Anormal durumum.

Karşına çıkan kişilerden yeterince etkilenmemişsin bence canım,etkilendiğin zaman kusur aramazsın merak etme kendine kızma o nedenle :16::16::16::16:

Henüz karşınıza aşık olduğunuz adam çıkmamış. emin olun o kişiyi ilk gördüğünüz anda "işte bu hayatımı geçireceğim adam" diyecek ve ötesini düşünmeyeceksiniz. tabi bu hemen karşına çıkabilir yada uzun yıllar bekleyebilirsin o senin şansına kalmış :))) benim karşıma 23 yaşımdayken çıktı :16:

bktt arkadasımıza katılıyorum.kafanda tasarlayarak bırını sevemezsın kı...
gonlun kayar bırıne bı anda...
henuz demekkı kalbını çarptıracak biriyle karsılasmadın
cok takılma bi sorun yok bence.
insan yeterınce etkılenmedıgı bırıyle gorusmek konusunda kararsız olup bunu deil baska biri olsun dıye dusunebilir... normal...

tesekkur ederim arkadaslar
bu sekil dusunmem birazda cevrem yuzunden oldu sanirim
sen ne bekliyorsun okadar, kimseyi mi begenmiyorsun falan.. herkesin derdi benim yalnizligim olmus sanki
bende kendimi kotu hissettim, anormallik mi var bende dedim, yoksa bende niye istemiyeyim birisini sevmek, mutlu bir iliski surdurmek..

saolun olumlu yaklastiginiz icin :)

enim aklıma bir hikayeyi getirdi ama cok uzun anlatıyım bari,belki bilenleriniz bilir,memleketin birinde bir genc üniversite eğitimi görüyormuş,aynı mahallede yasayan cok güzel bir kıza vurulmus,ama kız ona hiç yüz vermiyormus,sadece ona değil kimseye...gel zaman git zaman genc üniversiteyi bitirmiş ve kızı kalbine gömerek oradan gitmiş,yıllar gecmiş genc oraya tayini cıkmıs,bir gün eski mahallesine gitmek isteiş,gezinirken mahallede yıllar önce aşık olduğu kızı görmüş bir evin penceresinde..büyük bir kararsızlıklık yasamıs ama en son cesaretini toplamıs calmış kapısını..kız acmış kapıyı ama soluk bir ifadeyle buyur etmiş..konusmuslar ordan burdan sonra genc sormus evlendin mi diye kız evet demiş mahallenin kasabıyla evliyim demiş..genc inanamamıs. kasap aksi yaslı herifin tekiymiş...neden demiş??kız anlatacam ama benimle bahceye iner misin..gencle beraber bahceye inmişler..cok güzel güller varmıs bahcede..kız demişki ona bana en güzel gülü getir,ama asla geri dönme,geriye bakma güle bak gec..genc tmm demiş.önüne beyaz bir gül cıkmıs "ahh ne kadar güzel bunu koparmalıyım demiş" sonra ya daha iyi bir tane varsa demiş ileriye gitmiş pembe bir gül "ahh bunu koparıyım aradığım tam da bu demiş" sora belki daha iyi vardır demş...böyle böyle bahcenin sonuna gelmiş geride dönemiyormus bakmıs bahce duvarının dibinde solgun bir gül ve hiç baska gül yok,mecbur o gülü koparıp kıza getirmiş..kız demiş ki anladın mı şimdi benim durumumu...

yani böyle cnm,maymun iştahlı olmmak lazım,kısmetleri tepmemek lazım iyice düşün enine boyuna...daha iyisini bulurum ümidine kapılma,bazen geri döünüş olamyaiblir

Mrb arkadaslar, sizinle birsey paylasmak istiyorum.. beni yadirgayabilirsiniz yada hakkimda iyi dusunmeyebilirsiniz, bende memnun degilim bu durumumdan ama degistiremiyorum :/
ben 20 yasindayim sadece 5 ay bir ciktigim oldu, 2 sene once
o zamandan bu yana hic kimseye sevemiyorum, ilk ciktigim cocuguda sevmemistim aslinda sadece onun beni cok sevdigini dusunup sevgi gosterilerinden etkilenmistim
neyse asil sorunum kimseyi sevememem, sanki yarin birisiyle cikmaya baslasam sonra daha iyi birisiyle tanisirim korkusu yasiyorum:17:
birisi cikiyor karsima, iyi hani duzenli iliskim olabilecek insanlar ama benim dusuncem "yok simdi bununla cikmayayim ya daha sonra karsima baska birisi cikarsa ondan etkilenirsem, pisman olursam bu iliskiden"
bakarmisiniz nekadar manyakca, nekadar sapikca dusunuyorum
bu neden boyle anlamis degilim, ne ariyorum diye soruyorum kendime, ne zengin mi yakiskli mi sarisin mi esmer mi vs vs ama hepsi cikti karsima yok, ne aradigimi bilmiyorum
duzenli bir iliskim , sevdigim olsun istiyorum ama olmuyor:14:
iyi kotu yorumlariniza acigim, ben bile kendimi anlayamiyorum siz nekadar anlayabilirsiniz bilmiyorum ama yorum yaparsaniz, bu kafayi nasil degistirebilirim anlatirsaniz cok mutlu olurum ..

