asla tedavi olmaz o kadar kendisini gizliyor ki resmen ona karşı sevgim hiç kalmadıBu annenin huyu olmuş psikoloji bozuk ve ne yaptığının farkında olmaya bilir tedavi görse keske
Sız bağırıp çağırıp ağlasanız da yine aynısını yapar
Yinede uyarmaya devam edin inşallah bir daha yapmaz diyyeim bütün iyi niyetimle
Asla deme bence dene yatılı tedavi olabilirasla tedavi olmaz o kadar kendisini gizliyor ki resmen ona karşı sevgim hiç kalmadı
yani bunu asla kabul etmez hasta falan değilim der resmen bizi suçlu yapar çok baskın bir karakter evden gitsem kurtulsam ama şu an imkanlarda zorAsla deme bence dene yatılı tedavi olabilir
Ablanla bunu araştırın
Anlıyorum canım ama böyle nereye kadar gidicekyani bunu asla kabul etmez hasta falan değilim der resmen bizi suçlu yapar çok baskın bir karakter evden gitsem kurtulsam ama şu an imkanlarda zor
aslında anneme baktığımda o derece bir hasta değil çocuklarını falan sever her şeye koşmaya çalışır ancak çöpten bir şey alması beni deli ediyor ne düşünüyor anlamıyorum 2-3 gün tarihi geçikten bir şey olmaz falan sanıyor sanırımHasta insana neden hastasın diye kizilmaz,gönül koyulmaz. Ancak tedavi olmayi redderse kizabilirsiniz.
Cok zor yasadiginiz. Ama bu sorunu cozebilmenin tek yolu annenizin tedavi olmasi. Allah yardimciniz olsun.
Hiç bir piskiyatrik vaka kendi isteği ile tedavi olmaz.İnkar eder hastalığı kabul etmez.Kandırıp zorla götüreceksiniz ,orda dr razı ediyor tedaviye razı olmazsa yatırıyor zaten ilaç kullanım alışkanlığı kazanana kadar.Başka çareniz yok.Aksi taktirde bu döngü hiç bitmeyecek.asla tedavi olmaz o kadar kendisini gizliyor ki resmen ona karşı sevgim hiç kalmadı
Müge anlida bir kadında buna benzer biseyler yapılıyordu hastalık bu tedavi görmesi lazimdün annem uyuyordu buzdolabını açtım yine çöpten getirdiği gıdaları gördüm çıldırdım ablama gösterdim bir de bilerek etiketlerini sökmüş tarihleri geçik olduğu için ağladım bıktım artık annem uyandı ağladımı fark etti muhtemelen yine çöpten getirmişsin her şeyi diyerek yüzüne vurdum bahane uydurdu komşu verdi falan dedi artık yalan söyleme dedim kaçtı gitti başka odaya ben onları alıp çöpe attım ablamla dışarı çıktık eve dönünce babam da vardı ama banyodaydı annem bana neden attığımı sordu artık sana diyecek lafım yok dedim çöpten bir şey getirme dedim hala inkar edip kurana basıp bu verdi şu verdi diyor anneannem de onu savunuyor babam bu kavgayı duydu mu bilmiyorum ama her şeyi görmezden geliyor kızlar şu an evde hiçbir şey olmamış gibi bir hava var birlikte oturup yemek yiyoruz bu olaya ne diyorsunuz annemin resmen umrunda değil
Bence yüzleşmeyi annenizle değil babanızla yapmalısınız. Anneniz bariz şekilde psikolojik yardıma ihtiyaç duyuyor. Babanızın bu denli pasif kalması esas sorun.dün annem uyuyordu buzdolabını açtım yine çöpten getirdiği gıdaları gördüm çıldırdım ablama gösterdim bir de bilerek etiketlerini sökmüş tarihleri geçik olduğu için ağladım bıktım artık annem uyandı ağladımı fark etti muhtemelen yine çöpten getirmişsin her şeyi diyerek yüzüne vurdum bahane uydurdu komşu verdi falan dedi artık yalan söyleme dedim kaçtı gitti başka odaya ben onları alıp çöpe attım ablamla dışarı çıktık eve dönünce babam da vardı ama banyodaydı annem bana neden attığımı sordu artık sana diyecek lafım yok dedim çöpten bir şey getirme dedim hala inkar edip kurana basıp bu verdi şu verdi diyor anneannem de onu savunuyor babam bu kavgayı duydu mu bilmiyorum ama her şeyi görmezden geliyor kızlar şu an evde hiçbir şey olmamış gibi bir hava var birlikte oturup yemek yiyoruz bu olaya ne diyorsunuz annemin resmen umrunda değil
Anlamadımkı annenız çöpten yoyecek mı getırıyor?Durumunuz mu kotu ?Psıkologa goturmelısınızdün annem uyuyordu buzdolabını açtım yine çöpten getirdiği gıdaları gördüm çıldırdım ablama gösterdim bir de bilerek etiketlerini sökmüş tarihleri geçik olduğu için ağladım bıktım artık annem uyandı ağladımı fark etti muhtemelen yine çöpten getirmişsin her şeyi diyerek yüzüne vurdum bahane uydurdu komşu verdi falan dedi artık yalan söyleme dedim kaçtı gitti başka odaya ben onları alıp çöpe attım ablamla dışarı çıktık eve dönünce babam da vardı ama banyodaydı annem bana neden attığımı sordu artık sana diyecek lafım yok dedim çöpten bir şey getirme dedim hala inkar edip kurana basıp bu verdi şu verdi diyor anneannem de onu savunuyor babam bu kavgayı duydu mu bilmiyorum ama her şeyi görmezden geliyor kızlar şu an evde hiçbir şey olmamış gibi bir hava var birlikte oturup yemek yiyoruz bu olaya ne diyorsunuz annemin resmen umrunda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?