• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annesi inatci olan ikna edemeyen var mi ?

sibelmuc

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
370
367
18
Annemle birbizimizi cok severiz bu konu apayri evliyim bir haftaligina bana geldi her sey iyi hos ama yasi ilerledikce gozleri gormuyor el isleri yapardi uzuluyor yapamiyor vs kulaklari iyi duymamaya basliyor anne diyoruz seni doktora goturelim yok ben daha duymam dedende boyleydi bin turlu bahane gozluk alsanizda takmam vs bir tane guzel bir sey cikmiyor agzindan .gunlerdir dokmedigim dil kalmadi ben boyle inata rastlamadim :) cok uzuluyorum elimizden ne gelirse yapmak istiyoruz ama onu yasli gosterecegine inaniyor. Ya sabir a dostlar :)) sanirim bugun gizliden randevu alacagim ben mi yanlis yapiyorum sizce kendine mi birakmaliyim ?

Benimki de dinlemiyor :) aman boşver işlerine gelen şeyleri koşa koşa yapıyorlar istemezlerse bin türlü bahane. Biz onların iyiliğini düşünüyoruz ama zorla değil ya . Çok hayati bir durum değilse yormayın kendinizi.

Çok önemsiyorsanız randevun var hadi gidiyoruz diye deneyin ama inada hazır olun :)

Ya mesela şekeri varsa, yediğine dikkat etmiyorsa siz ne derseniz diyin yine etmez. Ama göz, kulak için doktora götürülebilir. Siz randevu alın, sonra da işte anne randevu aldık gitmezsek sıkıntı olur, randevu alıp gitmeyince para ödemem gerekiyor falan diye biseler uydurun götürün bence.

yaşı kaç

45 yaşındaki görümcemin de birkaç yılı aşkın süredir yakın gözlüğü var mesela

çok da şık bu sıralar gözlükler

karizmatik

böyle boynuna takıyorsun

burnunun üstüne gelen yer mıknatıslı kullanacağın zaman birleştiriyorsun vs vs

duymaya gelince sadece kulak kiri dahi olabilir

basit bir sıkıntı ise boşuna geç kalmasın

yaşı kaç

45 yaşındaki görümcemin de birkaç yılı aşkın süredir yakın gözlüğü var mesela

çok da şık bu sıralar gözlükler

karizmatik

böyle boynuna takıyorsun

burnunun üstüne gelen yer mıknatıslı kullanacağın zaman birleştiriyorsun vs vs

duymaya gelince sadece kulak kiri dahi olabilir

basit bir sıkıntı ise boşuna geç kalmasın

Ya hic sormayin anlatmadigim dokmedigim dil kalmadi zaten benim esimdede gzoluk var ornekliyorum anne bu isin yasi olmaz diye inadiiim inat :)) sanki kufur ediyorum ben en iyisi vir randevu alayim bu randevulara gidilmez ise problemler ne olur acaba bilen okuyan yazsin lutfen devlet hastanesineen randevu alinca cunku tartismaya hazir alacagim randevuyu bu gidisatla kulaklari hic duymayacak :(

Ya mesela şekeri varsa, yediğine dikkat etmiyorsa siz ne derseniz diyin yine etmez. Ama göz, kulak için doktora götürülebilir. Siz randevu alın, sonra da işte anne randevu aldık gitmezsek sıkıntı olur, randevu alıp gitmeyince para ödemem gerekiyor falan diye biseler uydurun götürün bence.

Haha ben bu yorumu sonradan gordum :) olabiliiiir bunu dikkate alma ihtimali var

Benimki de dinlemiyor :) aman boşver işlerine gelen şeyleri koşa koşa yapıyorlar istemezlerse bin türlü bahane. Biz onların iyiliğini düşünüyoruz ama zorla değil ya . Çok hayati bir durum değilse yormayın kendinizi.

Çok önemsiyorsanız randevun var hadi gidiyoruz diye deneyin ama inada hazır olun :)

Ah canim sorma gardimi aldim :KK70:

Annemle birbizimizi cok severiz bu konu apayri evliyim bir haftaligina bana geldi her sey iyi hos ama yasi ilerledikce gozleri gormuyor el isleri yapardi uzuluyor yapamiyor vs kulaklari iyi duymamaya basliyor anne diyoruz seni doktora goturelim yok ben daha duymam dedende boyleydi bin turlu bahane gozluk alsanizda takmam vs bir tane guzel bir sey cikmiyor agzindan .gunlerdir dokmedigim dil kalmadi ben boyle inata rastlamadim :) cok uzuluyorum elimizden ne gelirse yapmak istiyoruz ama onu yasli gosterecegine inaniyor. Ya sabir a dostlar :)) sanirim bugun gizliden randevu alacagim ben mi yanlis yapiyorum sizce kendine mi birakmaliyim ?

Ayni benim annem biz bir de birlikte yaşıyoruz sayilir. 2 hafta dizinin üstüne basamadi ikna edemedim doktora gitmeye.

İkna edebilirsen bana da anlat. Kendi haline birak diyeceğim ama gözlük büyük lüks hic olmazsa bi göz doktoruna gitseymis.

Korkutunca gider mi

Kp gitmedi yıllarca

Sonra doktor duymaya duymaya sinirler körelmiş algı zayıflamış dedi

Şimdi alzheimer oldu çok da hızlı ilerledi

Hastalığı tabii duyması ile ilgili değil
Ama o sosyal hayatını etkilediği için hızlı kapandı

Ayni benim annem biz bir de birlikte yaşıyoruz sayilir. 2 hafta dizinin üstüne basamadi ikna edemedim doktora gitmeye.

İkna edebilirsen bana da anlat. Kendi haline birak diyeceğim ama gözlük büyük lüks hic olmazsa bi göz doktoruna gitseymis.

Aynen canim kulak goz en onemli seyler bizide etkiliyor yani keske boyle olmasa yasamayan ne sacma der ama iste

Korkutunca gider mi

Kp gitmedi yıllarca

Sonra doktor duymaya duymaya sinirler körelmiş algı zayıflamış dedi

Şimdi alzheimer oldu çok da hızlı ilerledi

Hastalığı tabii duyması ile ilgili değil
Ama o sosyal hayatını etkilediği için hızlı kapandı
Cok uzucu canim her sey olabilir tabii bir defa acil goturduk kulak icin az kalsin felc oluyormus o zaman ameliyat oldu simdi uzerinden birkac sene gecti baskasi olsa kac defa giderdi doktora nedir dertleri anlamiyorum.

Back
X