• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annesi böyle olan var mı?

Benim de kv böyle biri..maaşını harcamayı sevmez eşim çok bonkör oldugundan nedense bize ne koparırsam o kar mantığıyla yaklaşıyor bu da sinir bozucu oluyor. evliliğimizin ilk yıllarında bukonu yüzünden tartışırdık sonra boşverdim.

bende eşinin durumundayım galiba elim açık ama bunun cezasıda ay sonunda kredi kartı ekstresinde çıkıyor :) benim boşverme lüksüm de yok sürekli aynı şeyi tekrar ediyor kanepe kırık kombi çalışmıyor yok bilmem ne...
şimdi de süt hevesi çıktı kadında haftada iki kilo süt alsam sen versen nolur ki diyo ağlanack halime gülüyorum artkkk

annenin bir geliri maaşı olmasa evladın yardımcı olması zorunlu hale geliyor. öyle bir durumda annemiz de olsa kv de olsa yardımcı olmak boynumuzun borcu amma velakin, geliri var maaşı var kira derdi yok çocuk okutma şu bu yok ise devamlı evladının sırtından geçinme çabası çok yanlış. ayağını yorganına göre uzatmalı..sonuçta benim kv maaşı var ev kira değil kendi evi ama maaşını harcamak istemiyor. devamlı bişeyler koparmaya çalışıyor

Back