• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annesini ozleyenler

derman

Gökkuşağı istiyorsan ;yağmura katlanmalisin.
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2007
5.017
1.608
698
Sevgi güneşiydi sanki gözlerin,
Her bir hâllerini özledim anne,
Sen gittin gideli boş kaldı yerin,
Gonca güllerini özledim anne. Yerde seni, gökte seni ararım,
Gece yıldızlardan seni sorarım.

Boynum bükük saçlarımı tararım,
Pamuk ellerini özledim anne.
Şefkatinle gel, renklensin düşlerim,
Sevginle silinsin şu gözyaşlarım,
Bahara dönüşsün karakışlarım,Tatlı dillerini özledim anne.

Her zorluğu, her engeli aşardım,
Senin varlığınla mutlu yaşardım,
Sabah akşam kucağına koşardım,
Sıcak kollarını özledim anne

10 ay oldu annemi gormeyeli cok ozledim annemi benim gibi boyle durumda olan arkadaslar var mi?

bende annem ayrıyım ayda bir kez görüyorum hergün tlf da grş ama yetmiyor. annemi çok özlüyorum.ondan ayrı yaşamak çok zor

offff offfff ne vardı bilmiorumki takıldım kocanın peşine geldim buralara annemi çok özlüorum çokkkkk:(:(:(
ama kocamıda çok seviorum:D

bende arabistandayi keske turkiyede ayni memlekette olsak

bende annem ayrıyım ayda bir kez görüyorum hergün tlf da grş ama yetmiyor. annemi çok özlüyorum.ondan ayrı yaşamak çok zor

keske bende senin gibi olsam canim cok zor annesizlik hic boyle ayri kalmamistim evlenirken cok bencil davrandim kendimi dusundum geride kalanlari hic dusunmedim kocai seviyorum Allahtan cok ince ve duyarli ozlemimi gideriyor

evet o daha kotu Allah sabir versin

Ben özledim hemde çokk .Güven veren huzur veren;kokusunu,sesini,gözlerini,ellerini,sıcaklığını,varlığını,herşeyini özledim."Anne" demeyi bile özledim.

Ne acı ki bir ömür de özliycem :gitme:

hiç birşey anne yerini tutamıyor.hiç kimse anne kadar sevemiyor.anne gibi basamıyor yüreğine bir anne sana hiç bi şekilde kıyamzken şuçlu olsan dahi, bi başkası hırpalıyo yalnız bırakıyo hayatta acımıyor asla en güzel yer annenin kucağı ne kadar büyümüş olursan ol. herzaman annenin küçük bebeği olarak kalıyosun. hayatta en acı şey 1 evlat acısı 2 anne acısı. düşünsenize arkadaşlar. ufacık bebekler annesiz kalbiliyo o kokuyu o sevgiyi hiç bi zaman hissedemiyolar hayattaki en büyük sevgiden mahrum kalıyorlar 8 aylık bi bebeğim var benim bazen sıkı sıkı sarılırım. ya bana birşey olursa kim benim bebeğime bu kadar içten sever. sarılır sıkı sıkı kim ne kadar hata yaparsa yapsın arkasında dimdik durur.diye düşünüyorum. karşılık beklemeden. canınnı düşünmeden verecek kadar. evledım üzülmesin ben herşeye razıyım diye düşünen. işte bunu yapan sadece annedir anne. anne olmayınca insan hep yarım oluyor.kimse dolduramaz annenin yerini. arkadaşlar ağlattınız beni ya

kumru dogru soyluyorsun en azindan yavrun var senin ahhhhhhh ahhhhhhh keske benimde olsa biraz olsun anne ozlemim dinebilir

Ben özledim hemde çokk .Güven veren huzur veren;kokusunu,sesini,gözlerini,ellerini,sıcaklığını,varlığını,herşeyini özledim."Anne" demeyi bile özledim.

Ne acı ki bir ömür de özliycem :gitme:

Allah sabir versin canim benim

Back
X