tatlım emin misin? zengin çıkmamıştır

çıksa böyle düşünmezdin çünkü hemen ilişkiye başlar evliliğe doğru giderdin.

Son düzenleme:
o kişi karşına çıktığında :53: böyle kalırsın ve kusur aramazsın hatta dünyanın yakışıklısı zengini gelse, onun yerine koyamazsın canım merak etme :34:

arimayambenim
evet canim cok dogru, bu hikayeyi okumustum benim sonumda boyle olmaz insallah, bu durum cok farkli icinden cikamiyorum cok istememe ragmen.. hayirlisi

mlkctk
yaptigin gonderinin farkindayim cnm ama emin ol zenginide cikti, zenginlik aramakla alakali degil icinde oldugum durum, ki zaten kendi ailemin durumu fazlasiyla iyi ..

kindarrrr
cokk cokk sagol cnm:) insallah dedigin gibi olur insallah amin :)

Son düzenleme:
Önceden bende böyle düşünüyodum...:1: bunun nedeni sanırım karşındakine kanının kaynamaması gerçekten hoşlanıp sevsen öyle düşünmezsin.. Bende düşünüyodum öyle dedimya hiç bişey yapmadım kendi kendine gitti o düşünce..Bana kalırsa anı yaşa derim gerçekten hoşlanıyosan yola çık...Yoksa kendini zorlama bile daha 20 yaşındasın illa biriyle olmakzorunda değilsin ki :34:

Son düzenleme:
Gunun birinde goz bebeklerinde kendini gordugun arkasina saklandigin mantik duvarindan kosarak uzaklasacagin biri olacak tutacak elinden:) butun masallar ayni baslamiyor unutma:) kimsenin hayatini hayallerini yasamak zorunda kalma lutfen daha cok gencsin neler cikar karsina. Dogru insani nasil anlarim diyorsan onu sevmek icin bahaneleri degil sebepleri siralayacagin biri olmali:):34:

birgün öyle bir yuyulur ve öyle şeyler yaşarsın ki bugünlerine dönmek için dua edersin.
hem ne demişler: 'kısmetse gelir halepten, yemenden; kısmet değilse ne gelir elden.

Henüz karşınıza aşık olduğunuz adam çıkmamış. emin olun o kişiyi ilk gördüğünüz anda "işte bu hayatımı geçireceğim adam" diyecek ve ötesini düşünmeyeceksiniz. tabi bu hemen karşına çıkabilir yada uzun yıllar bekleyebilirsin o senin şansına kalmış :))) benim karşıma 23 yaşımdayken çıktı :16:

Bir yakınım birisiyle görüşmesi, flört etmesi için çarpılması gerektiğini söylüyordu. 32 yaşına geldi, hala bekliyor. Hala hiç sevgilisi olmadı!

Mrb arkadaslar, sizinle birsey paylasmak istiyorum.. beni yadirgayabilirsiniz yada hakkimda iyi dusunmeyebilirsiniz, bende memnun degilim bu durumumdan ama degistiremiyorum :/
ben 20 yasindayim sadece 5 ay bir ciktigim oldu, 2 sene once
o zamandan bu yana hic kimseye sevemiyorum, ilk ciktigim cocuguda sevmemistim aslinda sadece onun beni cok sevdigini dusunup sevgi gosterilerinden etkilenmistim
neyse asil sorunum kimseyi sevememem, sanki yarin birisiyle cikmaya baslasam sonra daha iyi birisiyle tanisirim korkusu yasiyorum:17:
birisi cikiyor karsima, iyi hani duzenli iliskim olabilecek insanlar ama benim dusuncem "yok simdi bununla cikmayayim ya daha sonra karsima baska birisi cikarsa ondan etkilenirsem, pisman olursam bu iliskiden"
bakarmisiniz nekadar manyakca, nekadar sapikca dusunuyorum
bu neden boyle anlamis degilim, ne ariyorum diye soruyorum kendime, ne zengin mi yakiskli mi sarisin mi esmer mi vs vs ama hepsi cikti karsima yok, ne aradigimi bilmiyorum
duzenli bir iliskim , sevdigim olsun istiyorum ama olmuyor:14:
iyi kotu yorumlariniza acigim, ben bile kendimi anlayamiyorum siz nekadar anlayabilirsiniz bilmiyorum ama yorum yaparsaniz, bu kafayi nasil degistirebilirim anlatirsaniz cok mutlu olurum ..

