Annesizlik kimsesizliktir!!

elinizde kanıt varsa teyzeniz hakkında suç duyurusunda bulunun.

babanıza da açık açık söyleyin görüştüğünüzü biliyorum ve hiç hoşuma gitmedi bundan sonra bana en uzak noktada olursan sevinirim seninle arama duvar örüyorum diyin.

içinizde tutmayı bırakın açıkça konuşun.

Burda ne babanizin teyzenizle gorusmesinde ne de hteyzenizin halanizin kimligini kopyalamasinda sizin hicbir sucunuz yok.
Babaniz mi yardim etti acaba teyzenize kimlik konusunda? Cunku madem gorusulmuyor teyze halanin kimlik bilgilerine nasil ulasto?

Öncelikle basınız sağolsun ancak hayata çok öfkeli gördüm sizi sanki...hastalık Allah tan geldi ve aslında sizin görüştürme gorusturmeme hakkınız yok...koskoca insanlar kim kimle isterse görüşür. ..herkes herseye sizin baktığınız gibi bakmak zorunda değil bir bunu kabul edin önce. ..hastalığı ve ölümü engelleyemezdiniz ve hiç kimse de yapamazdı bunu...herkese kızmak sizi mahveder. ..Öncelikle bur destek alın ya da TEVEKKÜL un gücüne siginin derim...

Basın sağolsun ! Aynı sebeple ben de babamı kaybettim .. gerçekten çok yalnız hissediyorum ..

Temiz bir sayfa istiyorsan , al kardeşini ayrı eve çık ..çalış ,kimseye muhtaç olma . Akrabalarını da unut ..yoklarmis gibi yaşa ..

Açıkçası akraba bağlarının önemini ve gerekliliğini yitireli çok oldu.
O yüzden benimde tavsiyem herşeyden uzaklaşmanız.
Kardeşinize odaklanarak bir hayat yaşamanız.

Yaşadıklarınız çok garip şeyler, her gün duyduğumuz tarzda değil.
Başınız sağolsun, annenize Allah'tan rahmet dilerim.

Suç duyurusunda bulunduk evet bankalardan evrakları tek tek topladık.

Burda ne babanizin teyzenizle gorusmesinde ne de hteyzenizin halanizin kimligini kopyalamasinda sizin hicbir sucunuz yok.
Babaniz mi yardim etti acaba teyzenize kimlik konusunda? Cunku madem gorusulmuyor teyze halanin kimlik bilgilerine nasil ulasto?

Kilit nokta bu aslinda.Bu noktada hicbisey aydinlanmadigi icin herkes şüpheli konumda.

Teyzeniz nasıl halanizin kimliğini ele gecirmiste dolandırmis?
Ne bileyim bana çok garip geldi.

Elbetteki çok garip cunku biz bile hala inanamiyoruz.Ama yapmislar iste.Muhtemelen bu eylemde gayrı meşru destekler aldı o kadın.Çünkü bunlar üzerine düşünülecek ince suçlar.

Yorumunuzvicin tesekkur ederim.
Fikrinize saygı duyuyorum bunu belirtmek isterim.
Aslında hayata değil hayatimdaki insanlara öfkeliyim.
Elbetteki kimin kiminle görüsecegine karar veremem bknz örnek babam.Annemin sebebi olmuş bir kadınla görüşmesini engelleyemiyorum...
Fakat annemi görüştürmeme kısmı apayrı..Detaylar var cok olaylar var elbetteki..

Sizinde başınız sağolsun..Ama kardesimde aynı kategoride benim icin.Yazimda belirtmeyi unuttum.Ama o da bir donem benden gizli gizli girusmus bulusmus.Hatta benim hakkimda atip tutmuslar.Hayat iste..
Ya ben cok salak ve kotuyum ya da bu insanlar pek iyi pek akıllı..
Kendimde de suç arıyorum elbetteki nerde yanlış yaptım bilmiyorum.
Teşekkür ederim yorumunuz icin..

Teşekkür ederim Allah razi olsun. .
Üzerine düşündüğüm bisey aslında cunku arkamdan is ceviren ailemle daha fazla devam edemiycem gibi cunku boyle durdukca daha çok bileniyorum.
Òyle zor ki -mis gibi yapmak

Halanız adına çıkarılan kimlikle sizin canınız neden yanıyormuş halanızın canı yansın kimliğini neden ortalıkta gezdiriyor, olayları fazla kişiselleştirmişsiniz bu ilişkide sizinle ilgili bir sıkıntı yok zaten teyzenizle de görüşmüyormuşsunuz.
Teyze ile babanın ilişkisine gelince, terbiyesizlik ve midesizlikten başka birşey değil, siz kendi hayatınızı kurtardınız mı baba ile aynı evde misiniz evli misiniz bu bilgileri okumadım o yüzden tam yorum yapmıyorum

Canım dik durun, hala da biraz açıkgöz olup bilgilerini uluorta saçmasaymış.
Bize ne hala, bilmiyor musun o kadınla senelerdir görüşmüyoruz neyi suçluyorsun diye bastırsaydınız

Calısıyorum isim gucum yerinde cok sukur.Bekarım ve babamla yasamaya devam ediyorum evet.
Aslında haklısınız ben bazı seyleri kişiselleştiriyorum kendime dert yapiyorum. Bunuda asmaya cabaliyorum. Sonucta halam magduru oynuyor fakat bende mağdurum bu konuda.[/QUOTE]

Doğrudur arkadaşim biz bilemeyiz inanın üzüldüm sizin için ama bu kadar öfke çok yorucu...gördüğünüz gibi engelleyemiyoruz olacakları. ..dilerim tez zamanda daha iyi affedersiniz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…