- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Öncelikle basınız sağolsun ancak hayata çok öfkeli gördüm sizi sanki...hastalık Allah tan geldi ve aslında sizin görüştürme gorusturmeme hakkınız yok...koskoca insanlar kim kimle isterse görüşür. ..herkes herseye sizin baktığınız gibi bakmak zorunda değil bir bunu kabul edin önce. ..hastalığı ve ölümü engelleyemezdiniz ve hiç kimse de yapamazdı bunu...herkese kızmak sizi mahveder. ..Öncelikle bur destek alın ya da TEVEKKÜL un gücüne siginin derim...Hepinize sevgiler kk üyeleri..
Aslında bunu yazmadan önce çok düşündüm.Bazen gerceklerle yüzleşmek sandığımızdan da zor olabiliyor..
Bundan 7 yıl evvel Beyin tümörü teshisiyle annemi kaybettim.Tam 19 yasindaydim.Zor bir surecti.Annemi kaybedecegimiz hafta babamizinda kanser oldugunu ogrendik.Hakikaten hayatimin en zor en caresiz zamanlariydi.Annemin vefatiyla anne tarafimla tum iliskimi sanki bir bicakla keser gibi kestim.Annemi kendi kardeslerine de göstermedim.Bunu haketmediklerini düşünmem icin milyon tane sebebim var..
Beni şuanda sıkan sey ise benim 7 yıl boyunca direndigim ve tum kotuluklerine gogus gerdigim annemin kiz kardesiyle babamin gizli gizli görüşmelerini ogrenmem oldu.
Tum inancim guvenim emegim yikildi.Babam icin kardesim icin vazgectiklerim, emeklerim, fedakarliklarim hersey ama hersey hic oldu. .
Tüm bunlar azmış gibi hicbisey yasamamisin gibi 8 ay once annemin kizkardesinin kendi oz halamin kimliğini kopyalayarak adina krediler, kredi kartlari aldığını ogrendim..
Dunyam defalarca basima yıkıldı. Bunlar oyle hassas konular ki kimseye anlatmaya gelmiyor.Bu son olay yuzunden isitmedigim laf, duymadigim itham kalmadi..
Bir cozum yok gibi ama var gibi de bilemiyorum.Farklı bakıs açılarını duymak istiyorum, fikirlerinizi merak ediyorum.
Seygiyle kalin arkadaslar.
Kafama takıldı halanızın kimliğini teyzeniz nasıl ele geçirmiş?bilgilerini falan?
elinizde kanıt varsa teyzeniz hakkında suç duyurusunda bulunun.
babanıza da açık açık söyleyin görüştüğünüzü biliyorum ve hiç hoşuma gitmedi bundan sonra bana en uzak noktada olursan sevinirim seninle arama duvar örüyorum diyin.
içinizde tutmayı bırakın açıkça konuşun.
Burda ne babanizin teyzenizle gorusmesinde ne de hteyzenizin halanizin kimligini kopyalamasinda sizin hicbir sucunuz yok.
Babaniz mi yardim etti acaba teyzenize kimlik konusunda? Cunku madem gorusulmuyor teyze halanin kimlik bilgilerine nasil ulasto?
Teyzeniz nasıl halanizin kimliğini ele gecirmiste dolandırmis?
Ne bileyim bana çok garip geldi.
Öncelikle basınız sağolsun ancak hayata çok öfkeli gördüm sizi sanki...hastalık Allah tan geldi ve aslında sizin görüştürme gorusturmeme hakkınız yok...koskoca insanlar kim kimle isterse görüşür. ..herkes herseye sizin baktığınız gibi bakmak zorunda değil bir bunu kabul edin önce. ..hastalığı ve ölümü engelleyemezdiniz ve hiç kimse de yapamazdı bunu...herkese kızmak sizi mahveder. ..Öncelikle bur destek alın ya da TEVEKKÜL un gücüne siginin derim...
