Annesiyle tanışacağım,nasıl davranmalıyım?

uzumgozlum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2011
75
1
36
Ankara
kızlar doğru yeremi konu açtım bilmiyorum ama size sormak istediğim birşey var bu hafta sevgilimin annesi ile tanışmaya gideceğim.Artık evlilik adına adımlar atmak istiyoruz ikimizin aileside biliyor ama henüz tanışma olayına yeni başladık .
Babası v.s olmayacak sadece annesi şuan için iyice gerilmemem için babasının olmadıgı zamanı kolladık en azından babayla tanıştıgımda anneyi tanıyor olmam daha cesaret verir :):) ..Annesi beni resimlerimden biliyor ve sürekli benim resimlerime bakmak istiyormuş görmeden çok sevmiş .
cok canayakın oldugunu tahmin ettiğim bir bayan çünkü misafirleri için yaptıgı pastalardan memleketinden getirdigi şeylerden bana gönderiyor hep .bunlar insanın çok hoşuna gidiyor tabi de şuanda tek heyecanım kadının karşısına nasıl çıkıcagım .ne giyinicem ne götürcem elim boş gidemem off kafamı toparlayamıyorum lütfen bana fikir verirmisiniz .

öncelikle içinde kendini rahat hissedebileceğin bir kıyafet giy. çünkü rahatsız olursan oranı buranı çekiştirmeye başlarsın hoş olmaz. çok spor gitme çok da klasik gitme. rahat uygun bir kıyafet seç.

çiçek alman ilk gidişte bence gayet uygun. tatlı da alabilirsin ama bu sıcaklarda hiç yenmez. o yüzden çiçek daha mantıklı bence.

ne güzel heyecanlar ya :31:

Çok fazla heyecanlanmanız hata yapmanızı kolaylaştırır. Kendiniz gibi olun. Hiçbirşeyi abartmayın. Temiz ve sade giyinmek yeterlidir. Çok özel birşey yapmanıza gerek yok.
Bence de şık ve sade bir çiçek yeterli.

bence canlı çiçek götür mutlaka...yani evinde salonunda büyütebileceği bir saksı çiçeği..
üzerinede düz mevsimin elbiselerinden giyebilirsin...sade bir makyaj...yeterli sanırım

Ne tarz kıyafetler giyersiniz genelde?Yani bir yere giderken nasıl özeniyorsanız onun gibi olmalı.Çok abartmadan ancak çokta boşvermiş olmadan.Eliniz boş gitmeme konusunda haklısınız.İlk defa gittiğiniz bir ev sonuçta.Sonuçta anneye gittiğiniz için her şey olabilir.Hoş bir fincan takımı,evinin bir yerine koyabileceği biblo vs.Çok çeşitli aslında.Erkek arkadaşınızda annesi ne sever iyi bilir.Ağzını arayabilirsiniz bu konuda.Eh kolaylıklar şimdiden. =)​

Ne tarz kıyafetler giyersiniz genelde?Yani bir yere giderken nasıl özeniyorsanız onun gibi olmalı.Çok abartmadan ancak çokta boşvermiş olmadan.Eliniz boş gitmeme konusunda haklısınız.İlk defa gittiğiniz bir ev sonuçta.Sonuçta anneye gittiğiniz için her şey olabilir.Hoş bir fincan takımı,evinin bir yerine koyabileceği biblo vs.Çok çeşitli aslında.Erkek arkadaşınızda annesi ne sever iyi bilir.Ağzını arayabilirsiniz bu konuda.Eh kolaylıklar şimdiden. =)​

çok klasik olmamakla birlikte yerine göre herseyi giyebilirim etek elbise tayt şort .aslında elbise düşünüyorum şöyle az spora kaçan mevsimlik bişiy olabilir .erkek arkadaşım kasma nasıl rahatsan öyle gel kot giysen bile olur diyo ama oda çok rahat olur biraz özenilmiş olması gerekiyor degilmi :18:.bak fincan takımı falan hiç aklıma gelmemişti aslında değişik olabilir :44:

Temiz güzel hanımhanımcık giyin canım..Çok makyaj yapma saçlarını da çok abartma sade ama güzel ol..

Giderken çiçek alabilirsin,yemeğe gidiyorsan çiçek ve tatlı alabilirsin..

çok klasik olmamakla birlikte yerine göre herseyi giyebilirim etek elbise tayt şort .aslında elbise düşünüyorum şöyle az spora kaçan mevsimlik bişiy olabilir .erkek arkadaşım kasma nasıl rahatsan öyle gel kot giysen bile olur diyo ama oda çok rahat olur biraz özenilmiş olması gerekiyor degilmi :18:.bak fincan takımı falan hiç aklıma gelmemişti aslında değişik olabilir :44:

Elbise çok tatlı olabilir. =) Kotu neyle kombinlediğinize bağı bence.Üzerine çok hoş bir bluz giyerseniz ona göre de hafif makyaj yaparsanız çokta hoş olabilir bence.Birde özel gününüze denk gelecekmiş galiba.Kot daha rahat olur bu açıdan bakarsak. =)​

