annesi istemedi diye ilişki biter mi?biterse bu gerçek sevgi midir?

aranizda bi anneyi nasil ikna edebiiliriz bi bilen varmi Allah askina sevdigimin annesi yola gelmiyo nuh diyo peygamber demio ustelik o kadar sey cektirdiki sevdigime oda pes edcek nerdeyse yakinda mafoldumben
kafayi yiyecem..
ölümü gör o kizla evlenirsn demis bi anne ogluna bunu dermi yaa mahfoldumben
fikirleriniz varsa lütfen yazin cok caresizim cok hatta intihari bile düsündüm bugun ayaklarina kapandim sevdigiimin o kadar agladimki kimse anlayamazz

aranizda bi anneyi nasil ikna edebiiliriz bi bilen varmi Allah askina sevdigimin annesi yola gelmiyo nuh diyo peygamber demio ustelik o kadar sey cektirdiki sevdigime oda pes edcek nerdeyse yakinda mafoldumben
kafayi yiyecem..
ölümü gör o kizla evlenirsn demis bi anne ogluna bunu dermi yaa mahfoldumben
fikirleriniz varsa lütfen yazin cok caresizim cok hatta intihari bile düsündüm bugun ayaklarina kapandim sevdigiimin o kadar agladimki kimse anlayamazz

seninki de sen benim ölümü gör o kızı gelin almazsan diyebilseydi annesi o kadar inat edemezdi
çocuğun yüzü yumuşak annesine karşı demek ki....
hiçbir anne çocuğunun mutsuz olmasını istemez seninki sadece seninle mutlu olacağına ikna etsin annesini öyle kararsız durursa annesi de bastırır ve dediğini yaptırır
seven erkek de adam gibi sahip çıkar sevdiğine öyle kem küm etmekle olmaz....

ah ah intihar ederim diye blöf yapdi annesi ne dedi : git en yakin köprüden atla madem:bbo:
nuh dio peygamber demiyo nasi bi inattir anlamadim
artik Allahim canimi alsada kurtulsam diyorum ...mafoldumben
cok canim acio ve onunkide acio biliorum ama beni kendinden sogutmaya calisio cunku cok cekdi ailesinden dayak bile yedi koca adam babasindan ben daha napiyim ikna edemiyorum diyo

vee son kez ayrildik bidahada birlesecegimizi sanmiyorum babasi "senden son istegim bu köyden bi kizla evlenmen" demis
canimdan bi can koptu sanki dayanabilirmiyim bu aciya bilmiyorum cok zor durumdayim kafayi yemek üzereyim
:gitme:

ben dün bi cilginlik yapdim ve askimi aradim dedim son bi defa göriyim seni oda dedi olmaz herseyi dahada zorlastiriyosun falan filan sonra bidaha dedim gel diye tmm 10dak sonra yanindayim dedi ve geldiiii alkisalkisalkis

arabaya bindigimde bana öyle bi sarildi ve agladiki daha dogrusu ikimiz beraber agladik o kadar kötüydumki dun nereye gittimizi bile hatirlamiorum...
konusduk ettik cok caresizim, cok baski altindayim dedi zaten 4 gun icinde zayiflamis gördugumde sook oldum ne ise gittim nede yemek yedim dogru dürüst dio seni seviyorum bende birakamicam sensiz hic olmuyo diyo
zaten arayan kisi benim :utangac: arkadaslarim dedi sen ne kadar yüzsüssün seni birakana yalvardin ve seni istemicek bi anneye gelin gidcen falan filan ama ben onu cok seviyorum ve o 4gun icinde ne yasadim bi ben bilirim bide Allahimmafoldumben
simdi bidaha konuscak ailesiyle ve bilmiorum aslinda daha tam sevinemiyorumda cunku neyin ne olacagini hic bilemiyoruz... insallah bidaha terkedilmem sirf bi anne yüzünden cunku ikimizde cok aci cekdikmafoldumben

aynılarını bendea yaşadım canım.bi kere ailesi yüzünden terk ediyorsa ne kadar barışsanızda devamı gelir.aynısını yaşadım.son kez görüşelimlerin ardı arkası kesilmedikçe iyice kötüye gidiyor herşey.yanyana gelince dertler bitiyor ayrılmak yok devam deniyor ama sen evine o evine gidince işler değişiyor ailesi önce geliyor.bu durum böyle devam ediyor.ya ailesi bir tarafa olucak zamanla kabul edicekler eğer bunu yapamıyorsa onu ailesiyle başbaşa bırakacaksın.bende şuan öyleyim.1 hafta oldu ayrılalı içim içimi yiyiyor arada ama cesaretli olamayan adamdan kocada olmaz babada...

