Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı ben yaDeli kız diyor bana hep![]()
gidip öpüyorum habire sırnaşıyorum keyfini yerine getiriyorum diye
![]()
aynı ben ya![]()
biz nasılsak ailemize karşı o gelecek illaki başımıza Allah daha iyi bi evlat olmamızı nasip eylesinne güzel evlatlarız dimi peri
Neyden bıktı kız anlamadımbiz nasılsak ailemize karşı o gelecek illaki başımıza Allah daha iyi bi evlat olmamızı nasip eylesinbenimki bıktı yalnız olmaz ki böyle
![]()
çok sırnaşıyorum diye yerli yersiz dibinde bitiyorum seviyorum napimmm duramıyorum uzağındaNeyden bıktı kız anlamadımamin amin
çok sırnaşıyorum diye yerli yersiz dibinde bitiyorum seviyorum napimmm duramıyorum uzağında![]()
olur olmadık anlarda dibinde bitmesem gidecekte hoşuna kanka oldum annemle bildiğin arkadaş zanneder bizi biri görsevallaha bizimkinin hoşuna gider mesela benim moralim bozuk olduğu zamanlar o bana sırnaşır ama bir tek biz böyleyiz ablmalar anneme sırnaşmaz oda onalara 0
Öyle
Ayy bende öyleolur olmadık anlarda dibinde bitmesem gidecekte hoşuna kanka oldum annemle bildiğin arkadaş zanneder bizi biri görse![]()
aaa bu konudada yalnız değilim benimki korkuyor yapma nazar değer diyorAyy bende öylesokakta pazarda sarılır ölerim hel
aaa bu konudada yalnız değilim benimki korkuyor yapma nazar değer diyor![]()