Hayırlı geceler hanımlar nasipse agustos ayı içerisinde düğünüm olucak aylardır içten içe düşündüğüm birşey var ben annemi iki yıl once kaybettim bi yanım hep eksik hep yarım malesef benim mürüvetimi göremedi
Bugünlerde ise kına gecesini kafama takıyorum malumunuz kına gecesinde annelere itafen söylenen türkilerimiz var ben normalde bile dinlemeye dayanamıyorken o gece ne yapıcam hiç bilmiyorum kendimi kaybedip durduramassam naparım bilmiyorum Allah sizlerin anne babasına saglık versin gercekten cok boynum bükük bu konuda annemin de yanımda olmasını çok isterdim ama Rabbim böyle nasip etti
Sizlerden ricam o gecenin en iyi gecmesi için nasıl bi yol izleyebilirim kına yakarken baska çalınabilecek müzik varmıdır veya en hafif insanları da mutsuz etmeden nasıl atlatabilirim lütfen yardımcı olun şimdiden tesekkur ederim
ötelesemde yaşadığım bir durum.Ama ben her şeyi ayarladım.Tek bir tane öyle bunalıma götürecek şarkı türkü çalınmadı, gayet neşeli şarkılarla kına yakıldı.Çevremde kesin talimatlarımla :) ağlayan tek bir kişi görmek istemedim.Hayırlı geceler hanımlar nasipse agustos ayı içerisinde düğünüm olucak aylardır içten içe düşündüğüm birşey var ben annemi iki yıl once kaybettim bi yanım hep eksik hep yarım malesef benim mürüvetimi göremedi
Bugünlerde ise kına gecesini kafama takıyorum malumunuz kına gecesinde annelere itafen söylenen türkilerimiz var ben normalde bile dinlemeye dayanamıyorken o gece ne yapıcam hiç bilmiyorum kendimi kaybedip durduramassam naparım bilmiyorum Allah sizlerin anne babasına saglık versin gercekten cok boynum bükük bu konuda annemin de yanımda olmasını çok isterdim ama Rabbim böyle nasip etti
Sizlerden ricam o gecenin en iyi gecmesi için nasıl bi yol izleyebilirim kına yakarken baska çalınabilecek müzik varmıdır veya en hafif insanları da mutsuz etmeden nasıl atlatabilirim lütfen yardımcı olun şimdiden tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?