denli çirkin bir ortam var görüşmeyin!
Bu kadar lafı nasıl sindirebilirsiniz ki?
Abiniz bu benim karım hayırdır derse siz napabileceksiniz?

Back
X