- Konu Sahibi pambukmelek8788
kızlar merhaba çokta dert değil ßelki ama danışmak istedim... nişanlımın ailesi ile ailem çok fazla iyi değiller yani aynı ortamda iyiler konusurlar gülüşürler ama ailem erkek tarafının hep aramasını hal hatır sormasını oturup bi kimi neyin alacağını nezaman alışveriş yapılcaığını konusmak istiyor. onlarda pek aramıyor. nişanlımLa biz ise herşeyimizi kendimiz seçip alıyoruz. ki ßenim de hep istediğim buydu.. çünki aileler olunca kavga değil tabi ama ufak tefek huzursuzluklar çıkabiliyor buda bizi mutsuz ediyor. .. Hatta şöyleki ßen nişanlım ve ailesi bu durumu kabullenmez diye düşünürken stres ederken bnm annem kabullenemedi :) onada hak veriyorum tamam ilkkez çocuğunun mürvetini görücek o heycanları yaşamak istiyor ama zaten gelinlikte ve çeyizlerde anemi götürüyorum.. ee eşyalarımıda götrüdüm gösterdim. şimdi kına şeyleri takı seti vs. .. alınıcak gelmek istiyor bende hayır anne biz hallediyoruz diyince darılıyor....
annemde şeker ve tansiyonda var yani istemdışı sinirleride gergin zaten ... bu durumu annemi kırmadan ona nasıl anlatabilirim. ßen genelde o öyle tepki verince üüf püüüf diye geçiştiriyorum daha da kırılıyor. . . evet kk'nın melekleri annem ile nasıl bir konuşma yapmam gerek ?
annemde şeker ve tansiyonda var yani istemdışı sinirleride gergin zaten ... bu durumu annemi kırmadan ona nasıl anlatabilirim. ßen genelde o öyle tepki verince üüf püüüf diye geçiştiriyorum daha da kırılıyor. . . evet kk'nın melekleri annem ile nasıl bir konuşma yapmam gerek ?