Doğuma Hazırlık annişler bir bakarmısınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

esperanzaa

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
2.699
661
363
tecrübeli annişler sizlere bir sorum olucak. ben ikili testi yaptırmaya gittiğimde 13. haftamdaydım ve dr henüz cinsiyeti belli olmuyor dedi. eşimle ikimiz bi tahminde bulunması için dru sıkıştırdık o da kıza benziyor dedi sonunda. benim sorum şu: drun bu tahmininin doğru çıkma ihtimali nedir? aranızda ikili testte drun söylediği cinsiyetin çıktığı oldumu? bu konuda deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler herkese..

Geçen ay eltime ikili testte erkeğe benziyor dedi doktoru hatta bir daha bakıp evet yaaaaa erkek sanırım dedi.13 haftada da aynı şekilde erkek dedi ama 17 haftada kız olduğunu öğrendik.Bende de ne kadar ısrar ettiysem doktorum söylememişti,bu haftalarda çok yanıltıcı olabilir demişti.Yani 16-17.haftaları bekle derim.

teşekkür ederim cnm. heyecanla bekliyorum... zaman geçmiyor sanki. bayramdan sonra 16. haftada tekrar gidicez o zaman netleşmiş olur sanırım. bir an önce alışverişlere başlamak istiyorum

cnm ben tam 12.haftamda druma sorduğumda erkek demişti.gerçektende erkekmiş şimdi 21.haftadayız.bazı doktorların emin olmadan söylemediğini biliyorum ama bizimki emin olmasa söylemezdi herhalde çünkü aynı dra giden diğer arkadaşlarım öle söylemişti.

teşekkür ederim cnm. heyecanla bekliyorum... zaman geçmiyor sanki. bayramdan sonra 16. haftada tekrar gidicez o zaman netleşmiş olur sanırım. bir an önce alışverişlere başlamak istiyorum

öncelikle bebeğinize sağlıkla kavuşun.... çokk fazla sabırsızlanıyorsanız da, ortak renklerden bir iki kıyafet alabilirsiniz....bence bebişinizin kız olma durumu fazla, erkek bebişler 3 aylık iken belli oluyor genelde....hayırlısı neyse o olsun...

biz bebişlerimiz doğduğunda cinsiyetini öğrenen anneler olarak nasıl geçirmiştik ki o 9 ay 10 günü şimdi düşündükçe bir garip oluyorum.....o yıllarda ne kadar başkaymış yaşam.:96:

Son düzenleme:
Ben iki hamileliğimde de 12. 13. haftada öğrendim cinsiyetini ve doğru çıktı ama siz yinede arkadaşların dediği gibi ortak renkleri seçin derim Allah sağlıklla kucağınıza almayı nasip etsin.

Ben iki hamileliğimde de 12. 13. haftada öğrendim cinsiyetini ve doğru çıktı ama siz yinede arkadaşların dediği gibi ortak renkleri seçin derim Allah sağlıklla kucağınıza almayı nasip etsin.

benim doktorum 14. haftada büyük ihtimal kız demişti... ama kesin değil ben kız yada erkek dediğimde tersi çıkarsa düğüne kadar tüm masrafları benden demişti.. 18. haftada gittik biz konuya gelmeye çalışıyoruz doktorumuz kilosu boyu o ana kadar anlayabilecekleri hastalıkların olup olmadığına bakıyo ... sonlara doğru meleğinize bir isim buldunuzmu demişti :)) İNANILMAZ BİR DUYGUU

bir kaç arkadaşımda aynı haftalarda ortalama bilgi aldılar...

genelde dedikleri çıkıyor...

bide gene bu sitede okudum... 7 * 9. hafta arası ultrasonda bebişin kesedeki durumuna göre sağa yakın yada sola yakın cınsiyet tahmini yapılıyor... doktoruma ilk gittiğimde 7. haftadaydım... ultrasonda baktığında demiştiki ben genelde tahmin yaparım baktığımda kızmı erkekmi diye içimden kızınız olur diye geçti demişti... sonra bu sitede kesedeki duruşuna göre cinsiyete baktığımda da kız çıkıyordu...

cinsiyet kesinleştiğinde sordum... dedim böyle bişi varmı diye...
kesedeki konumun cinsiyet belirlemede hiç bir bilimsel açıklaması yok ama genelde %90 doğru çıkar demişti....

bizim eskiden beri gelen halk dilinde kocakarı ilaçları diye tabir edilen ve birçoğuda hastanın iyi olmasını sağlayan durum gibi düşün dedi...

cevaplarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar. şuan 15. haftamdayım. önümüzdeki hafta için drumdan randevu almayı düşünüyorum. sanırım 16. haftada daha kesin bişey söyler bana.

bende 12+3 de ikili test için gitmiştim pipiye çok benzeyen birşey gösterdi dr..erkek dedi..ama ben emin değilim..şuan 16+2 hamileyim üçlü test için tekrar gidicem bakalım gerçekten erkek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…