• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annesiyle tanıştırmıyor?

1 yıllık bi ilişkim var 1.ayımızda abısı ve yengesıyle tanıstım sık sık ta bulusuyoruz. (henuz bi meslegi yok ikimizde 22 yasındayız. suan idareten biyerde calısıyo.) annesı babası benı bıliyo ama tanısmadım. bende onu abblamla tanıstıramadım henuız kısmet olmadı hep bi aksilik cıktı ilk zamanlar ben ıstemedım bıraz otursun dedım. mesela abısı hep soyluyo sız cok yavassınız hala annemın yanına goturmedın mı dıyo sevgılıme . bana da daha ablanla tanıstırmadın mı dıyo ıkımızde cevap veremıyoruz. benımle ilgili planlar yapar gelecekle ilgili ama neden annesıyle tanıstırmıyo onu merak edıyorum sızce ??
22 yaşında tanışıp napacaksin ailesiyle ya böyle hayatsız olmayın ne olur. Evlenip iki sene sonra burda yine "kocam hep telefona bakiyo benle konusmuyo" yazcaksiniz. Mutsuz bir hayatın taşlarını kendi elinizle döşüyorsunuz hep aynı sey. Beyin 25 yaşına kadar tam olarak gelişmez 18 yaşın reşit yaşı olması hikaye. Hemen evlenin de iki sene sonra gözünüz dışarı kaysin, ay ne adamlar varmış ne superlermis deyip bir de vicdan azabı çek ya.

22 yaşında tanışıp napacaksin ailesiyle ya böyle hayatsız olmayın ne olur. Evlenip iki sene sonra burda yine "kocam hep telefona bakiyo benle konusmuyo" yazcaksiniz. Mutsuz bir hayatın taşlarını kendi elinizle döşüyorsunuz hep aynı sey. Beyin 25 yaşına kadar tam olarak gelişmez 18 yaşın reşit yaşı olması hikaye. Hemen evlenin de iki sene sonra gözünüz dışarı kaysin, ay ne adamlar varmış ne superlermis deyip bir de vicdan azabı çek ya.
Olmuşlardır zaten 28 yaşında, biraz geç kalmışsınız yorum için 🤣

Baktım şimdi son mesajlarına, nişanlanmis ayrılmış :)) aklın yolu bir işte. 37 yaşıma geldim bütün genç kızları omuzlarından tutup sarsmak istiyorum çünkü attıkları her adımın sonucu çok belli ama ne çare
+1