unutmak cok zor hele bide bi barisip bi ayrilmak insani cok yipratiyo...
beni birakdigi gun ben dedim "Allah buyuk belki bi gun kavusuruz" bana ne dedi " kac yillik teyzem bana köpek demedigi kaldi sen daha barismakdan bahsediyosun annem agliyo" bilmem ne ben kavusuruz belki diyom o hala yok annem yok teyzem yok babam...

benim 2 yilim bosa gitti ben ona yaniyorum vede güvenimi kaybettim ASLAA YAPMAZ DEDIGIM INSAN YAPDI BANA BUNU o yuzden artik ne birine güvenebilirim ne baskasiyla birlikte olabilirim diye düsünüyorum :gitme:

aynı sorunu hala yaşıyanlardan biri de benim.biz de 3,5 yıl çıktık çok sevdik uzakta olmamıza rağmen çok sevdik ve sonuna kadar birlikte olmak için söz vermiştik ki 6 ay önce annesi beni istemdi aradım konuştum seni almam kendi akrabalarımdan alıcam malatyalıyım sizin ki hayal aşk,aşk karın doyurmaz ben memur gelin alcam diyerek istemdiğini belirtti yııkıldım onu aradım o da karşı gelemiyeceğini söledi umutlarım yıkıldı,güvenim yıkıldı sevmiştim.hiç aramadı olmıcak bi daha dedi ancak 2 ay önce ben sensiz yapamıyıorum olmuo unutamıyorum seni istiyorum sen benim olucaksın diye mesajlar attı aradı 2 aydır ara sıra görüşürouz yeni mezun olduğu için iş arıo hazirana kadar musade istedi ikna edicem çıkıcam karşılarına bu sefer baskı yapıcam dedi ben de napıcağımı şaşırdım başkasını da istemiyorum bir daha sevebileceğimi hiç zannetmiyorum sadece umutla bekliyorum ve onu çok seviyorum herşeye rağmen.......

basima ilk geldigi gun bu olay tek benim basima geldi saniyordum bu kadar cahillik olmaz diyodum ama tek benim basimda degilmis ne kadar yaygin bi problemmis :gitme:
insanin cani cok aciyo... iki kisillikken bi iliski cok güzel ne yazikki aileler girince böyle oluyomus :( bizde ne yeminler ettik ne sözler verdik aha noldu bitti hersey bi annenin yeminleri yüzünden

gerci oglunu yeminlerle tehdit eden bi kadinn nasi bi anneyse onuda anlamadim gittim
en cok zoruma gidende beni tanimadiklari halde böyle yapmalari güya benimle bi sorunlari yokmus memleketimiz ayni degil diyemis hersey bu kadar sacma bisey olurmu ya benneyaptımki
ayyrildigimizdan sonra hic görmedim ayni semtde oturmamiza ragmen ama simdi iyiyim onu gördügümde yine kötü olurmuyum bilmyiorum bazen sokaga cikasim gelmiyor onu görüp yine aglama krizlerine girerim diye :gitme:

idealist_m35 bana mail yazmissin kusura bakma ama ben geri yazamiyorum limitim yokmus geri yazmaya yazdim sana gitmedi heralde o zaman cunku belirli bi sayida yorum yapmam gerekmis istersen mail adresini yolla konusalim

bu arada nasi bi derttir bu bilmiorm ama 2 ay sonra yine geri döndü benimki ama sevdigim halde evet diyemiyorum...ailem umrumda deil seni istiorm diyo ama gelde inannnn napicami bilmiormmeyvahedigeldismile

