antalya burun estetiği doktor önerileri acil yardim!!!!! 2017

Rapunzelll21us

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
8
0
6
41
Antalyada burun estetiği olmak istiyorum ama kafam çok karişti bütçem 6000 tl bu fiyatlarla iyi bir doktor ariyorum resimli şekilde yardim ederseniz sevinirim doktorlarin kendi sayfalarinda paylastiklari inandirici gelmiyor. ........

Evet ben diger konulari inceledim. 3 5 doktor var en çok adi geçen hadi nural özerdem kardesler engin erkal gökhan uğur ömer özkan. .. Ama karar vermesi çok zor sosyal. Medya hesaplari tamam iyi resimlerle dolu gorüşmeye gidiyorsun ordada hep iyi resimler gösteriyorlar... Burda resimli yardım edebilen olsa çok iyi olurdu. .. Her doktora iyi diyende var kotü diyende delircem karar vermesi çok zor. .... Birde seçkin oksar hepsinden pahali fiyat verdi ama onun adi forumdada internette pek gecmio

Dr engin erkal beni burdan tanıdığım birinin 4 ameliyati yaptı düzeltti kızın burnunu engin erkal sayfasında resimleri var . ben ameliyati tavsiye etmiyorum kötü bir tecrübe yaşamış biri olarak en kötü burun estetikli burundan iyidir diyorum cok mecbur değilseniz olmayın .bende ikinci ameliyat icin dr.engin erkal düşünüyorum ben ikincinden daha cok korkuyorum. hakkında hayırlısı olsun

Dr engin erkal beni burdan tanıdığım birinin 4 ameliyati yaptı düzeltti kızın burnunu engin erkal sayfasında resimleri var . ben ameliyati tavsiye etmiyorum kötü bir tecrübe yaşamış biri olarak en kötü burun estetikli burundan iyidir diyorum cok mecbur değilseniz olmayın .bende ikinci ameliyat icin dr.engin erkal düşünüyorum ben ikincinden daha cok korkuyorum. hakkında hayırlısı olsun
İlk ameliyatıni kim yaptı resim atama şansin varmı

Back
X