- Konu Sahibi erdemliiiii
-
Merhabalar arkadaşlar, 5 aylık hamileyim doğum yaklaştıkça haliyle insanı bir heyecan sarıyor ve hastane araştırmaları yapılmaya başlanıyor:) kontrollerim boyunca antakya özel akademi hastanesini tercih ettim, doğumumuda epudral anesteziyle akademi'de normal doğum olarak yapmayı düşünüyorum, bu hastanede doğum yapmış ayrıca epudral anestezi tercih etmiş arkadaşlar varsa beni bilgilendirebilirler mi? Memnun kaldınızmı, yardımlarınızı bekliyorum, illaki aramızda antakya akademi'de doğum yapmış bayanlar vardır
slm canım bende daha önceleri akademi hastanesine gidiyordum ama şimdi gitmiyorum bir arkadaş orda doğum yaptı ve hç memnun kalmamış eşi falan ilgilenmedikleri için doktorla tartışmış arkadaşı doum evine sevk etmişler falan filan ...bende orda sıra sorunu yaşadım randevulu gidiyordum ama benim üsteme kaç hasta alıyorlardı ve her seferinde 5 tane doğum oluyordu ne hikmetse ...şu an bende 24 haftalığım bende kararsızım nerde doğum yapcağıma ...
evet sıra sorunu bende yaşıyorum, doğum konusundada çok haklısın, doktorum sürekli doğumda oluyor,bende 23 haftalık hamileyim aşağı yukarı aynıyız, belki karşılaşmışızdır biletamam beni haberdar edersin gelişmelerden, allah yardımcımız olsun...
hangi doktora gidiyorsun çiğdem ucucu mu ?
evet ona gidiyorum sanırım sen de aynı doktora gidiyorsun
evet canım gidiyordum maalesef bıraktım bu sıra meselesi yüzünden sonra doğum yapan arkadaşımın hç memnun kalmadığını öğrenince iyi olduğunu düşündüm defneye gidiyorum şimdi ve eşimle bizde kan uyuşmazlığı vardı her ay kan tahlili yapılması gerkiyormuş ama bize akademideki doktor söylemedi ve çok önemliymiş aslında...kısmet kader diyelim mozaik hastahanesini öneren çok oldu şimdilik defnede devam ediyorum bakalım ...
evet mozaik hastanesini bana da çok önerdiler ilkay hanım varmış ama orada da çok sıra bekleniyor haftalar öncesinden randevü alınıyormuş,defnede de 2 bayan doktor var sanırım biri yeni geldi diye biliyorum,bilgin varmı defne de epudral anestesizle ağrısız normal doğum yapıyorlarmıymış?
haberim yok ama büyük bir ihtimal yapıyorlardır akademiden çok önce vardı defne ...filiz hanım var o kadın doğumdan geldi ama sen hülyaya gidiyorum daha doğumla alakalı hç bir şey konuşmadık hayırlısı diyelim ...ama her yerde çok bekleniyor bu sıra sorunu bitmiyor güya özel hastahane ama bu kalabalık konusunda devletten bir farkı yok
arkadaşlar ben mozaikte doğum yaptım ve çok memnun kaldım.eşim de ben de sağlık personeliyiz doğumdan sonra benimle ilgilenen hemşirelere söylemedik bile sağlıkçı olduğumuzu.çok güzel ilgilendiler çünkü.saat başı tansiyon takibi yapıyorlar.emzirme eğitimi veriyorlar,bebeğin memeyi alana kadar uğraşıyorlar.temiz,sürekli oda siliniyor.tavsiye ederim.ben randevulu gidiyordum çok beklemiyordum.isterseniz doktor önerebilirim..hayırlı doğumlar..
teşekkürler kalmer,doktor tabiki önerebilirsin,çok ta faydalı olur,büyük araştırma içerisindeyim çünkü doğum konusunda epudral anesteziyle doğum yapabileceğim güvenilir bir hastane ve doktor arıyorum...
yanlış hatırlamıyorsam daha öncede görüşmüktük bu konuyla alakalı depil mi?ben zeynep gökçe altaş la başladım ama o da gebe olduğu için ve izne ayrıldığı için doğumumu yaptıramadı.çok ilgili ve sevecen biri cerrahisi de iyi.benim doğumumu münevver çolakoğlu yaptırdı gerçi ben sezaryen oldum ama işinin ehli gerçekten.ikisini de eşimin doktor arkadaşları tavsiye etti.düşünebilirsin bence.hayırlı doğumlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?