anneniz bunu yapsa

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
10 aylık bebeğim var. Ne bulduysa yüzüne geçiriyor ve annemde 5 dk bakmasını Rica ettim bulasik için. Döndüğümde kızımın elinde çatal vardı. Anneme sordum ben verdim dalmışim dedi. Allah korusun gözüne saplasa ben be yapardım şimdi küstü oturuyor
 
birumutturyasamak
Siz ne kadar anneyseniz, anneniz de sizin anneniz. Yani zamanında çocuk(lar) büyütmüş biri.. Illaki sizin kadar anneniz de dikkat ediyordur. Ama insanlık hali dalmış olabilir. Tatlı dille endişelerinizi anlatırsanız, anneniz daha dikkatli olacaktır illaki.
 
Evladınız sizin kıyamadıgınızsa siz de annenizin aynı şekilde kıymetlisiydiniz ve size Nasıl baktıysa torununa daha iyi bakar.Normal birşey.Allah korusun yeter ki.

Çok içerleniyorsanız bu duruma evinize de kabul etmeyin,5 dk da baktırmayın hiç.
 
eski konunu bilmeyenler ne var bunda der ama yanlis hatirlamiyorsam cok sorunlu bir kadindi anneniz
bir sure gorusmeme karari almamis miydiniz?
 
Evet bir şey diyemezsiniz bu saatten sonra ama benim annem küçücük bebeğin eline çatal vermez. Saçmalık, böyle büyütmüşse Allah’a emanet büyütmüş resmen. Allah korumuş sizleri.
Çatal ne demek? Saçmalık.
 
Benim aileme dil uzatmıştın, hatırladım seni.
Kafalar pırıl pırıl.
Annem böyle yapsa onu sınır dışı ettirirdim, yok artık!!!!!
 
Anneniz bunu yapsa yazinca nasil bi panikle actim mesaji. Dalginligina gelmistir ya. Sakinilan goze cop batar derler biraz daha sakin olun bence.
 
Ööfffçok muhteşem Anne iseniz bir elinizle bulaşık yıkayıp bir elinizle de çocukla ilgilenseydiniz. Bunu yapamıyorsanız bir zahmet Bebeği uyuyup ev işlerini yapın.
Ayrıca anneniz ile kavga etmenin ne manası var, dalgınlığına geldi ise neyin kavgası bu. Annenize emanet ederken odasına götürün oyuncakları ile takılsın, yani bir sürü seçenek varken tartışmayı seçmek de ayrı birşey, ağır konuşmayın Anne dikkat edelim diyin yeterli
 
O ufak dalgınlıklarla kazalar oluyor ama. Herkes sizi nasıl büyütmüş demiş konu sahibine ama ben haklı buldum.
Eşimin ailesi canlarını verirler kızım için ama anlık bir dikkatsizlikle kızımın kaynar suyla haşlanmasına neden oldular, kızımın çığlıkları hala kulağımdan gitmez. Tabi ki istemezlerdi olmasını ama önlem almak lazım.
Bazen benim annem de yemek yaparken bıçağı tezgahın kenarında bırakır, kızım mutfakta olmasa bile uyarırım.
 
Çatal neden ortadaydi? Anneniz bir şey mi yiyordu? Yok yemiyor ve çatal ortada ise sizde de hata var.
 
O saatten sonra bişey yapamazdım ama annem de küçücük bebeğin eline çatal vermezdi. Nasıl bi dalgınlıkmış bu?
 
yok artik dalmisim ne demek bir anlik dalginlikla neler oluyor. Annenize sinirli sekilde mi sordunuz da kustu sizin tavir yapmaniz gerekirken o yapmis cok sacma geldi bana
 
Neden annenize güvendiniz ki bu kadar
Bulaşık yıkarken yanınızda olabilirdi.
Anneniz sizde değilken nasıl yıkıyorsanız yine öyle yapın
Çatal bu, ya bir şey olsaydı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…