Doğuma Hazırlık Annişlere ve Hamişlere Soru..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam Hamişler ve Annişler :)

Benim bir sorum olucakti..

Ben Bebegim icin Ana Kucagi ( oto koltugu ) aldim:
BSunny_Baby_Vaneo_Ana_Kuca%C4%9F%C4%B1_Gri-1.jpg

Bebegime birde Ev tipi sallana bilen Ana kucagi aldim:
P.CARDN_PS_-_102_GR-.500x500_1.jpg

Birde Sunny Baby Fantasia aldim bebek Arabasi..

Hastaneden Ana Kucagi ile cikartmayi düsünüyorum evdede Ev tipi Ana kucagi kullanmak istiyorum disardada Bebek arabasi..

Kanguru ne zaman gerek olucak bilemedim ve belini incitirmi diye düsüncede kaldim..

Portbebeyede gerek yok sanirim dedim Ana Kucagi aldigim icin..

Bebegime Kanguru veya Portbebe almadim sizce gereklimi ?

Selam Hamişler ve Annişler :)

Benim bir sorum olucakti..

Ben Bebegim icin Ana Kucagi ( oto koltugu ) aldim:
BSunny_Baby_Vaneo_Ana_Kuca%C4%9F%C4%B1_Gri-1.jpg

Bebegime birde Ev tipi sallana bilen Ana kucagi aldim:
P.CARDN_PS_-_102_GR-.500x500_1.jpg

Birde Sunny Baby Fantasia aldim bebek Arabasi..

Hastaneden Ana Kucagi ile cikartmayi düsünüyorum evdede Ev tipi Ana kucagi kullanmak istiyorum disardada Bebek arabasi..

Kanguru ne zaman gerek olucak bilemedim ve belini incitirmi diye düsüncede kaldim..

Portbebeyede gerek yok sanirim dedim Ana Kucagi aldigim icin..

Bebegime Kanguru veya Portbebe almadim sizce gereklimi ?

ben de oto koltuğunu ve bebek arabasını aldığım halde portbebeyi de aldım. kanguru almadım gerek yok diye düşünüyorum ama hastaneden Portbebe ile çıkarmayı düşünüyorum.daha küçücükken o eğimli oto koltuğuna oturttmak çok mantıklı gelmiyo. açıkcası oto koltuğunu 1-2 saatlik uzun yollara giderken arabad ve evin i,çinde de kullanmayı düşünüyorum. ama 3 aylık bebeği olan kızım var portbbeyi çok kullanıyo.. yakında bi yere atıyorum ev gezmesine giderken korunaklı olsun diye, sağlık ocağına giderken vs....yine de sen bilirsin tabiki insan kararsız kalıyo ben de kanguru alsam mı diye düşünüyorum :))

ben de oto koltuğunu ve bebek arabasını aldığım halde portbebeyi de aldım. kanguru almadım gerek yok diye düşünüyorum ama hastaneden Portbebe ile çıkarmayı düşünüyorum.daha küçücükken o eğimli oto koltuğuna oturttmak çok mantıklı gelmiyo. açıkcası oto koltuğunu 1-2 saatlik uzun yollara giderken arabad ve evin i,çinde de kullanmayı düşünüyorum. ama 3 aylık bebeği olan kızım var portbbeyi çok kullanıyo.. yakında bi yere atıyorum ev gezmesine giderken korunaklı olsun diye, sağlık ocağına giderken vs....yine de sen bilirsin tabiki insan kararsız kalıyo ben de kanguru alsam mı diye düşünüyorum :))

Arabaya bebegimiz binince mecbur Ana Kucagina oturmali sanirim yasakmis kucakda veya portbebeyle gitmesi ben bunu düsünerekten gerek yok diye sey etmistim ama alsammi ki kafam cok karisti hmm :(

Back
X