- Konu Sahibi uzumgozlum
-
Ne tarz kıyafetler giyersiniz genelde?Yani bir yere giderken nasıl özeniyorsanız onun gibi olmalı.Çok abartmadan ancak çokta boşvermiş olmadan.Eliniz boş gitmeme konusunda haklısınız.İlk defa gittiğiniz bir ev sonuçta.Sonuçta anneye gittiğiniz için her şey olabilir.Hoş bir fincan takımı,evinin bir yerine koyabileceği biblo vs.Çok çeşitli aslında.Erkek arkadaşınızda annesi ne sever iyi bilir.Ağzını arayabilirsiniz bu konuda.Eh kolaylıklar şimdiden. =)
çok klasik olmamakla birlikte yerine göre herseyi giyebilirim etek elbise tayt şort .aslında elbise düşünüyorum şöyle az spora kaçan mevsimlik bişiy olabilir .erkek arkadaşım kasma nasıl rahatsan öyle gel kot giysen bile olur diyo ama oda çok rahat olur biraz özenilmiş olması gerekiyor degilmi :18:.bak fincan takımı falan hiç aklıma gelmemişti aslında değişik olabilir :44:
darısı olmayanların başına:)
bn kız arkaşımın evine gitmiştim.. bizde adettir.. büyük içeri girdiğinde insanlar ayaga kalkar.. saygıdan..
bnde öyle yapmıştım.. o gn bugundur kız arkadaşımın annesi hep bnden bahsediyormuş.. arkadaşımın diğer arkdaşlarınada söylüyormu o kız çok saygılı falan..
buna dikkat et derim.. yani bizim adetlere göre bu:) ama misafir olarak gittiğim evde böyle bi adet yoktu ama kadının çok hoşuan gitmişti.. hatta kadının erkek kardeşi varmış ona yapalım muhabetti olmuş:)
bide bizde su içerken, önce büyüğe ikram edilir.. bn terch sunayım yaparmısın bilmem:)
suyu değilde o mutfağa gidip geldkten sonra kalk ayağı hoş olur:)
şuda bi gerçk, ilk defa yapcağın şeyse zorla olur gibi olur.s belkide yapmaman daha iyidir
canım bizdede adettir büyük içeri girince ayaga kalkmak ve önce büyüklere ikram etmek evet bunlar güzel detaylar ama umarım bunları unutmam :):)
Her seferinde ayağa kalkmak bencede hoş değil .
Bende bir kaç ay önce tanışmıştım
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/425591-yarin-erkek-arkadasimin-annesiyle-tanisacagim.html
Bu sana yardımcı olacaktır :)
Kaç yaşındasn ne kdardır birliktesinz ?
ben eşimin ailesiyle tanışmaya gittiğimde beni dışarıdan almadı kapıda hkarsılamadı gittiğimde otumuş tv izliyodu kalkıp hosgeldın bile demedi bunlAR YETMEZmiş gibi psikolojik rahatsızlıkları olan bir akrabasını haocaya götürdüler annesi ve kendisi ben ablasıylşa evde kaldım ve buna rağmen evlendim ama o gün aklımdan hiççıkmıyor benim en mutlu günüm olmalıydı sevdiğim adamla geleceğimize atılan ilk ciddi adım dı ve tam bir hayalkırıklığıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?