Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı ben yaDeli kız diyor bana hep gidip öpüyorum habire sırnaşıyorum keyfini yerine getiriyorum diye
ne güzel evlatlarız dimi periaynı ben ya
biz nasılsak ailemize karşı o gelecek illaki başımıza Allah daha iyi bi evlat olmamızı nasip eylesin benimki bıktı yalnız olmaz ki böylene güzel evlatlarız dimi peri
Neyden bıktı kız anlamadım amin aminbiz nasılsak ailemize karşı o gelecek illaki başımıza Allah daha iyi bi evlat olmamızı nasip eylesin benimki bıktı yalnız olmaz ki böyle
çok sırnaşıyorum diye yerli yersiz dibinde bitiyorum seviyorum napimmm duramıyorum uzağındaNeyden bıktı kız anlamadım amin amin
vallaha bizimkinin hoşuna gider mesela benim moralim bozuk olduğu zamanlar o bana sırnaşır ama bir tek biz böyleyiz ablmalar anneme sırnaşmaz oda onalara 0çok sırnaşıyorum diye yerli yersiz dibinde bitiyorum seviyorum napimmm duramıyorum uzağında
olur olmadık anlarda dibinde bitmesem gidecekte hoşuna kanka oldum annemle bildiğin arkadaş zanneder bizi biri görsevallaha bizimkinin hoşuna gider mesela benim moralim bozuk olduğu zamanlar o bana sırnaşır ama bir tek biz böyleyiz ablmalar anneme sırnaşmaz oda onalara 0
Öyle
Ayy bende öyle sokakta pazarda sarılır ölerim helolur olmadık anlarda dibinde bitmesem gidecekte hoşuna kanka oldum annemle bildiğin arkadaş zanneder bizi biri görse
aaa bu konudada yalnız değilim benimki korkuyor yapma nazar değer diyorAyy bende öyle sokakta pazarda sarılır ölerim hel
aaa bu konudada yalnız değilim benimki korkuyor yapma nazar değer diyor