- 3 Ağustos 2020
- 65
- 13
- 18
- 31
- Konu Sahibi Cennet kusu annesi
-
Merhaba. Benim 3 tane karnımda öldü bebeklerim 8-10 hafta aralarında. Bir tane bebeğim anomalili doğdu, nadir görülen bir sendromla. 7 buçuk ay yaşadı. Bir tane sağlıklı oğlum var çok şükür. Ona kardeş için tüp bebek tedavisine başladık. Çünkü yaptırdığımız genetik testlerde eşim ve ben kaybettiğimiz bebekte olan hastalıkta taşıyıcı çıktık. Normal yolla hamile kaldığımda yüzde 25 sağlıksız bebek olma ihtimali olduğu için tüp bebek istedik,zaten genetik dr.u da öyle dedi..Şimdi 1 tane 5.güne gelen embriyonun genetikten gelmesini bekliyoruz.insallah sağlıklı gelirse transfer yapılacak..Sizde bilinen bir genetik hastalık varsa tüp bebek yapım derim.Aynı acıları yaşamak zor bilirim.Ben de keşke ilk kaybettiğim bebekte bilseydim direk tüp bebek yapardım. Malesef genetik hastalığımizi acı bir tecrübeyle öğrendik. Allah kimseye evlat acısı yasatmasin.Arkadaşlar merhaba ben 1 kaçtane anomalisi olan bir bebek doğurdum ve 4 gün yasadı vefat etti kalp sorunu büyüktü diye bu sorun genetik tir dediler genetik hastanesine gttik bizde bir sorun cıkmadı benim gibi olan arkadaşlarda vardır belki diye buraya yazmak istedim kaç aydır ne yapacağımı bilemiyorum eğer yasayan varsa ne yaptı tüp bebeğe mi gitti kendimi hamile kaldı lütfen yardımcı olurmusunuz
Oğlum normal yolla oldu.Ondan önce bir tane kalp atışı olmadığı için kürtaj, ondan sonra 2 tane kalp atışları durduğu için kürtaj oldum. Genetik sorunumuz anomalili bebeğimiz doğduğunda belli oldu,ondan önce en son karnımda ölen bebeği genetiğe göndermiştik ama çok görülen hastalıklara bakıldığı için sağlıklı olduğu söylendi, doğup ölen bebeğime de anne kanından bakılan nipt testini yaptırdık temiz geldi çünkü onda da sık görülen hastalıklara bakıldı. Bizim hastalığı bilip ona baktirsaydik çıkacaktı hastalık. Yani genetik bilinen bir hastalığınız varsa bakarlar onun dışında sık görülen hastalıklara bakarlar..Binlerce sendrom olduğu için hepsine bakmaları mümkün değil. Bizim genetik hastalığımizi çoğu dr.bile bilmiyor.Teshisi de zor konuldu zaten..Ölen bebeklerinize ne teşhis konulduysa ona baktirmaniz lazım..Ben kocaelide yaşıyorum ama eşimin tayini Ankaraya cıktı, 15 inde taşınıyorum..Sağlıklı yasayan oğlunuz tüp bebekmi peki ben ve eşim genetiğe gttiğimizde sorun bizde cıkmadı öle söyledi yada eksik test yapıldı acaba hangi testler yapıldı genetik cıktı onu biliyomusunuz bende onları yaptırayım bide nerde yaşıyosunuz
Sağol canım..Ataşehir memorial ataşehir Cem Demirel de yapıyorum..Senin de Allah yardımcın olsun..Sanada cok geçmiş olsun cok üzüldüm Allah yardımcın olsun tüp bebeğe devlette mi özelemi gidiyorsun genetik tüp bebek oluyor ya ondan sordum
Amin insallah cok sağol herşey içinSağol canım..Ataşehir memorial ataşehir Cem Demirel de yapıyorum..Senin de Allah yardımcın olsun..
