• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annen degilim?

Biz de anneler genelde kadın oluyor, siz de öyle değil mi? Sahi siz hangi ülkeden yazıyorsunuz, bizim ülkemizde bu tür evlilikler yasaktı en son! Töbe töbe, biraz tutarlı olur musun lütfen!!! Temizliyorsan temizle, temizlemek istemiyorsan temizleme. Pis olmasından şikâyetçiysen de söyle sen gitmeden önce temizletsin evi, sen sonra git. Şimdi ev temizleme anne olduğunda da kızının veya oğlunun evini temizlemeye gidersin, malum annenin görevi temizlik!

temizlik kadının görevi olmamalı demişsiniz ama başlığı da,"annen değilim"diye açmışsınız.yani annesinin görevi mi,bekar ,kendi evinde oturan,koskoca adamın evini temizlemek*
arada da olsa,gidip kaldığınız evi bir zahmet temizleyin.ya da nişanlınız temizlesin.annesinden beklemeyin
Ama Jennifer e göre annesinin işiymiş? Hollywood standartlarına göre yaşamıyo muyuz? Kimin dedigini dikkate alıcam şimdi:KK75:

Biz de anneler genelde kadın oluyor, siz de öyle değil mi? Sahi siz hangi ülkeden yazıyorsunuz, bizim ülkemizde bu tür evlilikler yasaktı en son! Töbe töbe, biraz tutarlı olur musun lütfen!!! Temizliyorsan temizle, temizlemek istemiyorsan temizleme. Pis olmasından şikâyetçiysen de söyle sen gitmeden önce temizletsin evi, sen sonra git. Şimdi ev temizleme anne olduğunda da kızının veya oğlunun evini temizlemeye gidersin, malum annenin görevi temizlik!
kendime göre düşündügüm için biraz yanlış ifade etmiş olabilirim. Çocugum olsa gocunmam yaparım ama nşanlım olunca bilmiyorum biraz daha yük gibi geliyo ya da yük de demiyim de kafam karışıyo. Nişanlımın evini temizlemeli miyim? Şimdiden böyle yapmaya başlarsam çok alışır ilerde elini hiç sürmez mi? Yol gösterin dye sordum bu şekilde anlaşılacagını düşünmedim

kendime göre düşündügüm için biraz yanlış ifade etmiş olabilirim. Çocugum olsa gocunmam yaparım ama nşanlım olunca bilmiyorum biraz daha yük gibi geliyo ya da yük de demiyim de kafam karışıyo. Nişanlımın evini temizlemeli miyim? Şimdiden böyle yapmaya başlarsam çok alışır ilerde elini hiç sürmez mi? Yol gösterin dye sordum bu şekilde anlaşılacagını düşünmedim
Herkes kendi sorumluluğunu alsın.
Yapsın, yapamıyorsa yaptırsın.
Kendi yapacaksa denk gelirseniz tutarsınız bir işin ucundan.

Açıkçası buna sizin kafa yormanız bile gereksiz.

vallahi işte sorun burda.çocuğum var,gocunur yapmam yani.hani benimle yaşadığı evde,odasını temizlerim de,ayrı eve çıkmış bir de nişanlı yapmış,bi zahmet evini de temizlesin sıpa, derdim.

Aman bea
ben hiç takmazdım sinanın evinin pisliğini
adam kendi takmıyor siz niye dert ettiniz
beraber yaşıyorsanız tamam ama o zaman da canım ben bugün evi sildim sen de süpür gelince diye mesaj at olsun bitsin :KK53:

Ben eşimle sevgiliyken evini temizliyordum, çoğu zaman da temizlik için biri geliyordu ve ben başında bekliyordum. Evlendik şimdi temizlik için biri gelir hep. Rutin temizliği de yaparım bi zahmet. Tek derdin bu olsun!

