Çekici geliyor psikopatlar herhâlde

Acaba baba figüründen mi kaynaklı? Ben hayatımdaki erkek figürleri konusunda çok şanslıyım. Harika bir babaya sahiptim, şimdi aynı babamın kopyası olan bir adamla evlendim. Evlenirken tutku ve cinsellik dışında, sadakati, sabrı, sevgisi, şefkatiyle babama bir eş/baba olarak benzediği için onunla evlendim. Dedim ki bu adamdan bana iyi eş olur, ileride çocuğuma da iyi bir baba olur.
Bana parmağını bile sallamamıştır, çekil şurdan bile dememiştir ki, tartaklayıp kollarımı morartıp tekmeleyecek öyle mi? Sesimi yükselttimse ben yükselttim, ona rağmen hep kıldan ince hem nahiftir bana karşı. Beni oyuncak bebek gibi sever, incitmekten korkar. Akan burnumu uçuklu dudağımı bile öper. Ne yapayım ben bana ayı gibi vuran yerlerde tekmeleyen herifi, tuvaletteyken ses çıkartsam beni rencide edecek ruh hastasını? Bebekler gibi sevilmek varken rezalete bak, hâlâ acaba diyor.
Gözünüzü seveyim şu psikopat herif sevdanızdan vazgeçin. Hayatınızı şunlar için mahvetmeyin. İnsan diğer kadınlar ne güzel seviliyor neyim eksik der? Kendinize saygıyı bile mi layık görmüyorsunuz? TV’ler sevgi adı altında dayak yiyip sonra kıskandım gözüm döndü denilerek kesilen doğranan kadınlarla dolu? Korkmuyor musunuz?