• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir şehir hastanesi tüp bebek aşamaları

gamzeli-234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2022
220
52
28
28
Herkese merhaba daha önce de bu konu hakkında ben soru sormuştum şuan başımda geçenleri süreci merak edenler için yazmak istedim daha başındayım hem neler olucak devamında bende merak ettiğim için bilenlere danışmak istedim.
Öncelikle tüm elimde olan tahliller ile gittim infetelite polikiliğinde değerlendirildi ve amh düşüklüğü olduğu için tüp bebeğe yönlendirildi. Sonra aynı gün tüp bebek polikiliğinde görüşme yaptık isteme evrakların listesini verdiler benden ve elimden kan tahlili istediler be eşim ürolojiye muayene oldu. Daha sonra ben dahiliyeye onay almak için gittim fakat prolaktin yüksekliği olduğu için endokrinolojiye yolladı ve onayı ordan aldım. Tüm bu evraklar ile adetin 21.günü eşimle gittik tekrar ben kan verdim ve muayene oldum. Daha önce çekilmiş rahim filmimi ve smear testimi kabul ettiler. Ayrıca daha önce düşük yaptığım için genetik tahlillerimiz vardı onlarıda aldılar. Bize haftaya çarşamba(1haftasonra tam) heyet var sonra sizi arıcaz dediler şuan için bunları yaşadım yine ekleme yaparım süreci yaşayan arkadaşlarda bana bilgi verirse çok sevinirim

Back