Basın sağolsun ! Aynı sebeple ben de babamı kaybettim .. gerçekten çok yalnız hissediyorum ..
Temiz bir sayfa istiyorsan , al kardeşini ayrı eve çık ..çalış ,kimseye muhtaç olma . Akrabalarını da unut ..yoklarmis gibi yaşa ..
Açıkçası akraba bağlarının önemini ve gerekliliğini yitireli çok oldu.
O yüzden benimde tavsiyem herşeyden uzaklaşmanız.
Kardeşinize odaklanarak bir hayat yaşamanız.
Yaşadıklarınız çok garip şeyler, her gün duyduğumuz tarzda değil.
Başınız sağolsun, annenize
Allah'tan rahmet dilerim.
Halanız adına çıkarılan kimlikle sizin canınız neden yanıyormuş halanızın canı yansın kimliğini neden ortalıkta gezdiriyor, olayları fazla kişiselleştirmişsiniz bu ilişkide sizinle ilgili bir sıkıntı yok zaten teyzenizle de görüşmüyormuşsunuz.Uzun yazıp sıkmaktan kaçarken anlatımda bosluklar bıraktım sanırım.Özür dilerim...
Annem vefat etti evet.Sonrasında anne tarafimla tum baglarimı kopardim.Hastalik sürecinde de annemi kendi kardeslerine gostermedim.Yaklasik 7 yildir da gorusme konusma hicbir bag iletisim yok aramizda
Taki 8 ay evvel bir haber aldim.Annemin kizkardesi halamin adina sahte kimlik cikarmis ve dolandiricilik eylemi gerceklestirmis. Belliki canimi yakmak istemiş.
Çunku annemi onlara gostermemek için kendimce hakli buldugum seyler var.Hem ailevi hem ahlaki anlamda yanlış yoldalardı ve ben annemin daha fazla uzulmesini istemedim.
@hippym
Canım dik durun, hala da biraz açıkgöz olup bilgilerini uluorta saçmasaymış.Elbetteki canı yandı.Ama o da canı yandıgı kadar hıncını bizden cikarmaya calisiyor.Tum masraflarını tum zararini bizden tazmin ediyor.Tavır su aslinda benim annemin tarafı old.icin bizi de suclar sorumlu tutar bir ruh hali icindeler.Zaten yeterince mahcubuz bizim sucumuz olmadigi halde.
Halanız adına çıkarılan kimlikle sizin canınız neden yanıyormuş halanızın canı yansın kimliğini neden ortalıkta gezdiriyor, olayları fazla kişiselleştirmişsiniz bu ilişkide sizinle ilgili bir sıkıntı yok zaten teyzenizle de görüşmüyormuşsunuz.
Teyze ile babanın ilişkisine gelince, terbiyesizlik ve midesizlikten başka birşey değil, siz kendi hayatınızı kurtardınız mı baba ile aynı evde misiniz evli misiniz bu bilgileri okumadım o yüzden tam yorum yapmıyorum
Doğrudur arkadaşim biz bilemeyiz inanın üzüldüm sizin için ama bu kadar öfke çok yorucu...gördüğünüz gibi engelleyemiyoruz olacakları. ..dilerim tez zamanda daha iyi affedersiniz ..Yorumunuzvicin tesekkur ederim.
Fikrinize saygı duyuyorum bunu belirtmek isterim.
Aslında hayata değil hayatimdaki insanlara öfkeliyim.
Elbetteki kimin kiminle görüsecegine karar veremem bknz örnek babam.Annemin sebebi olmuş bir kadınla görüşmesini engelleyemiyorum...
Fakat annemi görüştürmeme kısmı apayrı..Detaylar var cok olaylar var elbetteki..
Doğrudur arkadaşim biz bilemeyiz inanın üzüldüm sizin için ama bu kadar öfke çok yorucu...gördüğünüz gibi engelleyemiyoruz olacakları. ..dilerim tez zamanda daha iyi affedersiniz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?