Annenin kaderi kıza ? olan var mı sizde de

batlove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
630
1.296
63
benim aynı oldu..babamı hiç sevmezdim gitmişim aynı babam gibi biriyle evlenmişim.yalan dolan kumar..şimdi bu nasıl bir döngü.. ama ben bir yılda geri döndüm annem 30 yıl cektıkten sonra bırakabilmiş...BİLİR MİSİN GÖNÜL DERİN KÜSER YARASINA YARA AÇANA......!öyle mutsuzum ki neye yanacağıma şaşırdım..annememi babamamı yoksa onlar gibi evliliğimemi..yoksa defalrca uyardıgım koca olacak adama mı..bana iyi kıydılar veya kendim ettim kendim buldum..ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi yaa

doğrudur kızın kaderi anasına çekermiş. :KK17:

Son düzenleme:
bu sözü bende duymuştum ve çok korkuyorum annemin çektiği acıları çekmekten :(
Allah annemin yüzüne baksın artık istiyorum hep mutlu olsun, hep gülsün canım o benimm (alakasız ama içimden geldi işte :KK68:)

O sözü bende çok duydum ama bu her zaman böyle olacak değil. Örneğin, annem babamdan yıllarca çok çekmiş, şiddet, kumar, evine bakmama, sorumsuzluk her şey mevcuttu babamda. Ben de bu korkuyla evlendim açıkçası ama çok şükür eşim ne şiddet bilir, ne kahve ne kumar. Sorumsuz bir insan da değil. Evine ve çocuklarına son derece düşkün bir insan. Korktuğum başıma gelmediği için şükrediyorum.

Başından beri annemin evliliğinin aynısını yaşıyorum. Çok şükür güzel bir evliliği var. Ama kendinizi bu şekilde şartlamayın. 30 yıl annenizin çektiği çileyi siz çekmeyerek bu zinciri kırmışsınız zaten.

benim aynı oldu..babamı hiç sevmezdim gitmişim aynı babam gibi biriyle evlenmişim.yalan dolan kumar..şimdi bu nasıl bir döngü.. ama ben bir yılda geri döndüm annem 30 yıl cektıkten sonra bırakabilmiş...BİLİR MİSİN GÖNÜL DERİN KÜSER YARASINA YARA AÇANA......!öyle mutsuzum ki neye yanacağıma şaşırdım..annememi babamamı yoksa onlar gibi evliliğimemi..yoksa defalrca uyardıgım koca olacak adama mı..bana iyi kıydılar veya kendim ettim kendim buldum..ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi yaa

Insallah oyle degildir bunun garanti oldugunu bilsem hayatta evlenmeyi aklimin ucundan dahi gecirmem

Inanmayin şöyle batıl şeylere ya .
Annem 17 yaşında babama kaçmış ben 25 yaşına geldim evliliğe 2 yıl var nerden baksan. Babamla sevgilimin alakasi yok babam döndü arkasını gitti ufacık şeyde .
Sevgilimle neler yaşadık hiç elimi bırakmadı. Annemde hep der sen benden akillisin ben 17 de kaçtım diye .

Allah korusun. Annemin çektiğini çekmemek için onun eksikliklerini kendimde giderdim. Kader diyorum.
Siz hiç fark etmediniz mi evlenmeden önce eşinizin bu yönelimlerini?

canım annenin kaderi kıza bence saçma gibi geldi bana ama Allah yardımcın olsun hidayet versin rabbim eşine duadan baska yapcak bişey yok sakın yuvanı dağıtma düzelir inşAllah Allah büyük

Sanmıyorum ya
Annenin kaderini yaşamaz herkes
Bak sen 1 yılla yırtmışsın kadın 30 yıl çekmiş
Taze diye böylesin, geçer

Bu sözü bende duydum.
Kaderim kizima cekmesin diye dua edenleri bile duydum.
Benim kaderim anneme cekmedi.
Illa boyle olacak diye birsey yok.
Insanin kendi icinde gercekten mutlu olacagina inanmasi gerekiyor.

canım annenin kaderi kıza bence saçma gibi geldi bana ama Allah yardımcın olsun hidayet versin rabbim eşine duadan baska yapcak bişey yok sakın yuvanı dağıtma düzelir inşAllah Allah büyük
dağıldı bileeee.. dayanamadım..bana zaten dur diyende yoktu..

benim kaderim de anneme çekmiş evet ama bi farkla babam ve sülalesi anneme çektirdiği yetmediği gibi sıra bana geldi..
yani anamın kaderini babamlar sayesinde yaşıyorum yoksa kocamdan değil çok şükür..
hayatımda babam ve sülalesi dışında huzursuzluk problemim yok çok şükür bunlar ne zaman konu olsa tüm cinlerimi tepeme çıkarmayı başarıyorlar.

bencede annenin kaderi kıza ,aynı babam klasmanında biriyle evlendim ha şimdilik pişman falan değilim :KK48:ama ilerisi için bir şey diyemem yaşlandıkça huysuzlaşıyolar :KK70:
bu arada en azından siz çabuk kurtulmuşsunuz bundan sonranız güzel olur inşallah

Laftan öte bir şey değil, inanmayın. Kaçarak evlenenin kendi kızı da kaçar derler mesela. Kırk yılda bir denk gelip annesi gibi bir evlilik ve ya olaylar yaşayan olur, e o da adı üstünde rastlantıdır zaten. Çevrenizdeki ana-kızlara bir bakın, kaçının kaderi bir birinin aynı?
Siz mantıklı davranıp ayrılmışsınız da zaten. Herkes kendi yolunu kendi çizer.

mümkün degil. Böyle birseye boyun egemem. Olsa bile kurali bozarim. Yok böyle birsey.
Inatla benzer yönler olsa bile herkesin yasadigi seyler derim.
Ki esim babama hiiic benzemez. Ama problem olmadi mi kaynana falan, anneme benziyor diyemem cünkü cogunluk yasiyor bu durumu.
Cok farkliyim annemdem. Ama eger azicik onun gibi olsaydim aynilarini yasayacagima eminim.
Benzer yönlerim yüzünden cok cektim ve benzememeye calisiyorum. Ama onun gibi kendimi ezdirirsem ezerler acimadan. Onun senelerce kendini kader kurbani yapmasina kiziyorum. Bozarim ben o oyunu!

Back
X