Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Agzi gevsek insan cekemem. Ilkini denerdim oncelikle.Merhaba bebeğim var 1yaşında.
Eylülde okula gideceğim bu yıl izinlerle ücretsizle vs geçirdim ama artık başlamam lazım..
Bebeğime bakacak abla arıyoruz epeydir ama bulamadık pek güvenilir düzgün birilerini..
Şuan iki komşu var site grubundan duyurdum dönüş yaptılar..
Şimdi biri 2 çocuklu biri (4-6) yeni boşanmış (ekonomik olarak daha güçsüz ondan belirttim) pek tanımam ama çok ihtiyacım var diye aradı.Diğerini bi nebze tanıyorum iki çocuğu var (9-14 yaşları,saat olarak her şeyimiz uyuyor bunla ben de onun çocuklar da aynı saatlerde çıkıyoruz geliyoruz ) aynı binadayız bunla,diğeri yan binada..
Oturup elbette ikisiyle de detaylı konuşacağım ama ikinci kişi bana daha mantıklı gelmişti (birincisi çocuklarını getirebilir veya çocuklarına arada gidebilir çocuğumu evde bırakabilir,sonuçta onunkiler de küçük henüz ilgiye muhtaç)
Ama ikinci ile de ilgili şöyle bir durum var sitedeki arkadaşım söyledi “haberin olsun ağzı çok gevşek ayaklı gazete gibi üstüne üstlük yalan yanlış eklemelerle seni üzebilir misal çöpünde kırık tabak gördü herkese gidip Çiçek yere tabak fırlattı çok sinirli diyebilir” dedi Evet o potansiyel var bir iki tavrından sezdim..
Referanslı insanlar bulmaya çalıştık evimiz ters bi yerde (vasıta sıkıntısı var) olduğu için herkes burun kıvırıyor baştan..Ya da bize getirin diyorlar açıkçası ben de sabahın köründe çocuğumu uyandırıp kendi ortamından koparmak istemiyorum,çocuk bi de ortamın stresini yaşamasın..
Kreş/yuva diyen olacaktır 2 yaşından önce alan yerler yok..
Siz olsanız bu iki kişi arasında kimi seçerdiniz ?
Minik çocukları olan genç kadın mı evde bi sorumluluğu kalmamış yetişkin ama ağzı gevşek kadın mı ?( Ağzı gevşek ama merhametinden herkes bahsediyor çocuk güzel bakıyor vs daha önce bakmış biliyorlar ama diğerini kimse pek bilmiyor ben de)
Not:Benim ailem burda değil olsa da çocuğumu onlara vermem eski konularımı bilen bilir aşırı yoran tipler hepsi de..
Eş ailesinde de kimse yok olsa da açıkçası ben pek akrabaya çocuk baktırma taraftarı değilim..
konunun en başınaAyy kafam çok karışık ne yapmalıyım bilmiyorum
Burda netleşirim dedim de![]()
İkisine de yollamıyorum onlar evime gelecek,çoçukları da gelmeyecekİkiside olmaz birinin küçük çocukları var sizin çocuğu ezerler ikinciside ergen cocugu var özellikle erkekse hiç yollamam
Haklısınız ilk mesajı düzeltmem lazım..konunun en başına
her 2 durumda da bakıcı eve gelecek, evde kamera olacak 8-13 bakılacak gibi şeyleri de ekleseydiniz keşke
çünkü yorumların yarısı kadınlar çol çocuk evlerinde olacak siz oraya bırakacaksınız ya da çocuklarıyla size gelecekler filan gibi ilgisiz şeylerle dolu.
kadının 6 yaşında olan çocuğu okul çağında. o çocuğu okula/kreşe nereye vereceklerse onu kim götürüp getirecekmiş ben onu netleştirin derim zira 4 yaş bir çocuk daha var, onu hiç bir yere vermeyeceklerse anane evde onunla dururken diğerini birinin götürüp getirmesi lazım, nasıl olacak? yakın okul mu mesela size gelirken bırakıp mı gelecek ne olcak?
bir de ücretleri aynı mı?
sadece bebek bakacaklar başka bişeye dokunmayacaklar mı?
Bilemiyorum benim çocuklarım (8yaş) bana çok seslenir ki ben çalışan bir anneyim,yani zaman zaman evde olmadığım başkalarıyla kaldıkları olmuş,ev içinde annenin varlığına alışmış çocuklar daha çok istemez mi anneyi bi de anneanne kilo hastalığı olan biri çok hareket edebilen biri değilmiş..Sanki kızını sık sık arar eve gel der gibi geliyorİlk seçenekte neden evde iki çocuk var diyorsunuz ki? Büyük olan altı yaşında yani ilkokula bu sene başlaması gerekiyor. Zaten ilk çocuk okulda olacak, sadece 4 yaş anneannede kalacak. Bu durumda sorun olmaz bence zaten. Anneanne tek çocukla ilgilenir bakıcı da sizin çocuğa bakabilir böylece
8-13 yol dahil edilmiş hali..Bence ilk seçenek daha uygun, 5 saat bakacaklar, eviniz okula uzak mı? Yol süresinide düşünün 8-13 çok iyi saatler hemen geçer. İlk kadına çocuğu okula bırakma getirme işini kimin yapacağını mutlaka sorun. Paraya ihtiyacı olduğu için daha özenli davranabilir.
Hiç kreş yok mu çevrenizde? Aslında en iyisi kreş olurdu yarım günde, yemesi içmesi düzeni açısından. Şimdi bu kadının sizin kurallarınızada mutlaka uyması gerekecek ki çoğu insan kafasına göre davranıyor
bunu mutlaka yazıya dökün imzalıBen de evimde istiyorum,bebeği karda kışta çıkaramam ki bi de sabahçıyım çok zor olur..
Kamera da olacak zaten onu söyledim ikisi de kabul etti
Saatler bu şekilde olduğu için bana 1.seçenek mantıklı göründü evet kendi çocukları var ama okula gönderebilir çocukları.Yarım gün zaten işim :) öğretmenim sabahçıyım.8-13 gelecek
Bence saatleriniz çok güzel, kadına net olursunuz, kesinlikle ahbaplık etmeyin, rica minnet iş gibi olmasın. Şuan kaç yaşında çocuğunuz?8-13 yol dahil edilmiş hali..
12:40 da dersim bitiyor eve varışım 13.
Kreşler maalesef bu kadar küçük yaş almıyormuş
Tam 1 yaşında olacak ağustostaBence saatleriniz çok güzel, kadına net olursunuz, kesinlikle ahbaplık etmeyin, rica minnet iş gibi olmasın. Şuan kaç yaşında çocuğunuz?
Dahada minikmiş uyku saatide olur o 5 saat içinde heralde bence bi deneyin bide B planı yapın kendinize. Diyelim ki bi anda olmadı işi bıraktı vsTam 1 yaşında olacak ağustosta
Sabahtan belki çocukları uyur olur zaten. Ananeside başında olacak, çocuklar uyandıgında belki 10 11 olacak anane de çok bakmamış olur. Bence onun daha çok ihtiyacı var gibiAnneanne var evde onla bırakacakmış getirmem asla dedi bilmiyorum ama..