Annen baban boşandılar mı veya sorunlu bir evlilikleri mi var?
Ailenin böyle bir sorunu olması da gerekmiyor gerçi, henüz çok gençsin. Gönlüne hitap edecek kişiyle karşılaşmamışsındır belki.

Son düzenleme:
canım sıkıntı yapılacak bır durum degıl.
ılla bır ılıskın olmalı mı ? hayır!
aceleye ne gerek var .
olmuyorsa olmuyordur .
karsına elbet asık olabılecegınız bırı cıkacaktır .
o yuzden acele etme derım .
bugune kadar cıkanlardan demek kı etkılenmemıssın .
bu da bır dert degıl ,gayet normal bır durum.

Yaşınız daha çok genç. Elbet çıkar karşınıza.. Hayırlı insan hayırlı zamanda çıkar inşaallah.

Siz beklemeyin en iyisi, beklemeyince böyle kaygılarda yaşamazsınız.

Okuyor musunuz ? Ne ile meşgulsunuz ?

Kafayi yordugun seye bak?
Ne diyebilirizki?
Yasin cok genc ve hayatta daha önemli seyler var, meslek, egitim, üniversite, ayaklarinin üzerinde durma ve hayati tanima gibi.
Yasin kemale erdimi icindeki ses seni dogru insana yönlendiriyor.

Ama hayatdan tecrübesiz, egitimsiz ve deneiymsizsen su an yasadiklarini yasar ve yanlis bir evlilik yapabilirsin :34: Allah korusun.

Herseyin bir zamani ve yeri var, senin daha cok baska islerin var bu hayatta, ona daha sira gelmedi. Hayatla mücadele etmek insani erdemlestiriyor, olgunlastiriyor.

Armut pis agzima düs mantigiyla ancak ayaklarinin bas parmagini görme yetenegin gelisir, ama okuyup, egitimini tamamladiginda ve calisip kendi parani kazandiginda dünya senin ayaklarinin altindadir, ufkun o kadar genis olurki, ne sen böyle sorular sorarsin nede geleceginden ümitsiz olursun.
Hadi bakalim, birak su erkek meraki sorularida, hayatina yön vermeye bak.
Gözünüzde bu kadar büyütmeyin su erkekleri yaaa....

Bir yakınım birisiyle görüşmesi, flört etmesi için çarpılması gerektiğini söylüyordu. 32 yaşına geldi, hala bekliyor. Hala hiç sevgilisi olmadı!

işte senin şansına kalmış yazarken bunu kastettim. benim çevremde de var armutun sapı üzümün çöpü derken 35in üzerinde olup evlenmeyen bir çok insan.... ama ne olursa olsun ben o ilk beğeni (aşk, çarpılma, etkilenme artık sen ne dersen) olmadan asla biriyle görüşmedim. Şansım varmış karşıma eşim çıktı :)))

karşına çıkan erkeklere karşı bir şey hissetmesen bile arkadaş olarak kabul et. çevreni geniş tut.

bazen aşk filmlerdeki gibi olmayabilir. yavaş yavaş sever aşık olursun.

arkadaşlıktan aşka geçebilirsin...

bazen de seni yıldırım gibi çarpar, hiçbirşey düşünemez olursun.

ama her ne olursa olsun arkadaşlık çevreni genişlet, üniversite oku, çalış yani bekleme kendini meşgul et...

sarışındı kumraldı esmerdi falan filan boş yakışıklılık konusuna gelince de herkezden daha güzeli da ha yakışıklısı muhakkak var o yüzden önemli olan onunla nasıl vakit geçirdiğin seni mutlu edip etmediği dürüst olup olmadığı sana güvenip güvenmediği vs vs olan biri olması diyer türlü yakışıklılığa odaklanırsan birisi ile bir ilişkiye başladığında karşına başka birisi çıktığında daha yakışıklı dersin ay ne kadar yakışıklı hemen yanındakini onutursun sürekli o yeni gördüğünü düşünürsün buda yanlış olur bu devirde insan evlilik için ne arar biraz maddi durumu olsun seni sevsin saygısı olsun dürüst olsun vs bide yakışıklı olsun tabi ama herkez dört dörtlük olamıyor ama buda göreceli bir kavram sonuçta senin birlikte olacağın kişi görmeye tahammül edemeyeceğin kadar çirkin olmayacaktır o nedenle bence ne aradığın konusunda sarışındı esmerdi yakuşıklıydı konularını çıkar aklından

Back
X