Ay masallahh cok heycanlı bı durummm
Benimde elim ayagıma dolandı 1 ay evvel tanıstım
yuzumden ayaklarıma kadar renk degıstırdım :D
fincan takımı aldım..
yağtıgı yemeklerı yıyıp yutarken yemekler agzıma hep gerı geldıı

darısı olmayanların başına:)

bn kız arkaşımın evine gitmiştim.. bizde adettir.. büyük içeri girdiğinde insanlar ayaga kalkar.. saygıdan..
bnde öyle yapmıştım.. o gn bugundur kız arkadaşımın annesi hep bnden bahsediyormuş.. arkadaşımın diğer arkdaşlarınada söylüyormu o kız çok saygılı falan..
buna dikkat et derim.. yani bizim adetlere göre bu:) ama misafir olarak gittiğim evde böyle bi adet yoktu ama kadının çok hoşuan gitmişti.. hatta kadının erkek kardeşi varmış ona yapalım muhabetti olmuş:)

bide bizde su içerken, önce büyüğe ikram edilir.. bn terch sunayım yaparmısın bilmem:)

suyu değilde o mutfağa gidip geldkten sonra kalk ayağı hoş olur:)

şuda bi gerçk, ilk defa yapcağın şeyse zorla olur gibi olur.s belkide yapmaman daha iyidir:(

darısı olmayanların başına:)

bn kız arkaşımın evine gitmiştim.. bizde adettir.. büyük içeri girdiğinde insanlar ayaga kalkar.. saygıdan..
bnde öyle yapmıştım.. o gn bugundur kız arkadaşımın annesi hep bnden bahsediyormuş.. arkadaşımın diğer arkdaşlarınada söylüyormu o kız çok saygılı falan..
buna dikkat et derim.. yani bizim adetlere göre bu:) ama misafir olarak gittiğim evde böyle bi adet yoktu ama kadının çok hoşuan gitmişti.. hatta kadının erkek kardeşi varmış ona yapalım muhabetti olmuş:)

bide bizde su içerken, önce büyüğe ikram edilir.. bn terch sunayım yaparmısın bilmem:)

suyu değilde o mutfağa gidip geldkten sonra kalk ayağı hoş olur:)

şuda bi gerçk, ilk defa yapcağın şeyse zorla olur gibi olur.s belkide yapmaman daha iyidir:(

canım bizdede adettir büyük içeri girince ayaga kalkmak ve önce büyüklere ikram etmek evet bunlar güzel detaylar ama umarım bunları unutmam :):)

ayyy ne güzel bir duygu olsa gerek inş çok iigeçer

canım ilk izlenimler çok önemlidir onun için dikkat et .

kıyafet çok önemli sade olmaya dikkaet et makyajını falan abartma

az ama öz konuş öylee carcar konuşma :))

hanımhanımcık ol

bol şans tatlım:))

ben eşimin ailesiyle tanışmaya gittiğimde beni dışarıdan almadı kapıda hkarsılamadı gittiğimde otumuş tv izliyodu kalkıp hosgeldın bile demedi bunlAR YETMEZmiş gibi psikolojik rahatsızlıkları olan bir akrabasını haocaya götürdüler annesi ve kendisi ben ablasıylşa evde kaldım ve buna rağmen evlendim ama o gün aklımdan hiççıkmıyor benim en mutlu günüm olmalıydı sevdiğim adamla geleceğimize atılan ilk ciddi adım dı ve tam bir hayalkırıklığıydı :14: :14:

bence her içeriye girip çıktığında ayağıya kalkmak hiç hoş değil...o neöyle köle gibi fazla samimi hareketlerde bulunmayın...

Her seferinde ayağa kalkmak bencede hoş değil .
Bende bir kaç ay önce tanışmıştım
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/425591-yarin-erkek-arkadasimin-annesiyle-tanisacagim.html
Bu sana yardımcı olacaktır :)
Kaç yaşındasn ne kdardır birliktesinz ?

Tatlım o konuyu açalı çok oldu tanıştım ailesi ile gayet güzel geçti beni çok sevdi annesi vede babası .Allah a şükür çok güzel gidiyor hersey .yapmacık hareketler ve ben olmayan hareketleri asla yapmam yalakalık olsun diyede inanmadıgım şeyleri söylemem nasıl başlarsak öyle gider çünkü . gayet rahattım oda öyleydi Allah a şükür .teşekkür ederim fikirlerin için

ben eşimin ailesiyle tanışmaya gittiğimde beni dışarıdan almadı kapıda hkarsılamadı gittiğimde otumuş tv izliyodu kalkıp hosgeldın bile demedi bunlAR YETMEZmiş gibi psikolojik rahatsızlıkları olan bir akrabasını haocaya götürdüler annesi ve kendisi ben ablasıylşa evde kaldım ve buna rağmen evlendim ama o gün aklımdan hiççıkmıyor benim en mutlu günüm olmalıydı sevdiğim adamla geleceğimize atılan ilk ciddi adım dı ve tam bir hayalkırıklığıydı :14: :14:

canım kusura bakma ama böle bi durumda nekadar sevsemde arkama bile bakmadan çıkardım o evden .Şükürki benimki çok iyi geçti kapıyı açtıgında okadar içten güldü hoşgeldin kızım dedi sarıldıki ne heyecan ne korku hiçbişiy kalmadı o an .tanışmanın üstünden bayagı bir zaman geçti bir defa daha davet etti görmek istiyorum özledim diye 3-4 defa telefonla görüştük umarım hep böyle gider şuan için çok güzel.

Back
X