Merhaba kızlar. Kafam yine karışık ve sizin yardımıza ihtiyacım var. Nişanlım Sinan eve çıktı. Haliyle ben de arada yanında kalıyorum. Evde annemi(kv) görmemek beni üzüyor biraz ama buna da alıştım. Başbaşa kalmanın da güzelligi ayrı. Neyse her şey çok güzel ama tek başına kaldıgı için ve zamanı olmadıgı için evi pek temiz degil. Ben de onu darlamak istemiyorum evi temizle vs diye. Kendim temizlemek istiyorum ama bu da bir kadının görevi olmamalı yani bunu bu şekilde yormamalı kendini alıştırmamalı diye düşünüyorum. Ama inanın bana bir yük de degil evi temizlemek mutlu bile olurum hatta. Birlikte yapalım diye düşünüyorum ama ikimiz de çok yogun oldugumuzdan biraraya gelmemiz zor oluyor onda da tutup temizlik yapalım istemiyorum. Kafam çok karışık ne yapmalıyım.
Not: bir kere de olsun eski konularıma gönderme yapmadan sadece bu sorunuma odaklanalım lütfen. Kimseyle sorun yaşamak istemiyorum. Tüm bu negatiflikler bize ve hayatımıza kötü şekilde yansıyor. Yorum yaparken bunu aklımızda tutalım. Herkese iyi haftalar :KK52:
temizleseniz ne olacak ki nişanlısınız mulu olur.Yarın evlendiğinizde evi ortak mı temizleyeceksiniz.Çok beklersiniz bence.

Ayy kusura bakmayın da annem(kv) yazımına güldüm ksjdj ne olursa olsun o sizin anneniz değil saygıdan söyleniyor bizde ama bu kadarı bana daha evlenmeden etmeden inanılmaz abartı geliyor üzgünüm. Gerek yok o yüzden Sinan şöyle böyle diye konu açıyorsunuz.

Konuya gelince, maddi durumunuz iyiymiş herkes öyle yazmış. Yardımcı tutun siz ödeyin parasını. Çocuk rahatsa sizi ilgilendirmiyor geri kalanı zaten ona diyemezsiniz yardımcı tut diye.

Merhaba kızlar. Kafam yine karışık ve sizin yardımıza ihtiyacım var. Nişanlım Sinan eve çıktı. Haliyle ben de arada yanında kalıyorum. Evde annemi(kv) görmemek beni üzüyor biraz ama buna da alıştım. Başbaşa kalmanın da güzelligi ayrı. Neyse her şey çok güzel ama tek başına kaldıgı için ve zamanı olmadıgı için evi pek temiz degil. Ben de onu darlamak istemiyorum evi temizle vs diye. Kendim temizlemek istiyorum ama bu da bir kadının görevi olmamalı yani bunu bu şekilde yormamalı kendini alıştırmamalı diye düşünüyorum. Ama inanın bana bir yük de degil evi temizlemek mutlu bile olurum hatta. Birlikte yapalım diye düşünüyorum ama ikimiz de çok yogun oldugumuzdan biraraya gelmemiz zor oluyor onda da tutup temizlik yapalım istemiyorum. Kafam çok karışık ne yapmalıyım.
Not: bir kere de olsun eski konularıma gönderme yapmadan sadece bu sorunuma odaklanalım lütfen. Kimseyle sorun yaşamak istemiyorum. Tüm bu negatiflikler bize ve hayatımıza kötü şekilde yansıyor. Yorum yaparken bunu aklımızda tutalım. Herkese iyi haftalar :KK52:

Kadın tutmasını sağlayabilirsiniz. Sonuçta evlenince gene benzer bir çözümünüz olacak.

Nişanlınızın nasıl bir insan olduğuna göre değişir ama en iyi insan bile kadın erkek farketmez başkasının iş yapmasına alışıyor ve zamanla bu iş o insanın üzerine kalıyor. O yüzden siz temizlemeyin ve 2 haftada bir bir kadın tutmasını sağlayın. Hem ütüsünü falan da yapar bu sayede o da aradan çıkmış olur.

Bence sakın alistirma koca adam kendi evi kendi düşünsün temizligini. beraber bile yapmam ben olsam. temizlikçi tutsun yapmak istemiyorsa da. bir arkadaşim da nisanlisinin evini temizler bir kac günlük yemegini yapardi hep. simdi evliler ikisi de çalışıyor ve bebek de var ama adam hicbir is yapmıyor evde.

Back
X