Yaşamayan yoktur. Önemli olan dilinin kemiği olmalı.Adet donemlerime yakın sınırlı oluyorum.Tahammülüm mü kalmıyor ben bile çözemedim kendimde.Ayda illa 1 kere tartisirim annemle.Bağırım sonra da vicdan azabı yaşıyorum .Cevap vermeden yapamıyorum ağrıma gidiyor söylenen sözler .Belli bir yaştan sonra ağır oluyor.Siz hiç yaşadınız mı?
Annemle hem kapışırız(laf kavgası) hemde severiz aramıza biri girerse genelde kötü taraf 3cü şahış olurAdet donemlerime yakın sınırlı oluyorum.Tahammülüm mü kalmıyor ben bile çözemedim kendimde.Ayda illa 1 kere tartisirim annemle.Bağırım sonra da vicdan azabı yaşıyorum .Cevap vermeden yapamıyorum ağrıma gidiyor söylenen sözler .Belli bir yaştan sonra ağır oluyor.Siz hiç yaşadınız mı?
Hep yaşıyoruz herkes yaşıyordurAdet donemlerime yakın sınırlı oluyorum.Tahammülüm mü kalmıyor ben bile çözemedim kendimde.Ayda illa 1 kere tartisirim annemle.Bağırım sonra da vicdan azabı yaşıyorum .Cevap vermeden yapamıyorum ağrıma gidiyor söylenen sözler .Belli bir yaştan sonra ağır oluyor.Siz hiç yaşadınız mı?
Annemle günlük tartisirdik.3 sene önce kaybettim.Annemle hem kapışırız(laf kavgası) hemde severiz aramıza biri girerse genelde kötü taraf 3cü şahış oluro yüzden biri aramıza girerse önce kendileri kurtarıyoruz bu ikimizin arasında kapışmadan duramıyor bu cadı der üstüme atar maksat kendileri kurtarıyoruz kötü olmayalım diye zaten tartışma sonrası birşey olmamış gibi davranıp konuşuyoruz. Şaşıranlar oluyor o yüzden babam bile aramıza girmiyor kendi alışık
yani anlayacağın tartışma sonrası annene sarılabilirsin özür dileyebilirsin sevgi bağı çok önemli. Annende üzülüyordur
Aynı benhic tartismam, asla cevap vermem, ne dese tamam derim, olur derim, nasil istersen derim:) ne derse iyiligimedir, 31 yasima girecegim, ayagina corap giy der halâ, giydim derim o ince kalin giy der tamam derim:) ne diyim.
Soyledigi seyler, en basta bana mantiksiz gelenler de sonrasında doğru cikmistir, soyledigi neyi yaptiysam kârlı cikmisimdir, neyi yapmadiysam yara almışımdır, o yuzden benim icin annem ne diyorsa odur, ve hep öyle olacaktir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?