Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Antalya Bakıcı Arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

nobody

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
3.140
132
0
Antalya
Merhaba,
Bir çok yere haber bıraktım ancak bakıcı bulmak ne zormuş. 2 kızım var 3,5 ve 4,5 yaşlarında Antalya güvenilir, referanslı bakıcı arıyorum. Danışmanlık firmalarına nasıl güvenmeliyim bunu bilmiyorum sizler bu konuda nasıl yol izlediniz?

Teşekkürler

antalyada hangi bölgedesiniz ve referanslı derken yetişkin iki çocuk annesi olması yeterli olrmu?

1.5 yaşındaki oğlunuza hala bakıcı arıyorsanız ben bakabilirim ben evimde bakıyorum daha önce bakıcılık yaptığım aileden referans verebilirim evim larada

antalyada hangi bölgedesiniz ve referanslı derken yetişkin iki çocuk annesi olması yeterli olrmu?

hala iş arıyorsanız benim bakıcıya ihtiyacım var. soğuksu mahallesinde oturuyorum. 1 yaş 1 aylık kızıma benim evimde bakacak birini arıyorum.. ilgilenirseniz buraya yazabilirsiniz.

1.5 yaşındaki oğlunuza hala bakıcı arıyorsanız ben bakabilirim ben evimde bakıyorum daha önce bakıcılık yaptığım aileden referans verebilirim evim larada

Merhabalar hala dudunuyormudunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bundan on sene once arkadasimla firmaya bakicilik için gittik.arkadasima referenas vrami diye sordular yok dedi hiç bakmadim pek bilmem çocuk bakimini açikçasi dedi ok dedi adam sana referans dedi iki kisi verdi birine 2 sene digerine 4 sene baktin de dedi bilgi ved.o fimalaa hiç guvenmeyin onla sadece paa almaya bakar

Merhaba biz Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri olarak talebinizle örtüşen hizmetleri sunuyoruz. Çocuk ve bebek bakımı,hasta ve yaşlı bakımı için bakıcılar ve ev hizmetlerinde yardımcı olacak bayan çalışanlar temin ediyoruz. Firma olarak güvenlerinizi boşa çıkarmayacağımızı garanti ederiz. Çalışma şeklimiz, bakıcı ve yardımcı arayan sizlerle çalışanlarımızı ofisimizde randevu sistemiyle buluşturmak esasına dayalıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Antalya calli Soğuksu guvenlik Bayındır sedir civari guvenle cocuklariniza bakarim tecrubeliyim. Çocuk gelisimciyim bundanda öte bende bir anneyim sigara kullanmiyorum

ANTALYANIN BAKICI MERKEZİ

İnsan Kaynakları işkur özel istihdam bürosu güvencesi altında tecrübeli referanslı yerli ve yabancı yatılı ve yatısız bebek bakıcıları,çocuk bakıcıları,hasta bakıcıları,yaşlı bakıcıları,refakatçiler ve ev işlerinde yardımcılar temin etmektedir.

ANTALYA BAKICI - İNSAN KAYNAKLARI İŞKUR ÖZEL İSTİHDAM BÜROSU
Antalyada Faaliyet Gösteren firmamız İşkur denetiminde tamamen yasal çalışmakta ve bakıcılık konusunda sayısız referanslarımız bulunmaktadır. Talep ettiğiniz yaş grubunda ve uyrukta istediğiniz kriterlerde Yatılı, Gündüzlü, Parttime Bebek ve Çocuk Bakıcıları, Hasta ve Yaşlı Bakıcıları, Ev Hizmetlerinde Yardımcı Personeller, Oyun Ablası ve Abisi, Refakatçi Personeller temin ediyoruz.
Web sitemize İşveren kaydı yapabilir, Ücretsiz İlan Verebilir ve 1000'den fazla Antalyada Çalışmak isteyen personel arasından ilanınıza uygun adayların CV'lerini görebilirsiniz.

Telefon:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…