- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.842
- 53
- Konu Sahibi belaokumakitapoku
Aynı ben :)) Zerre kadar heves etmedim düğün işlerine. Herşeye tamam dedim. Bunun iyi yanı, düğünden önce boşu boşuna kendini gerip üzmüyorsun. Ama bir de kötü yanı var ki... Eşin sen herşeye eyvallah dediğin için bundan sonra da hep aynı olacak sanıyor. Sanki ne bileyim..biraz değerin düşüyormuş gibi oluyor. Ama sonraki süreci iyi yönetmen lazım. Biz insanlar biraz nankörüzdür bilirsin. KArşımızda herşeye eyvallah eden, yumuşak huylu insanı kırmaktan ve kaybetmekten korkmayız.. Öyle değil mi?Etrafımdaki nişanlı kızlar düğünle ilgili isteklerini fazla fazla belirtiyorlar. Ben ise her denilene tamam diyorum. Hani ne nisanlimi ne ailesini zora sokmak istemiyorum. Kendi oğulları sonuçta zaten ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır diye düşünüp extra isteklerimi söyleyip bunaltmiyorum insanları ki zaten düğün salonumuz bulunduğumuz yerin en iyisi olacak. Ama en iyisi olmasa da bi şey demezdim ben. Nisanlim da tesekkur ediyo anlayisli oldugum icin.Sonra dönüp bi de etrafıma bakiyorum kızlar en ufak bi şeyi sorun yapıyorlar illaki her ama her konuda onların dediği olacak nişanlısının ailesinin ne düşündüğü önemli değil. Nisanlilari da bunlari zorlansa bile kabul ediyo. Bunları gorunce kendimi tuhaf hissediyorum normal olan nedir?