- 17 Temmuz 2018
- 4.192
- 19.413
- 208
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Arkadaşlığınızı bitirerek kendinize yatırım yapmışsınız resmen, insanın mik mik beynini yerler, burda da görüldüğü üzere. Ben İrmik 'in de etrafında çok aklı başında insan kaldığını düşünmüyorum hatta düşünmekten öte geçiyorum, bir mesajında anladım diyebilirim. Arkadaşı aramış, kızmış buna ya, çok uyumluydunuz daha iyisini nerden bulacaksın falan diye. Yani, şöyle bakınca doğru, onu biz de diyozAma arkadaşı değiliz işte.
Valla benimki de bir ara nisanli adamla sinemaya, tatile gidiyordu. Adam evlendi, buna maddi degeri yuksek bir hediye aldi. Sen napiyorsunnn dedikce, ama arkadasiiiim, ama esi ile de tanistim bulustum kiiii, diyordu. Sen yanlis anliyorsun diyordu. Adamin karisi seni taniyor da beraber tatile gittiginizi biliyor mu diyorum, cevap yok. Benim de en yakin iki arkadasim erkek ama bu normal bir kadin-erkek arkadasligi degil belliydi yani. Hala daha ama o cok iyi bi insaaaan diye diye gorustu, en son karisi hamileyken adamin buna opucuk emojili mesajlarini gordum, herkese atiyor dedi