Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ergenliği bitiremeyen cok öğretmen var cocuk gıbı öğretmenler odasında yanak sısırıp sebeklık yapan ,komıklık olsun dıye bırbırlerıyle oturdugu sandalyeyı degıstıren yanı otur kalk otur kalk yapan ,izdıvaca hosgeldınız diyen ohoooo daha nelerı var.Vayy be ögretmen olmus ama ergenligini bitirememis. Yuhhh yani.
Tatlim onla muhabbetini tamamen kes.
ayni benim elti o da ogretmen ayni kisi olmasinMerhabalar arkadaşlar. Eşim ve ben aynı okulda öğretmeniz. Bu yıl ilk yılımız okulda. Yeni evliyiz. Bir tane bayan hoca var senenin başında eşin çok soğuk demişti. Ben de böyle daha iyi çok sıcağı makbul değil dışarıya karlı dedim. Bu kadın sürekli kendini ön plana atan, sürekli hiç düşmeyen bir güler yüzle dolaşan birisi. Bugün de bana sana tavsiye biraz güleryüzlü ol dedi. Ki biz arkadaşlarla gayet iyiyiz. Ben de kaç yaşına geldim gerek yok tecrübe etmek daha iyi dedim. Normalde tavsiyelere açığımdır fakat kadının samimiyetsizliğinden böyle dedim. Neyse öğretmenler odasına geçtik kadın hâlâ konuyu devam ettiriyor. Yok işte sergerdan her.şeyi biliyorum dedi eleştirilere açık değil eşinle tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş dedi. Benim çok sinirim bozuldu ama birsürü öğretmen yanında sadece sizin eşinizi de görmek lazım karakter meselesi herkes aynı olacak diye bir şey yok deyip kestirdim.
Şimdi eve yeni geldim okul öğretmenlerinin bulunduğu WhatsApp grubuna aynen şunları yazmış....
- Bugün densizin biri moralimi bozdu. Galiba beni kıskanıyor. Eee tabi x olmak kolay değil.
Arkasından da ayy yanlış yere mesaj atmışm yazmış.
Çok canım sıkıldı. Demekki insan bulaşması da bela geliyorum demiyormuş. Sürekli göreceğim birisi ve bu durum beni geriyor. Nasıl davranmalı?
Aynen öğretmenlerın sevıyelı olanı da var ama okuldakı eskı öğretmenler cıvıklıklarıyla yenı gelen öğretmenı de kendı sebeklıklerıne uyduruyorlar .Kıskancı,nısanlı olupta erkek ayartanı ılgısınden hoslananı ,ilgıyı uzsrıne toplamaya calısanı ,cocuj cocuk espırı yapanı ,agzında sakızla dolasanı yenı nesıl e allah kolaylık versın.Çocuklar öğretmenlerden ergenlik öğreniyorlar![]()
Bankacılarda da neler vardı bir görseniz üstelik özel ve rekabet olduğu için ayak oyunlarının hattı hesabı yoktu insan her yerde insan mesleği farketmezBunu yapan kişinin mesleği bankacı olsa bankacılık mesleğini yapan kişilerle ilgili böyle genellemeler yapılır mıydı acaba? Ben de öğretmenim bu arada , beraber çalıştığım insanlar harika insanlar çok şükür.Her öğretmen burda anlatılan kötü örnekler gibi değil.Lütfen gördüğünüz en fazla 20 30 öğretmen yüzünden diğerlerini de genellemeyelim.
Sizin konunuza gelince bence o kadına aldırmayın , bazısı öyle takar kafayı , siz cevap verdikçe de hoşuna gider sizi sinir etmek.Hayatı bomboş belli ki bu tür şeylerle uğraşıyor.Mesela eşiniz soğuk demiş ya umursayıp cevap dahi vermeyin.Müdüre de kesinlikle şikayet etmeyin , hem olay dallanıp budaklanır hem de müdür belki de o öğretmenle yakındır , bilemezsiniz.O yüzden tepki vermemek en doğru tepki gibi görünüyor.Zaten siz tepki vermedikçe bırakır sizinle uğraşmayı.
Maalesef böyle yapmış. Ben bir şey yazmazsam sanki sindirdi diye sevinecek sanıyorum hırslanıyorum. En iyisi uzak durmak sanırım. Önce eşim sonra ben anlamadım kadının derdini ya.