anneniz eşinizi sorgular mı?

petunya_love

mavi koksun bana.biraz da huzur..
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
4.101
3.873
selam kızlar, kafama takılan bşy danışmak istiyorum. özellikle evli bayanlardan. yorumlar istiyorum.
konu annemin eşimi araması. dün tatil günüydü. eşim arkadaşlarıyla buluşacaktı. bende öğleden sonra anneme geçtim. oturdum. ikindiye doğru biraz uyudum. kaktım yemek hazırladık, yedik. eşim de gelsin istedik. onu aradım. bize yakın başka bir ilçedelermiş, konuştuk. yemeğe gelmeyeceğini biraz takılacağını söyledi.
annemle çıktık biraz dolaştık. ben saat 9 da eve geldim zaten evlerimiz yakın. eşimi aradım konuştuk. eve geleceğim bikaç arkadaşımı gördüm, konuşuyoruz dedi.
saat 22:30 da eve geldi. İşte o arada annem de onu aramış, nerdesin? diye sormuş. eve gittin mi? filan....eşimin tlf.da baktım.1,5 dk konuşmuşlar.
annem genel olarak eşimi aramaz, eşim beni sorguladı akşam. ben annemi.. yani eşimle bu konuda sıkıntım yok.. annem eşime güvenmiyor mu? yoksa bana mı güvenmiyor :KK43:

selam kızlar, kafama takılan bşy danışmak istiyorum. özellikle evli bayanlardan. yorumlar istiyorum.
konu annemin eşimi araması. dün tatil günüydü. eşim arkadaşlarıyla buluşacaktı. bende öğleden sonra anneme geçtim. oturdum. ikindiye doğru biraz uyudum. kaktım yemek hazırladık, yedik. eşim de gelsin istedik. onu aradım. bize yakın başka bir ilçedelermiş, konuştuk. yemeğe gelmeyeceğini biraz takılacağını söyledi.
annemle çıktık biraz dolaştık. ben saat 9 da eve geldim zaten evlerimiz yakın. eşimi aradım konuştuk. eve geleceğim bikaç arkadaşımı gördüm, konuşuyoruz dedi.
saat 22:30 da eve geldi. İşte o arada annem de onu aramış, nerdesin? diye sormuş. eve gittin mi? filan....eşimin tlf.da baktım.1,5 dk konuşmuşlar.
annem genel olarak eşimi aramaz, eşim beni sorguladı akşam. ben annemi.. yani eşimle bu konuda sıkıntım yok.. annem eşime güvenmiyor mu? yoksa bana mı güvenmiyor :KK43:

annen iyiliğini düşünerek davranmış ama yanlış davranmış, yani bu konuda kendisinin araması karşı tarafa itici gelebilir hatta inat eder daha geç gelebilir, yani gerçekten olumsuz bir durum varsa eyvallah karışsın ama bence gereksiz olmuş, sizin yapmanız gerekeni anneniz yapmış gibi olmuş, ama kızmayın ya genede anne işte kızını sevdiği için yapıyor, güzelce kibarca uyar anneni hatta severek uyar :)

yani tatil gününü ayrı geçirmeniz tuhafıma gitti, benim eşiminde haftada bir pazarı var ondada ben çalışmıyorsam ya da aılemın yanına gıtmedıysem ( aılem baska sehırde) hep bırlıkteyızdır. ama sorun bu degıl sorun annenızın arayıp esınıze hesap sorması! bence annenız yanlıs yapmıs, siz kendi aranızda zaten konusmussunuz illa biri nerdesin diyecekse bu siz olmalısınız... annenize ya da baskasına esınızı sorgulamak dusmek boyle bır mevzuda.....
belkıde yemege gelmemesıne falan bozulmusta olabılır annenız bu arada ..

