Bazı anneler enteresan. Benim kafam almıyor aynı şekilde doğurduğum biri kız biri erkek iki evladımdan erkek olana sırf erkek olduğu için değer vermek hatta aptalca geliyor. Çevremde çok gördüm bu tip anneleri. Kızlar ne istede ne yapsa suç erkek evlada sonsuz tölerans.. Sonuç, ipe sapa gelmez sorumsuz bir erkek evlat. Çiçek gibi aklı başında güçlü kız evlatlar. Günün sonunda o anneler hep kız çocuklarıyla kaldılar diz dize. Umarım sizin anneniz yaptığının ne kadar yanlış olduğunun farkına varır.Herkese merhaba.Annemle anlaşamıyorum fakat çevremdeki tüm arkadaşlarıma göre çok daha uysal, kendi halinde bir kızım.26 yaşıma geldim hala daha oğullarına sonsuz toleransı varken, bana olan farklı davranışı beni üzüyor.Bunu tüm teyzelerim de kızlarına yapıyor çünkü kendileri de çocukken ailede erkek çocukların değerli olduğunu görmüşler.sadece dertleşmek istedim.benzer duguları yaşayan kişilerle
Bu konunuzla ilgili söyleyecek pek bişeyim yok. Ya uzaklaşacaksınız ya da takmamayı öğreneceksiniz.Herkese merhaba.Annemle anlaşamıyorum fakat çevremdeki tüm arkadaşlarıma göre çok daha uysal, kendi halinde bir kızım.26 yaşıma geldim hala daha oğullarına sonsuz toleransı varken, bana olan farklı davranışı beni üzüyor.Bunu tüm teyzelerim de kızlarına yapıyor çünkü kendileri de çocukken ailede erkek çocukların değerli olduğunu görmüşler.sadece dertleşmek istedim.benzer duguları yaşayan kişilerle
Ya her açtığım konuda illaki bir sıkıntılı birey dönüp saldırmak zorunda siz ne biçim insanlarsınız ya.bahsettiğim kişilerin dönüp burayı okuma ihtimaline karşılık o soruda farklı bir bilgi girdim belki başım ağrımasın diye.niye eğlenmek için soru yazayım iyi misiniz siz.o soruda gayet de herkese cevap verdim ben siz okumamışsımız demek kiBu konunuzla ilgili söyleyecek pek bişeyim yok. Ya uzaklaşacaksınız ya da takmamayı öğreneceksiniz.
Sizi geçen gün açtığınız hemşireyim arkadaşlarımla aram bozuldu konunuzdan hatırladım. Orda da konuyu açıp mesajlara doğru düzgün cevap vermemiştiniz. Fakat görüyorum ki daha önce de "Öğretmenim" okuldaki erkek hocalar WhatsApp grubuma girmek istiyor diye konu açmışsınız.
Tabi ki buna da yüksek ihtimal cevap vermeyeceksiniz. Burayı şöyle bir konu uydurayım da milletin yazdıklarını okuyup gülerim diye kullandığınıza eminim. Size iyi dalga geçmeler.
Detay verebilir misniz biraz oğullsrına fsrklı size fsrklı nasıl davranıyor. Benim annem de bana çok düşkündü eve gelme saatime falan çok takardı dışarda geç saate kadsr kalsam sorun olurdu ama erkek olsam sorun olmayacaktı biliyorum. Ben de çok anlaşamıyordum annemle o muhafazakar ben değil bir çok konuda zıttık ama iyi niyetinden şüphem yoktu mesela.Herkese merhaba.Annemle anlaşamıyorum fakat çevremdeki tüm arkadaşlarıma göre çok daha uysal, kendi halinde bir kızım.26 yaşıma geldim hala daha oğullarına sonsuz toleransı varken, bana olan farklı davranışı beni üzüyor.Bunu tüm teyzelerim de kızlarına yapıyor çünkü kendileri de çocukken ailede erkek çocukların değerli olduğunu görmüşler.sadece dertleşmek istedim.benzer duguları yaşayan kişilerle
Neler yaşadınız öyleBen annem ne derse yaptım bacım senelerce ki 7 ay mahkemelik olduk en son beklentilerini karşılamayı bıraktım bazen hayır dedim birde eşim ölsem görüşmem annenle artık dedi bana iftira atrığı için ilk kez bir iftirası elinde patlayınca düzeldi bazen senin elinden ne gelirse gelsin sevmezler ama illa bir travması, psikolojik hastalığı vardır bende bir anneyim daha yavrum karnımda şimdiden canımı veririm onun için
oğullarının bakmasını beklediğimizde de erkek evladın yanında olmaz el kızıyla gelinle zor olur diyorlar şaka gibi, sen tüm çocukluğunda tüm gençliğinde kızına kendi evladın değil gibi hayatı zorlaştır ardından yaşlanınca full bakım istekendi dogurdugu cocugu kiz diye daha az deger veren insanin neyini seveceksin ki?
yapacagin tek sey usulune uygun olarak evden ayrilmak. o da okuyarak - baska sehirde is bularak olur. yaslaninca da pek kiymetli ogullari baksin