anormal görünen et parçasıı

sena dass

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
12
0
30
Arkadaşlar merhaba ben 21 yaşındayım 1 yıllıkta nişanlıyım bundan iki sene önce alt tarafımda diger kadınlardan daha farkli sekilde görünen bi et parçasıyla karşılaştım o zamana kadarda kesinlikle kendimde böyle bir fazlalık oldugunu hiç farketmemiştim bu klitorisin iriliğinden başka bir şey degildi.Fazla iri olması pantolon giydiğimde canımı yakması bikinide bariz ben burdayım demesi beni oldukça rahatsız etti
Çok araştırdım internetten yeterli bir bilgi bulamadım anne karnında yaşanılan bir rahatsızlıkta buna sebep olabilirmiş ama bir ihtimal tabikii .Takmıyordum ama bundan iki sene sonra Allahın izniyle düğünüm olcak ve ben çok tedirginim ya nişanlım benden sogursa bu korkuyla yaşamak istemiyorum ayrıca çokk utaniyorum:KK42: benim gibi bu durumu yasayan , bu sorunla baş edemeyip ameliyat olan varsa lütfen yazsın bilgi almak suan benim için en iyi sey olucaktır şimdiden teşşekkür ederimm.

2 sene olmuş farkedeli neden doktora gitmediniz?

Bence sorun evleneceğiniz kişinin soğuması değil sağlığınız olmalı bu noktada.

Ihmal etmeyin doktora gidin.

Hic bakmadim gercekten canim yni diger kadinlarininkininde boyle oldugunu dusunuyodum ameliyat olmayi dusunuyorum ama bunun icin herhangi bi fikrim yok cok rahatsizim bu durumdan

Ankarada yasiyorum ben bu konudan muzdarip arkadaslarim varsa bana onerebilicekleri doktor olursa cok sevinirim

Ablam yok ki en buyuk benim
annemle konusmustum bu durumu kizim abartiyosun sana oyle geliyordur dedi ama abartmiyorum cidden goruntusu kotu

herkesin vajinası bir değildir arkadaşım ayrıca 2 senedir yeni farketmeniz ilginç temizlenirken hiç mi görmediniz demekki çokta dikkat çekmiyor kafayı takmayın bence hem orası kesilince zevk alamıyormuş kadınlar

Soyle demek daha dogru olur herhalde kendimde anormallik hissetmedim bende olanin herkeste oldugunu dusundum taki canimin acidigini anlayinca bi gariplik var dedim yoksa herkesin farkli vajina yapisi oldugunu biliyorum iki sene onceki hali yine iyiydi simdi sanki daha cok irilesti buyudu gibi geliyor gozume yorumlariniz icin cok tesekkur ederimm fikir paylasimi bu konu hakkinda konusmak bile iyi geliyor

Merhaba. Aynı problem bendede var. Ben bunu ergen dönemimde fark ettim ve senin gibi Okadar kafama taktımki senelerce anlatamam. 10 sene önce kadın doktoruna gittim, bende bi et parçası var dedim kadın muayene etti bu normal iç dudaklar bazı kadınlarda büyük olur dedi, bence bi psikoloğa görün dedi Bukadar sorun yapıyorsan. Ben dokunmaya bile korkardım ve aynen Dediğin gibi dar pantolon veya bisiklete bindiğimde acı olurdu. Bunuda internette araştırdım ve büyük iç dudaklar için normal olduğu yazıyordu. Senelerce bunu kendime çok büyük dert ettim. Kesinlikle bu Yüzden evlenemem diye düşündüm, bi yere gidip ağda yaptıramam vs. Ameliyat Olmayı düşündüm araştırdım fakat Buda cinsel hayatını ilerde etkileyebilir. 5 sene önce akıntı için kadın doktoruna gittim ve bu arada yine iç dudakları sordum doktora. Ben farketmedim bile dedi ama normal bazı bayanlarda böyle olur ama istersen ameliyat ederiz dedi ve oan gerek olmadığını düşündüm. Daha sonra lazer epilasyona gittim ve 4 farklı kız yaptı sanırım baktım kimse anormal karşılamadı bende gerçekten normal heralde diye kabullenmeye başladım. Ve en önemlisi bu yıl evlendim ve bunun düşündüğün gibi erkeklere bi problem yaratmıyor ki fark etmiyor bile Oyüzden kabullenmeyi dene bence sende. Ve bu yanlızca sende olan Bişey değil bunu bil ☺️

Kendini ve hayatını psikolojik ve fiziksel anlamda rahatsız ediyorsa mutlaka bir doktora görün derim.. Bir doktorun fikrini almak iyidir. İçine sinmezse ikinci bi doktora gidersin ve bahsettigin gibi kötü durumdaysa ufak bi operasyonla hallediliyor diye biliyorum ve kesinlikle senin cinsel hayatını olumsuz etkilicek bi sonucu olmaz emin ellerde yaptırırsan

Ama canim benim senin ic dudakmis benim buyuk olan klitorisim valla bede senin gibiyim agdaciya gidemem utanirim ki ic camasirimdan bile belirgin dusun ben cok dert ediyorum oyle boyle degil :-(

Valla cnim eger boyle giderse doktora gorunmeye dusunuyorum cunku psikolojikmnde iyi degilim sadece bu durumla karsilasip ameliyat olan arkadaslar varsa yardim almak istedim bide fiyat onemli tabi cok tesekkur ederim yazdiginiz ve bana yardimci oldugunuz icinn

X