Merhaba. Bende bebeğimi 3 şubatta kaybettim sadece 2 saat yaşadı ve kalbinde fazla bir damar kan pompalıyor dediler doğduktan sonra anju olacak dendi ama işler kötüye gitti 34.haftada o kan akciğere sıçradı ve aniden doğuma alındık ve bebeğim cennet kuşu olduMerhaba. Benim 3 tane karnımda öldü bebeklerim 8-10 hafta aralarında. Bir tane bebeğim anomalili doğdu, nadir görülen bir sendromla. 7 buçuk ay yaşadı. Bir tane sağlıklı oğlum var çok şükür. Ona kardeş için tüp bebek tedavisine başladık. Çünkü yaptırdığımız genetik testlerde eşim ve ben kaybettiğimiz bebekte olan hastalıkta taşıyıcı çıktık. Normal yolla hamile kaldığımda yüzde 25 sağlıksız bebek olma ihtimali olduğu için tüp bebek istedik,zaten genetik dr.u da öyle dedi..Şimdi 1 tane 5.güne gelen embriyonun genetikten gelmesini bekliyoruz.insallah sağlıklı gelirse transfer yapılacak..Sizde bilinen bir genetik hastalık varsa tüp bebek yapım derim.Aynı acıları yaşamak zor bilirim.Ben de keşke ilk kaybettiğim bebekte bilseydim direk tüp bebek yapardım. Malesef genetik hastalığımizi acı bir tecrübeyle öğrendik. Allah kimseye evlat acısı yasatmasin.
Bebeğimiz çok nadir görülen bir sendromla doğmuştu, teşhisi bile zor koydular,slo adlı sendrom.Çok fazla anomalisi vardı.Allah sabır versin size de,çok acı..Merhaba. Bende bebeğimi 3 şubatta kaybettim sadece 2 saat yaşadı ve kalbinde fazla bir damar kan pompalıyor dediler doğduktan sonra anju olacak dendi ama işler kötüye gitti 34.haftada o kan akciğere sıçradı ve aniden doğuma alındık ve bebeğim cennet kuşu olduŞimdi genetik sonucunu bekliyoruz hala çıkmadı. Sizde ki hastalık neydi peki
Birşey sormak istiyorum tarama testlerinde vesaire bebekte bir sorun olduğunu öncesinde ogrenmemismydiniz acaba hamilelginzde yaniMerhaba. Benim 3 tane karnımda öldü bebeklerim 8-10 hafta aralarında. Bir tane bebeğim anomalili doğdu, nadir görülen bir sendromla. 7 buçuk ay yaşadı. Bir tane sağlıklı oğlum var çok şükür. Ona kardeş için tüp bebek tedavisine başladık. Çünkü yaptırdığımız genetik testlerde eşim ve ben kaybettiğimiz bebekte olan hastalıkta taşıyıcı çıktık. Normal yolla hamile kaldığımda yüzde 25 sağlıksız bebek olma ihtimali olduğu için tüp bebek istedik,zaten genetik dr.u da öyle dedi..Şimdi 1 tane 5.güne gelen embriyonun genetikten gelmesini bekliyoruz.insallah sağlıklı gelirse transfer yapılacak..Sizde bilinen bir genetik hastalık varsa tüp bebek yapım derim.Aynı acıları yaşamak zor bilirim.Ben de keşke ilk kaybettiğim bebekte bilseydim direk tüp bebek yapardım. Malesef genetik hastalığımizi acı bir tecrübeyle öğrendik. Allah kimseye evlat acısı yasatmasin.
Bizimkide çok nadir görülen bir hastalıktı şuan genetik araştırılıyor mayısın 3 ünde 3 ay doluyor ama henüz çıkmadı. Sizin sonra bebeğiniz oldu sanırım değil mi tüp bebek mi oldu ? Ya kusura bakmayın çok soru soruyorum ama bize de genetik sorun çıkarsa tüp bebek dediler ve merak ediyorum o süreci gerçekten.Bebeğimiz çok nadir görülen bir sendromla doğmuştu, teşhisi bile zor koydular,slo adlı sendrom.Çok fazla anomalisi vardı.Allah sabır versin size de,çok acı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?