Annesiyle ara da da olsa tartışan var mı aranızda?

hambeli

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2023
49
10
8
32
Adet donemlerime yakın sınırlı oluyorum.Tahammülüm mü kalmıyor ben bile çözemedim kendimde.Ayda illa 1 kere tartisirim annemle.Bağırım sonra da vicdan azabı yaşıyorum .Cevap vermeden yapamıyorum ağrıma gidiyor söylenen sözler .Belli bir yaştan sonra ağır oluyor.Siz hiç yaşadınız mı?

Yaşamayan yoktur. Önemli olan dilinin kemiği olmalı.

Olmaz mı?
Hele ki kendi ailemle ilgili farkındalığı yaşayınca çok büyük tartışmalarım oldu annemle. Hala da kırgın ve öfkeli olduğum konular var ama sonuçta annem, çok seviyorum ve ilişkimiz devam ediyor.
Tabii, ne kadar tartışsam da asla hakaret etmem, saygısızlık yapmam. Kavganın bile adabı var. Bence yetişkin insanlar saygı sınırını aşmadıkça her şeyi tartışabilmeli. O çocukluktaki anne-çocuk ilişkisinin devam etmesi mümkün değil, bence sağlıklı da değil.

Aynı evin içindeyken tartışıyorduk ama şimdi uzak mesafelerdeyiz görüştüğümüzde bazen atışıyoruz ama az görüşebildiğimiz için birlikteyken güzel vakit geçirmeye çalışıyoruz zaten çocuklardan bizim tartışmaya vaktimiz olmuyor.

hic tartismam, asla cevap vermem, ne dese tamam derim, olur derim, nasil istersen derim:) ne derse iyiligimedir, 31 yasima girecegim, ayagina corap giy der halâ, giydim derim o ince kalin giy der tamam derim:) ne diyim.

Soyledigi seyler, en basta bana mantiksiz gelenler de sonrasında doğru cikmistir, soyledigi neyi yaptiysam kârlı cikmisimdir, neyi yapmadiysam yara almışımdır, o yuzden benim icin annem ne diyorsa odur, ve hep öyle olacaktir:)

Ohoo hem de nasıl 19 yaş aramız var abla kardeş gibi yeriz birbirimizi yanyana olunca evlenip uzaklaşınca azaldı tabi öyle kavga edecek konumuz olmuyor pek ama birbirimize gelip gittiğimizde kavgasız ayrıldığımızi bilmiyorum hâlâ

Annemle hem kapışırız(laf kavgası) hemde severiz aramıza biri girerse genelde kötü taraf 3cü şahış olur o yüzden biri aramıza girerse önce kendileri kurtarıyoruz bu ikimizin arasında kapışmadan duramıyor bu cadı der üstüme atar maksat kendileri kurtarıyoruz kötü olmayalım diye zaten tartışma sonrası birşey olmamış gibi davranıp konuşuyoruz. Şaşıranlar oluyor o yüzden babam bile aramıza girmiyor kendi alışık
yani anlayacağın tartışma sonrası annene sarılabilirsin özür dileyebilirsin sevgi bağı çok önemli. Annende üzülüyordur

Annemle ruyamda kavga ederim ben, neden yuzyuze kavga edip canini sikayim canim anamin. Ruyada da hep hakli cikiyorum zaten

İlk gençliğimde çok kavga ederdik. Ağız dalaşı tabii sonra hemen barışırdık. Annem yaşlandı ben büyüdüm, anne oldum. O bana sen bilirsin demeyi öğrendi ben de ona.

Hep yaşıyoruz herkes yaşıyordur

Herkes tartışıyor anne baba kardeşle falan normaldir bunlar ama bende adet dönemi sinirli oluyorum ve hep büyük tartışma yaşadığımı keşfettim ondan beri bazen önceden diyorum kusura bakmayın biraz sinirliyim malum dönem diye.en azından insanlar bilince daha tahammül gösteriyor alınganlık yapmıyor.

Annemle günlük tartisirdik.3 sene önce kaybettim.

Aynı ben bende 33 yaşındayım hala sözünden çıkmam.benimde kızım var inşallah oda öyle olur. Şimdilik öyle çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…