annemm

Etlibutlu

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
875
151
323
Ankara
ah annem ah canım annem kıyamam hiç.ama doktorlar kıyıyo delik deşik ettiler heryerini hastanede burnunda var bi hortum karnında var kolunda serum var.çok üzülüyorum annemi öyle görünce nefes alamıyorum sanki bende geldim 30 yaşıma 2 çocuğum var ama hala korunmaya muhtaç çocuk gibi hissediyorum kendimi annemi istiyorum.ne alaka şimdi diyenler olabilir.annem hastanede yatıyo ya kanserden şüpheleniyolar yada sirozdan.ne düşüneceğimi şaşırdım hangisi için dua edeyim ne diyeyim ne yapayım telefon bile edemiyorum sesini duyar duymaz ağlamaya başlıyorum üzülüyo.çok mutsuzum.bugüne kadar ne kadar boş şeylere üzülmüşüm ağlamışım bide anamı üzmüşüm ne kadar aptalmışım ah annem ahh

bende 5 yıllık kanser tedavisinden sonra annemi kaybetti nur içinde yatsın,sana sadece acanı içine at ve annene her fırsatta sarıl onun şuan destek ve morale ihtiyacı var

Allah acil şifalar versin

bırakma kendini güçlü ol anneciğinin seni güçlü görmeye ihtiyacı var
kendi derdini bırakıp bir de senin için mi üzülsün
bol bol "ya Şafi" ismini çek Allahın
şifa Allahtan..

bende şimdi hem yazıyorum hem ağlıyorum kıyamıyorum anneme.güçlü olmaya çalışıyorum ama annem herşeyim olmuyo olamıyorum güçlü.gidip sarılıp ağlamak isityorum babamı 3 sene önce kaybettik bide anneme bişey olursa naparım bilmem çok dua ediyorum allahım kabul etsin inşallah sağlık versin

Son düzenleme:
hayat böyle canım,herşey sırayla...
onlar biz çocukken nasıl kendilerini bırakmayıp,vargüçlerini bizler için harcadılarsa
şimdi senin ve bizlerin aynını yapma zamanı gelmiş demektir...
hiçbirşey yokmuş gibi davranamazsın elbette ama gözyaşlarını içine akıtıp mümkün mertebe annenin yanında ol...
şimdi onun en önemli ilacı sevgi,şefkat ve ilgi...
dilerim Rab'bim tez zamanda şifa bekleyen herkesle birlikte anneciğinede şifa versin...

Allah acil şifalar versin canım.
Dualarımız tüm annelerle...

dualarım annen ve şifa bekleyen herkeze canım yüreğini ferah tut dua et güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun

Allah'ım anneciğiinize şifalar versin inşallaah..Çok üzüldüm çok zor bir durum ayakta kalmaya çalışmalısınız annenizin size ihtiyacı var Allah kimsenin başına vermesin umarım önemsenicek bir hastalık değildir. Dualarım sizinle Allah yardımcınız olsun..

çok sağolun arkadaşlar tüm annelere hastalara allah sağlık versin şifa versin benim annemede inşallah bana bağışlasın.3 olsun koşacam annemin yanına sarılacam çok çok koklucam annem bana hep neşe kaynağım bu deli derdi yine onu neşelendirmeye çalışcam inşallah

annenın karsısın da guclu dur .
onun morele cok ıhtıyacı var .
Allah acıl sifalar versın .

rabbim acil şafalar varsin inşallah.
önemli bir durumu yoktur umarım.
ağlamakta çok haklısın ama gözyaşlarını ona belli etme yanında ol ve ona moral ver.
moral hastaların iyileşmesi için en önemli şey.

cnm cok gecmis olsun ,uzulme insallah hic birseyi yoktur,hemen iyilesir.Allah tum hastalara sifa versin.Sik sik yanina git ziyaret et torunlarini gotur sevsin mreli yerine gelsin.

annene çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım
ağlayıp üzülüp anneni daha çok üzme zor biliyorum ama senin güçlü olup ona moral vermen annene daha iyi gelicektir
tekrar geçmiş olsun inşallah iyi sonuç alırsınız kötü birşey çıkmaz canım

cok gecmis olsun,ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH(AMIN)

Canim benim cok gecmis olsun, ama birakma boyle kendini uzulmeni tabi ki anliyoruz ama kendini birakirsan sende hasta olursun ve seninde iki yavrun var hem onlar icin hem annecigin icin guclu olmak zorundasin...

Bol bol dua et Allah yar ve yardimciniz olsun, annene de Rabbim bol sifalar versin...

günaydın arkadaşlar hepinize çok teşekkkür ederim ağlamaklı bir gecenin sabahında işdeyim yine öğleden sonra anacığımın yanına gidecem dün kan tahlilleri gelmiş birisi yüksek inşallah korktuğumuz gibi çıkmaz.dua edin bize lütfen tek ihtiyacımız olan dua.bende bütün hastalara dua ediyorum onlarla beraber anacımada sağlık versin güzel allahım

Rabbim şifa versin cnm. Hastanelere gidince görüyo ki insan beterin beteri var. ALLAH beterinden korusun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…