- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 114
- 688
- 39
mrhaba kızlar. eşimin yetiştirme yurdundan bir arkadası vardı evlendi 1 ay sonra hamile kaldı eşi şuan oğulu 8 aylık ve şerefsiz karısı bir kanepenin üstüne yatırmış çocugu komple evi boşaltmış gitmiş beşik yürüteç falanda götürmüş. işten geldiğinde cocugu ac ve aglarken bulmuş. ablasına bırakmıştı ablası demiş bakamam artık al. gitti aldı geldiler bizi aradı napcam diye. bişey diyemedim getir gündüzleri bakayım ama geceleri bakamam dedim fakat ben nereye kadar bakabilirim o hergün nereye kadar bırakıp alabilir. çok üzüldüm o çocuga anlatamam. şuan gece gündüz bende kalıyor 4.5 aylıkda benim bebeğim var.o orospu anası dicem kusurabakmayın nasıl kıydın da bıraktın mal mülk bu kadarmı önemliyidi. Allah kahretsin onun gibileri. benim içim yandı duyunca ama onun yanmamış demekki. boşanma davası açmış hatun önceden vukaatlı bu arkadaş dısında 6 tane daha cocugu varmış.. neyse...
bi akıl verin ben ne yapabilirim o ne yapabilir. eşimde oda yetiştirme yurdunda büyümüşler yurda verin diye sessizden söylediğimde kabul etmediler bizim neler yaşadıgımızı sen bilimiyorsun olmaz dediler. ama başka ne çözüm yolu olabilir. adamın 40 bin tl gibi bir borcu var evde bir kanepe var 8 aylık el kadar bebe bilemiyorum aklım durdu suan. hı kirayıda ödeyemediği için ev sahibi evi boşalt demiş. çocuk zaten bende ama benimde gücüm bir yere kadar. sizden ricam yiğit bebek için yardım edermisiniz? ne olursa bez mama neye gücünüz yeterse. insan kendi için olsa isteyemez ama o yavruya kıyamıyorum. maddi manevi yardım ederseniz çok sevinirim. bazı arkadaşlar fitrelerini zekatlarını gönderecekler sağolsunlar çocugu 0 yaş yuvaya yerleştirelim .
affınıza sıgınarak istiyorum.
bi akıl verin ben ne yapabilirim o ne yapabilir. eşimde oda yetiştirme yurdunda büyümüşler yurda verin diye sessizden söylediğimde kabul etmediler bizim neler yaşadıgımızı sen bilimiyorsun olmaz dediler. ama başka ne çözüm yolu olabilir. adamın 40 bin tl gibi bir borcu var evde bir kanepe var 8 aylık el kadar bebe bilemiyorum aklım durdu suan. hı kirayıda ödeyemediği için ev sahibi evi boşalt demiş. çocuk zaten bende ama benimde gücüm bir yere kadar. sizden ricam yiğit bebek için yardım edermisiniz? ne olursa bez mama neye gücünüz yeterse. insan kendi için olsa isteyemez ama o yavruya kıyamıyorum. maddi manevi yardım ederseniz çok sevinirim. bazı arkadaşlar fitrelerini zekatlarını gönderecekler sağolsunlar çocugu 0 yaş yuvaya yerleştirelim .
affınıza sıgınarak istiyorum.