Siz kırk yasındaymıssınız (profilinizde 38 yazıyor ama bir konunuzda 40 yaşındayım demişsiniz) anne babanız da 60-70 yaş aralığındadır herhalde korona döneminin başları o yaş grubu için (başlarda çok da bilinmiyordu) çok korkunçtu belki ondan çok korkmuslardır. Bir de 6 yaşlarında bir oğlum var, memurum annem bakıyor demişsiniz anlamadığım sizi oğlunuzla mı yollamak istediler o eve? Bazı insanlar yaşlandıkça daha da huysuzlaşabiliyorlar. Ayrıca ben birilerinin kimseyi mutlu olduğu bir yuvadan zorla ayıracağına (boşattırılma mevzusuna) inanmıyorum, cesaret edememişsinizdir cesaretlendirmişlerdir. 40 yaşın aile ile yasamak için de çok olgun bir yaş olduğunu düşünüyorum. Ben 29 yaşındayım boşanma durumu olsa (zora Bile girsem) ailem ile kalamam. Zira dünyanın en iyi ailesi olsa dahi herkesin bir düzeni var. Memur ayakları üzerinde duran, çocuğu olan bir kadınsınız hiç birine muhtaç değilsiniz Allah da kimseyi muhtaç etmesin. Düşünmeyin boşverin bence sinirlisiniz. Ailenizin anlattığımız gibi olduğunu düşünmüyorum zira burda bazı üyelere karşı kullandığınız üsluptan biraz saldırgan bir psikolojide olduğunuz belli muhtemelen onlara karşı da öyleydiniz.