• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya Belek'te Otel

albatroza

elbet roza elbette
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2022
6.068
10.538
178
Belek'te veya Antalya merkezde bebekle rahat gidilebilecek otel önerisi olan var mıdır hanımlar? Gidip kalıp memnun olduğunuz, mümkünse kahvaltı dahil otel arıyorum..

Canım benim dilersen enuygun uygulamasına bir gözat derim, benim sürekli kullandığım bir yer. Son derece güzel ve ekonomime uygun oteller buluyorum , özellikle bu yaz mevsimlerinde.

Ic Santai Belek memnun ayrılmıştık gittiğimizde(geçen yaz)tam bir aile oteli. Odalar biraz eskiydi,o tarafını sevemedim ama temizlik anlamında sorunsuzdu,çok sorun etmedik açıkçası zaten odada çok vakit geçirmediğimiz için.
Bu sene Ethno Belek'e gittik onuda tavsiye ederim. Bu yaz açıldı Ethno,tereddüt etmiştim giderken ama çok beğendik biz. Odalar yeni herşey pırıl pırıldı. Plajı kumdu,7 tane havuzu,2 ayrı su kaydırağı vardı,biri çocuk biri yetişkin+çocuk. Yeme içme tarafı da tatmin ediciydi bence. İçecek kalitesi de muazzamdı.

Back
X