Annenin kaderi kizinda olurmus derlerdi yavruma oldu

Allah herkesi iyilerle karsilastirsin benim kayinvalidemde kotu. Yapmadigini birakmadi esim ana kuzusu beni hic dinlemedi hayatim genc yasta cehennem oldu ve oyle devam ediyor. Keske evlenmeseydim diyorum ama cooook gec artik. Annemde cok cekmis zamaninda hep anlatir. Kizlar anneleriyle kaderi ayni olurmus haklisiniz galiba. Allah yardimcimiz olsun

aslinda nerden baslagim bilemiyorum,kizim 4 senelik evli esiyle iyi anlasiyor 4 aylik bebegi var sorun dünürlerde ilk torunlari sulalede ilk oglan cocugu bebek 4 aylik oldu ALLAHIN bir corabi nasip olmadi torunlarina bunlar nasil insan anlamadim aslinda nasil olduklarini anladim ama kizim seviyordu yavrum ailede önemli dedimsede dinlemedi ki görgü sifir ev leri dösenirken cogu seyi biz aldik simdi neden siz aldiniz diyeceksiniz .....cünkü kizimin herseyi olsun istedim bana kv bisey yapmadi beraberdik 18 sene esimin ayligini babasi aliyordu onlar ne alirsa o yenirdi hamileyken bile canimin istedigi seyi inanin rüyamda önüme yelirdi yerdim , rahmetli olduklarinda 6 kardes benim parmi paylasdi cocuklarima benim annemler alirdi..... torunuma odasini arabasini herseyini biz yaptik ben onlara kizimi muhtac ettirmem kendileri babaannelik dedelik yapmazlar ama kizimdan hizmet beklerler ama insanin gücüne gidiyor ardaslarinin kv leri nasil bizimki nasil insana bana deger verilmedi kizimada bu beni cok üzüyor 28 senelik evligim esim ve ailesi öbür dünyada nasil hakkimi ödüyecek bilmiyorum esim icinde kendi ailsi cok önemli karisi cocuklari degil nasil dayandim bilmiyorum rabbim bana nasil sabir Verdi inanmazsiniz birgün bile karsilik vermedim kendi kizlarindan dayak yemis insanlardi hep sustum simdi kendimi sorguluyorum kendime kiziyorum insanin kocasi deger vermezse kimse deger vermez paspas gibi kullanildim kizima bakinca ALLAHDAN damadim iyi deger veriyor ama bazi seyler varki film seridi gibi gözümde canlaniyor hersey mavdiyat degil ama herkes görevini bilmeli icim cok aciyor bilemiyorum anlaya bildinizmi kisadan yazmaya calistim biraz karisik oldu ama kusuruma bakmayin................genclere tavsigem lütfen evlenmeden iyi düsünün ailede cok ,cok önemli sansiniz bol olsun

hemde en önemli olan ailedir ..karşılık vermeyince zannetmeyin iyi birşey yaptığınızı..bu dünyada kötüler kazanıyor..eşin değer vermezse ailesi hiç vermez bunu bende çok iyi bilirim bende 22 yıllık evliyim hala eşim olacak kişi beni ezdirmeye çalışır..ama eskisi gibi başaramıyor başaramayıncada kocam olacak kişi surat yapar bana..umurumda değil..benim iyiki kızım yok.. gelinlerin insandan sayılmadığı eve gelen bir hizmetçi gibi görüldüğü bir coğrafyada yaşıyoruz..aşk sevgi falan bunlar boş şeyler mantık olacak evlilik yaparken..

Verilen cevapları okuyunca insan kocaların eşlerine değer vermemesini çok açık görüyor.Ben de herşeye evet deyip sustum ama aldatılıp boşanınca hayatıma uzaktan bakınca yaptığım hatanın farkına vardım.Aşk sevgi bir yere kadar sen kendini ezdirir değer vermezsen ezen çok oluyor. eşinde seni eziyorsa zaten sevgide çok anlamlı değil bence. seven üzmezmiş derler.Kızınıza her şartta arkasında olduğunu söyleyin.Ona ve ailesine onun sahipsiz olmadığını hissetirin.Bir abla kızı için damadının ailesinei siz atarsanız biz havada kaparız size muhtaç değil ayağınızı ona göre denk alın demiş kavgada çok hoşuma gitmişti Siz aman şöyle olmasın aman böyle olmasın diye fedakarlık yapıp aynı fedakarlığı karşı taraftan görmüyorsanız kızınıza susmayı değil ezilmemeyi öğretin. Gerçektende sizin her zaman ve şartta onun arkasında olduğunuzu herkese hissettirin.Damat biraz olsun kaybetmekten korkmazsa eğer herşeyi yapmaktan oda aileside korkmaz. Kaderi size benzemiş diye düşünmeyin herkes kendi kaderini yaşar.Rabbim ona güzel yazılar yazıcak deyin.Kötü düşünce gerçek olur derler büyükler

Back
X