antalya burun estetiği doktor önerileri

hausegirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
58
0
96
antalya burun estetiği doktor önerileri memnun kalan veya hiç beğenmeyen varsa paylaşalım lütfen bende olmak istiyorum ve fiyat konusunda ucuk olmayan eli iyi olan doktor arıyorum

antalya burun estetiği doktor önerileri memnun kalan veya hiç beğenmeyen varsa paylaşalım lütfen bende olmak istiyorum ve fiyat konusunda ucuk olmayan eli iyi olan doktor arıyorum

merak ettim buldunuzmu bir dr. veyahut yaptırdınızmı. Bende düşünüyorumda kime gitmeli ve nekadara patlıyor öğrenmek istiyorum

Ben pazartesi günü Engin Erkal'a ameliyat oldum. Ağrım sızım olmadı çok memnunum. Ayrıntılı bilgi için "antalyada burun ameliyatı ve opr.dr.Engin Erkal acaba tanıyan var mı ?" başlığının son mesajına bakabilirsiniz. Sorularınız varsa yardımcı olabilirim.

elbette sorularım var
öncelikle cevapladığınız için çok memnun oldum vallahi
bu dr. hangi hastanede 1.si
2.si siizn sadece görsel bir durummuydu
3.sü ne kadar tutar çıktı
şimdilik aklıma gelenler bunlar

elbette sorularım var
öncelikle cevapladığınız için çok memnun oldum vallahi
bu dr. hangi hastanede 1.si
2.si siizn sadece görsel bir durummuydu
3.sü ne kadar tutar çıktı
şimdilik aklıma gelenler bunlar
Ne demek ben de ameliyattan önce her şeyi merak ediyordum yardımcı olabildiysem ne mutlu. Doktorum Medstar'da. Aslında benim ameliyatım 10 yıl önceden belliydi. Geniz eti-bademcik ameliyatı olduğumda doktor 18 yaşına gelince burun ameliyatı olması gerekiyor demişti. Burnumdan et alındı, kemer törpülendi, yamukluk düzeltildi. Amaç burundaki etti ama olmuşken hepsi olsun dedik. Ameliyattan önce ağzım açık uyuyordum nefes alamadığım için, ama şuan epey rahatım nefes konusunda. Ücret hakkında pek bi şey söyleyemem değiştiyor işlemden işleme. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ba-taniyan-varmi.564422/page-33#post-38439587 burdaki en son mesaj bana ait. Orayı okursanız ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Yine sorularınız olursa burdayım.

Başarılı bir operasyonun yanında ilgi, alaka, samimiyet gibi beklentilerinizin tamamı Engin Erkal'da mevcut. Sayesinde hem güzel bir burnum oldu hem de doktor fobimden kurtuldum. Ameliyat öncesi karar aşaması çok zor biliyorum bence gidin bir görüşün derim. Kendinden emin, sakin tavrıyla güven veriyor zaten. Her şey bir tarafa hiçbir aşamada zerre kadar acı çekmedim.(Ameliyat öncesi tahlil için kan verirken hariç. O işi de hemşireler yapıyor zaten) Sırf bu yüzden bile minnettarım. Çünkü acıya dayanıklı değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…