annesiz buyumek

mery2003

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2024
50
1
1
21
Selam ben Meryem kendi hayatimi sizinle paylasmak ve biraz rahatlamak isteyorum, cunki artik yasadiklarimi icimde saklmak istemiyorum.Annemi 8 yasimda kaybetdim gozumizin onunde oldu annecim, ve annem oldukden 1 yil sonra bizi yatila okula gonderdi kardesimle beni,babam defalarca evlendi bosandi,16 yasimda bana taciz etmeye kaldi,neyseki uvey annem iy biriydi o koruyup kolladi beni , sonra okulumu bitirdim konservutara girdim, hamilelik nedeniyle ara verdim, kizim dogdu kayinvaldiyem hastalandi bir sure sonra vefat atdi, kizim iki ay sonra 2 yasiycak ben 10 ay sonra okuluma devam ediyorum , 5 ay sonraa staja basliyorum, esimde cok iy adam,a ailemle mutluyum, ama gecmisimi silemiyorum annem meger kopekleri oldurmek icin kulanilan zehir icmis. su an kayinbabamla yasiyorus onunda ikinci kari varmis meger karisini aldatmis zamaninda , simdi o kdainin kucuk kzi bizimle buyuguyde annesiyle yasiyor, bu gun annesiyle buyuk kizida geldi, esim hem tip okuyor hem calisyor , eve cok gec geliyor butun gun bunlarla ayni evde oturmak istemiyorum .

Keşke evlenmek için mezun olmayı bekleseydiniz karı koca olarak. Bide mezun olmadan çocuk olmuş.
Elbet bir şeyler bir zaman sonra düzene girer.
Ama aynı heves kalır mı?

Siz hali hazırda Türkmenistan’da mı yaşıyorsunuz?
Eşinizin okulu bitene kadar orada yaşamaya mecbursunuz gibi duruyor.
Keşke çocuk için acele etmeseydiniz yaş da daha 21

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…