ya ben bilmiyorumki ben mi cok dar düsünüyorum yada esimmi düsünmüyor. simdi benim ailem cumartesi bir dügüne gitti, dügün sahipleri kizini damadinida getir demis esim gitmek istemedi gitmedik. ben gitmek istiyordum aslinda ama neyse. ben basina kakmayim evde sikilmayim diye beni carsiya götürdü gel sana birseyler alalim ne zamandir carsiya cikmadin sen falan dedi. neyse gittik ilk dükkana girdik direk erkek bölümüne gitti dedimki askim bayanlar bölümü ilerde bende oraya bakayim dedim yok bekle beraber bakariz dedi. beraber ona birseyler baktik denedi falan filan. gectik bayanlarin bölümüne. birsey gösterdim güzel mi bu dedim begendiysen al dedi. neyse dedim. yani insan bi güzel veya cirkin der bence ya. neyse burdan ciktik ikinci dükkana. ordada aynisi direk gitti kendisi icin bakmaya ben onun icin kabinde sira bekliyorum o sagdan solan esya bulup getiriyor benim koluma asiyor. iki kez tam 20dakika sira bekledim. ücüncü dükkan sirf bayan icindi galiba girmemizle cikmamiz bir oldu birsey yok burasi iyi degil dedi onun kendi istedigi dükkana girdik yine bakti birseyler denedi falan filan. sonra aldi alacagini birde ayakkabi bakmaya basladik ona. 5dükkan gezdik bir ayakkabi icin. neyse dedim belki bugün sansim yoktur ondan birsey bgulamadim kendime. internette aksam kardesine ayakkabilari gösterdi oda begendi kalkti bugün hic üsenmeden gitti ayakkabilarinin aynisini aldi 2cift ayakkabiyi kardesine gönderdi. sesimi cikartmadim göndersin kardesidir dedim. spora baslicaz dedik gecen birde bugün gitmis kendine kosu ayakkabilari t-shirt falan almis birde o yetmezmis gibi arkadasina balikci aletleri almis. beraber baslicaz spora insanin aklina gelmez mi sunuda karicima alayim diye ya. arkadasina aliyo bana almiyo ne ki bu simdi. gercekten kendimi tuhaf hissettim demin aradi diyo sumru süper birsey buldum diye anlatiyo birde. simdi bn mi yanlis düsünüyorum onun yaptigimi yanlis anlamyiorum ben ya :çok üzgünüm: