anneyim ;) yardim

semra987

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
18
0
6
35
Ankara
Arkadaslar bir haftalik gebeyim...
Neler yapilir ne yenir ne yenmez hic bi bilgim yok doktora giyim mi hemn napmaliyim bilmiyorum tecrubeki anneler yardimmm

Güzel arkadaşım anneler ve anne olmayı düşünenler için forumda ilgili bölüm var. Aynı heyecanı paylaşan ve aynı yollardan geçen daha çok insanı bulabileceğin.

hayırlı olsun
e tabigit doktora
folik asite başlaman gerekir
ayrıca doğru bir bişlgilnedirme edinmelisin ki
hamileliğin rahat geçsin

Arkadaslar bir haftalik gebeyim...
Neler yapilir ne yenir ne yenmez hic bi bilgim yok doktora giyim mi hemn napmaliyim bilmiyorum tecrubeki anneler yardimmm
Bir haftalık hamile nasıl olunur, bunu nasıl öğrendiniz yoksa bu sadece şüphe mi?
Benim bildiğim en iyi ihtimalle 3 haftalıkken öğrenilir.
Eğer öyleyse mutlaka kendinize güvenilir bir doktor ediniz.
Hayatınızdan asit, alkol, sigara, kafein, fast fot gibi şeyleri çıkarın. Deterjana fazla haşır neşir olmayın.
Dengeli ve düzenli beslenin, ara öğünleri atlamayın, bol bol süt ürünü ve su tüketin.
Şimdiden hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

adetinin geçtiği günü saymıştır muhtemelen

konu sahibi gebelik son adet tarihine göre hesaplanır.

canım öncelikle gözünaydın, şimdi okudum gebelik haftaları 4'ten başlayarak sayılırmış, 1 haftalık - 2 haftalık gebelik diye bir şey yokmuş. son adet tarihinin ilk gününden başlayarak sayıldığı için gebelik rahime yerleştiğinde 4 haftalık olurmuş. doktora gidersen tam olarak kaç haftalık olduğunu ve nelere dikkat etmen gerektiğini öğrenirsin sağlıkla büyüt inşallah.

Valla bu kadar zähmet edip okuyup bide yazdin ya
Ben sahsen bilmiyodum yani sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…