Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahhahahhahahaher insanın kaderi ayrıdır canım böyle şeylere inanmayı ve konu anlatırken arada şiirimsi cümleler kurmayı bırakmalısın tuhaf oluyo çünkü. Ayrıca Allah yardımcın olsun...
Aynısı bana da oldu maaleseffbenim aynı oldu..babamı hiç sevmezdim gitmişim aynı babam gibi biriyle evlenmişim.yalan dolan kumar..şimdi bu nasıl bir döngü.. ama ben bir yılda geri döndüm annem 30 yıl cektıkten sonra bırakabilmiş...BİLİR MİSİN GÖNÜL DERİN KÜSER YARASINA YARA AÇANA......!öyle mutsuzum ki neye yanacağıma şaşırdım..annememi babamamı yoksa onlar gibi evliliğimemi..yoksa defalrca uyardıgım koca olacak adama mı..bana iyi kıydılar veya kendim ettim kendim buldum..ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi yaa
Olmazmi?Annemin kayinvalidesi manyaktı benimkide manyak çıktı. .benim aynı oldu..babamı hiç sevmezdim gitmişim aynı babam gibi biriyle evlenmişim.yalan dolan kumar..şimdi bu nasıl bir döngü.. ama ben bir yılda geri döndüm annem 30 yıl cektıkten sonra bırakabilmiş...BİLİR MİSİN GÖNÜL DERİN KÜSER YARASINA YARA AÇANA......!öyle mutsuzum ki neye yanacağıma şaşırdım..annememi babamamı yoksa onlar gibi evliliğimemi..yoksa defalrca uyardıgım koca olacak adama mı..bana iyi kıydılar veya kendim ettim kendim buldum..ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi yaa
Batıl inanç yada annenin kaderi kıza geçermiş diye değil de ben büyük konuşma başına gelir anlamında düşünüyorum olayı. .büyük konuşupta yaşadığım çok şey oldu çünkü. .yıl 2016 ,ne saçma şeyler,kader kendı seçtiğindir,bu batıl inanç,konu dıne gitmesın yasak dıye yazamıyorum,apaçık ayetler var
benim aynı oldu..babamı hiç sevmezdim gitmişim aynı babam gibi biriyle evlenmişim.yalan dolan kumar..şimdi bu nasıl bir döngü.. ama ben bir yılda geri döndüm annem 30 yıl cektıkten sonra bırakabilmiş...BİLİR MİSİN GÖNÜL DERİN KÜSER YARASINA YARA AÇANA......!öyle mutsuzum ki neye yanacağıma şaşırdım..annememi babamamı yoksa onlar gibi evliliğimemi..yoksa defalrca uyardıgım koca olacak adama mı..bana iyi kıydılar veya kendim ettim kendim buldum..ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi yaa
yaşadığın sürece nefes alıp ,kendini mutlu etmek istiyorsan yaşadıklarını kısır döngüye çevirmeden ,,,,benim aynı oldu..babamı hiç sevmezdim gitmişim aynı babam gibi biriyle evlenmişim.yalan dolan kumar..şimdi bu nasıl bir döngü.. ama ben bir yılda geri döndüm annem 30 yıl cektıkten sonra bırakabilmiş...BİLİR MİSİN GÖNÜL DERİN KÜSER YARASINA YARA AÇANA......!öyle mutsuzum ki neye yanacağıma şaşırdım..annememi babamamı yoksa onlar gibi evliliğimemi..yoksa defalrca uyardıgım koca olacak adama mı..bana iyi kıydılar veya kendim ettim kendim buldum..ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi yaa
Inanmayin şöyle batıl şeylere ya .
Annem 17 yaşında babama kaçmış ben 25 yaşına geldim evliliğe 2 yıl var nerden baksan. Babamla sevgilimin alakasi yok babam döndü arkasını gitti ufacık şeyde .
Sevgilimle neler yaşadık hiç elimi bırakmadı. Annemde hep der sen benden akillisin ben 17 de kaçtım diye .