• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneniz srekli evlen evlen evlen diyor mu ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tam dersı annem ne kadar gec evlenırsen o kadar ıyıdır dıyor yanı hıc evlenmesem evlen demezler hele kı babam ve abımler onlar bu konuda kapıya kımse gelmesın daha erken dıyorlar bu arada yasım 23

bana evlen dese... çok mu fazla geliyorum anne istersen ayrı eve çıkayım derdim...

nil karaibrahimgil'in evlenmek şarkısını çok dinlerdim bir ara aklıma geldi...:)))

karşına hayalindeki adam çıkıp kalbini büsbütün doldurmadan evlenme sakın.

annem demz oyle ama tabıkı evlenmemı ıstıyor yasım 27 olcak ekımde kızımın karsına ıyısı cıkmadı kı bı turlu der ama anneler bazan takar arada oluyo bızımkınede evlılık der durmadan ne bılıyım benımde hayatımda kımse yok olmayınca olmuyo yoldan mı bulalım aradıgımı bulmam gerek belkı bulacagım belkıde hıc bılemıyorum

çevremde akrabalarım arkadaslarım hemen hemen hepsı evlendı buda ınsanın ustunde psıkolojık bı durum yaratıyo bazan ısyan edıyorsun bende edıyordum bıı ara ama bıraktım artık bosver )))takma

ayyy demezmi demezmi hiiiiççç...
neler çektim elinden...
evde kalacam diye korktu resmen...
işten eve bi gelirdim tanımadığım insanlar...bunlar kim?
seni görmeye gelmişler...
çok zaman abimle işbirliği yapıp eve gelmemiştim inanın...
çevremdeki herkes evlenince annnemin aklı çıktı ben kalacağım diye..
yahu yaşımda o zamanlar daha 22-23 falan...
gelenler olsun 1 hafta küserdik evde ben bağırırdım ben görücü usulü evlenmiycem karışma bak ben bir gün sevdiğim insanın elinden tutup sana getircem diye....
hatta ona 25 imde evleneceğim dedim...
sonra 25 oldum...
unutmamış demezmi bak 25 oldun evlen artık diye (o zaman çıktığım falanda yok ki sokaktan bi adam bulupmu getireyim yaaa )
bende dedim ben 25imde daha bakınacam diye...
hayır 25imde evlencem demiştin demezmi...
insanın cinnet geçiresi geliyo yaaaa.....
çok şükür Allah tarafından umulmadık zamanda eşimle tanıştımda bir akşam tuttum elinden getirdim annemin yanına...
ama yapacağımıda yaptım hemen 5 dk da gösterip kaçırdım eşimi...
zaten fasıl dinliyorlardı annem-ablam-yengem konuşmaları bile duyamadılar....
şimdilerde eşim sülalenin gözdesi her haliyle...
Şükürler olsun Allahım utandırmadı beni...
anneme bazen çemkiririm otururken sen neler çektirdin bana diye..
o da der "e kızım kız evladın olması o kadar zorki ağzı kokan insan bile kendine bakmadan karşına gelip kızını vermiyonmu diye soruyor...
binbir laf ediyor arkandan...
yani anneler aslında çevreye kızıp acısını bizden çıkarıyor...
aslında biz batmıyoruz onların gözüne ama lanet olası çevre huzurumuzu bozuyor...

28 yaşındayım ... evlenmem de evlenmem :)))
karşıma adam gibi adam çıkmadıkça evlenmem... ailem böyle bir şey diyemez bana ... dedirtmem... ben bu dünyaya evlenmek için gelmedim ; mutlu olmak için geldim ...

diyen akrabalara da şakayla karışık ağızlarının payını veriyorum... içlerinden diledikleri kadar evde kaldı desinler umrumda da değil ...

28 yaşındayım ... evlenmem de evlenmem :)))
karşıma adam gibi adam çıkmadıkça evlenmem... ailem böyle bir şey diyemez bana ... dedirtmem... ben bu dünyaya evlenmek için gelmedim ; mutlu olmak için geldim ...

diyen akrabalara da şakayla karışık ağızlarının payını veriyorum... içlerinden diledikleri kadar evde kaldı desinler umrumda da değil ...

Sokakta kalmadıkça sorun yok böcüğüm, evde kalmak gene iyidir iyi kaydirigubbakcemile3

benimde annem der elalem buldu yakınlardan sizde hala bişey yok 24 yaşına girdin insan bi tane bulamazmı diye beni geçti artık benim en yakın arkadaşım geçen sene annesi vefat etti onuda kendi kızı gibi görür onada başaldı sizde iş yok siz bulamıcanız diye en son masanın altında bulduk kendimizi sölediklerini duymayalım diye gerçi oda haklı zaman kötü biran önce yuva kurmamızı istiyo ama bunu yaparken şakayla karışık yapıyo bizde alıştık artık kulağımızın birinden girip birinden çıkıyo aday olmayınca :utangac:

benım annem evlenme ıhtımalım olunca bana kötu davranıyor
evlenmemem ıcı n ugrasıyor
hem ıstıyor göya
ama yalandan

hem ıstıyor göya
ama yalandan

Annen de aynı kolonya'nın annesine benziyormuş.

Sonuçta 27 yaşındasın,annenin değil kendi hayatını yaşıyorsun.
İstersen evlenirsin,istemezsen beklersin.
Bu kadar sorun etme bu evlilik konusunu canım.
Herşey olacağına varır.

Valla henüz annem ve babacığım benden sıkılmadıkları için evlen demiyorlar ısrar etmiyorlar evlen diyee.. Turşumu kurcuklar herhal kaydirigubbakcemile3

hem ıstıyor göya
ama yalandan
Kolonyanın annesi de ööle ona kötü davranıyordu:sinifsinif:..Aynı konuyu o da açmıştı..Anneleriniz kanka olmasınsositososito.Senin annen,kolonyanın annesi....kaydirigubbakcemile3
[

Son düzenleme:
benim de ara sira diyor artik evlensen de yuvani kursan diye ama ben hiiç orali olmuyorum :). Babam da tam tersi hiç evlenmemi istemiyor, tursumu kuracak ya :)

Back
X