valla verem olup ölmek istiyorsan git devam et.
başı hayır gitmeyenin sonu gidermi hiç..
aileler anlaştıysa evlilik herzaman bal börektir,tam tersindede zehirr gibi.
helede erkek böyle sahip çıkamayan safın tekiyse.
ve inanın hememn hemen hepsi böyle.
çünkü hep ailelere bağımlı yetişmişler,kukla gibi ipler hep anne babanın elinde.
kendine güvenen maddi gücü olan ve eşi olacak olan insanı gerçekten seven insan dağları bile elinin tersiyle arkasına iter.
aileyi terk etsinde demiyorum fakat oğlunu kaybedeceğini bilen aile asla böyle triplerle kızada oğlanada eziyet edemez.
düğün yapacak para yok,eşya alacak para yok,ev tutacak para yok,anne ver baba ver.
oda hangi kızı isterse sana onu verir böyle işte.
olan hep seven kıza ve umut, hayal içinde verilen yıllara ve sevgiye .

kadınlar sevdim der, ailesi izin vermezse yine de kaçar evlenir; ama erkekler işte ailelerinin 2 lafına kanarlar aşkları da yalan olur verdikleri sözler de...
evlendikten sonra mutsuz olacağina şimdiden bitmesi iyi olmuş bence.

idealist_m35 bana mail yazmissin kusura bakma ama ben geri yazamiyorum limitim yokmus geri yazmaya yazdim sana gitmedi heralde o zaman cunku belirli bi sayida yorum yapmam gerekmis istersen mail adresini yolla konusalim

bu arada nasi bi derttir bu bilmiorm ama 2 ay sonra yine geri döndü benimki ama sevdigim halde evet diyemiyorum...ailem umrumda deil seni istiorm diyo ama gelde inannnn napicami bilmiormmeyvahedigeldismile

sakin dönme canim yaaa, sanada yazik degilmi, seninde bi gururun var, ne oo öyle cani istedimmi beraber olalim, cani istemedimmi ayrilalim :oklava:

Ben erkek arkadasimla yarim sene gördüstük cok iyi anlasiyorduk birbirimizi cok seviyorduk, sayiyorduk, hep evlenme hayalleri kuruyorduk beraber aladimiz güldümüz oluyordu tek amacimiz evlemek ve bir an önce bir ayle kurmakti. Ama annesi beni bastan istemiyordu cünkü o tek akraba evliliyi istiyordu oglu ya akraba evlensin ya onlarin köyünden. Ama ilk basta fazla seslenmiyordu bunlar bir gün ben yemeye davet etdiler bende aylem izin vermez diye dedim saygisizlik olmasin ama ben gelemem aylem razi gelmez diye bunlar buna cok alinmis sonra kadin bana karsi tepkiyi tam vermis ama babasi ben istiyordu beni begenmis hanim kizmisin falan demis...ama hic saygimi eksik etmedim gene hep annesi ilac gönderiyordum yada hediyeler deger verdimi gösteriyordum sonucta onun aylesi benim aylemde olcak nasil benim aylem benim icin degerli onunda ayleside benim icin degerli olcakti. Ama kadin iste hep bahane aradi yok ben iyi bir kiz deyilmisim benim geldim memleketden kötü kizlar cikarmis ben dogru bir kiz olsam erkek arkadasimla görüsmezmisin fazla yok cirkinmisim falan... ama sevgilim ilk basta bana cok destek cikiyordu yemin etdi beni asla birakmicakmis Allahim yokarta sahit dedi ama daha sonra kadin kocasi bize sahip cikiyor diye ondan bile ayrilmaya kalkdi sonra adam korktu oda bize karsi tepki verdi sonra ona dediler bi kiz ugruna aylemizi bozuyorsun kardesinin piskolsini bozuyorsun tek bi kiz ugruna sonra yemin etdiler beni istemicekler diye ondan benden ayrildi ayliyarak ayrildik sonra dedi ben seniz yapamam gene baristik abisi ben aylemden isticekti sonra kadin tehtide basladi beni hep ezceni babama bir takim sözleri varmis sonra sevgilimde korktu ve dedi bana aylem benim icin daha önemli anla seni kimse istemiyor dedi ayrilmamis gerekiyor ve beni birdaha yari yolda birakti bende sinirlendim bütün esalari aldim ve ilk kez annesini gördüm ve esalari onlara verdim annesi iceri davet etdi ama girmedim bukadar hakaret ben hak etmedim sonra oda hep benden vaz gecti bunlari yaptim icin benden simdi nefret ediyor. Sevgi saygidan tek nefret ve saygizlik kaldi. bende dedim sen ******** inansin bukadar beni ümitlendirdin neler söyledin hic bir sözün arkasinda durmadin simdi ayriyiz bir aydir ama hergün agliyorum...