Anneniz gercekten iş yapmış. Ne münasebet eşinizi arıyor da hesap soruyor. Koskoca adam kacta geleceğine anneniz mi karar verecek

yani tatil gününü ayrı geçirmeniz tuhafıma gitti, benim eşiminde haftada bir pazarı var ondada ben çalışmıyorsam ya da aılemın yanına gıtmedıysem ( aılem baska sehırde) hep bırlıkteyızdır. ama sorun bu degıl sorun annenızın arayıp esınıze hesap sorması! bence annenız yanlıs yapmıs, siz kendi aranızda zaten konusmussunuz illa biri nerdesin diyecekse bu siz olmalısınız... annenize ya da baskasına esınızı sorgulamak dusmek boyle bır mevzuda.....
belkıde yemege gelmemesıne falan bozulmusta olabılır annenız bu arada ..

eşim beni de gezdirir, sağolsun gönlümü yapar. istediğimi alır. elinde ne varsa paylaşır. bu konuda ben rahatsızlık yaşamadım. ama önce kendi adıma üzüldüm, annem bu hareketiyle beni de es geçmiş oldu. ben huylandım, kimbilir eşim ne düşündü..
tabii ki kızmayacağım, ama tekrar ederse uyarmak zorunda kalıcam.

ben çok ince düşünürüm kızlar, çalışıyorum birde yemek temizlik vss..
eşimle çok gezdiğimiz zamanlar bile aklım annem de kalır. acaba ihmal ediyor muyum onu diye? bi tatil günümü anneme ayırmışım, ama o da yanlış düşündü :KK43:

anneme esımı sorgulatmam bu yuzu ona vermem
ama
annen bırseydenmı suphelenıyor acaba?

annenize eşimi neden arayıp sordun dediğinizde ne dedi peki neden sormuş ? kendisi bişey demedi mi

Arkadaşlar annenize sert çıkmayın demiş ama bence sert çıkın

Eşinizle yüz yüze îken nerelerdeydin diye sorsa bir aşamaya kadar anlarım da telefon açıp sorması çirkin

Kv sizi arayıp sorsa hoşunuza gider mi

annen yanlış yapmış bence...tatlı bir dille uyar anneni nasılsın diye arasın tabi ama nerdesin gibi hesap sorar gibi aramasın

Birşey içine kurt düşürmüştür ve aramıştır. Hata mı hata ? Fakat büyütülmemeli. Kırmasıysa , sorun olmamalı. Tekrarlamaz olur biter.
Samimiyetine dayanarak aramıştır.

ben çok ince düşünürüm kızlar, çalışıyorum birde yemek temizlik vss..
eşimle çok gezdiğimiz zamanlar bile aklım annem de kalır. acaba ihmal ediyor muyum onu diye? bi tatil günümü anneme ayırmışım, ama o da yanlış düşündü :KK43:
Canim sen simdi evlisin evin yuvan ayri ,anneni düsünmen cok güzel ama esinle gezerken anneni düsünmen dogru olmaz ,anneninde kendine göre bir yasantisi vardir onu yasiyordur muhakkak ,sen anne kiz iliskini güzel tutarak evine baglan esine baglan ihmal etme.

Annen annelik ic güdüsüyle esini aramis iyi olmamis esinle aranda güven sorunu yasarsin ,Anneni kirmadan konus esini hesaba cekmesin telefonla nerede ne yapiyor nerde aramasin sormasin ,gerekirse sen esinle konusursun.Birde esinle ne yapiyor ne ediyorsun annenle gerek yoksa konusma ,kafasinda kurarda kurar buda senin icin iyi olmaz ,kisaca dengelemelisin ki sorun yasamayin,Allah yardimcin olsun.

bence annenin şüphelendigi bir şeyler var.. sana sormadan araması seni işkillendirmemek için.
dogru mu değil tabi ama sebebi önemli bence aramasının..

Kız annelerı kolay kolay damat a hesap sormaz bence annenin içine bi kurt düştü o yüzden aradı tatil günü ayrı geciriyorsunuz bide esin eve geç gelince bence annen aranız bozuk diye düşünmüş olabilir o yüzden ağzını aramak için aramış olabilir.ayrica sana tavsiyem eşini de düşün ve mumkunse gununuzu beraber geçirin yoksa bir süre sonra eşim hep arkadaşlarıyla takılıyor dersin

Benim kayinvalidem arayıp beni sorgulasa eşimin bilgisi olduğu halde,
çok soğurum ,
bence annenizle konuşun ben konusmustum sende mi aradin diye girin konuya.mutlaka iyi niyetledir.ama ne olursa olsun aileler müdahele edince evde zamanla huzur kalmaz.

X