Son düzenleme:
Ben erkek arkadasimla yarim sene gördüstük cok iyi anlasiyorduk birbirimizi cok seviyorduk, sayiyorduk, hep evlenme hayalleri kuruyorduk beraber aladimiz güldümüz oluyordu tek amacimiz evlemek ve bir an önce bir ayle kurmakti. Ama annesi beni bastan istemiyordu cünkü o tek akraba evliliyi istiyordu oglu ya akraba evlensin ya onlarin köyünden. Ama ilk basta fazla seslenmiyordu bunlar bir gün ben yemeye davet etdiler bende aylem izin vermez diye dedim saygisizlik olmasin ama ben gelemem aylem razi gelmez diye bunlar buna cok alinmis sonra kadin bana karsi tepkiyi tam vermis ama babasi ben istiyordu beni begenmis hanim kizmisin falan demis...ama hic saygimi eksi etmedim gene hep annesi ilac gönderiyordum yada hediyeler deger verdimi gösteriyordum sonucta onun aylesi benim aylemde olcak nasil benim aylem benim icin degerli onunda aylesi benim icin degerli olcakti. Ama kadin iste hep bahane aradi yok ben iyi bir kiz deyilmisim benim geldim memleketden kötü kizlar cikarmis ben dogru bir kiz olsam erkek arkadasimla görüsmezmisin fazla yok cirkinmisim falan. ama sevgilim ilk basta bana cok destek cikiyordu yemin etdi beni asla birakmicakmis Allahim yokarta sahit dedi ama daha sonra kadin kocasi bize sahip cikiyor diye ondan bile ayrilmaya kaldi sonra adam korktu oda bize karsi tepki verdi sonra onda dediler bi kiz ugruna aylemizi bozuyorsun kardesinin piskolsini bozuyorsun tek bi kiz ugruna sonra yemin etdiler beni istemicekler diye ondan benden ayrildi ayliyarak ayrildik sonra dedi ben seniz yapamam gene baristik abisi ben aylemden isticekti sonra kadin tehtide basladi beni hep ezceni babami bir takim sözleri varmi sonra sevgilimde korktu ve dedi bana aylem benim icin daha önemli anla seni kimse istemiyor dedi ayrilmamis gerekiyor ve beni birdaha yari yolda birakti bende sinirlendim bütün esalari aldim ve ilk kez annesini gördüm ve esalari onlara verdim annesi iceri davet etdi ama girmedim bukadar hakaret ben hak etmedim sonra oda hep benden vaz gecti bunlari yaptim icin benden simdi nefret ediyor. Sevgi saygidan tek nefret ve saygizlik kaldi. bende dedim sen ******** inansin bukadar beni ümitlendirdin neler söyledin hic bir sözün arkasinda durmadin simdi ayriyiz bir aydir ama hergün agliyorum...

ah kıyamam sana meleğim ancak kendi konunu ac istersen burası başkasına ait bir konu..yaşadıklarının tıpa tıp aynısını yaşadım inan üzülmene bile değmez cnm benim..

Konu sahibinin durumu en son ne oldu çok merak ettim.
Ancak birde benim gibi evli olup aynı sorunları yaşadığınızı düşünsenize!Benim eşim kocam ailesinin annesinin lafıyla beni bir otogara attı ve gitti,gidiş o gidiş!Keşke bizde sevgiliyken ayrılsaydık:(

Back
X