Merhabalar, yıllardır doğru hekimi seçmek için ertelediğim ve korkularım olan bir ameliyat. Benim için çok önemli . Burnumda deviasyon ve sola doğru asimetri var dolayısıyla nefes almamda sıkıntıya sebep oluyor. Estetik açıdan büyük sıkıntım yok eğrilik dışında. Belki hafif kavis isteyebilirim. Yani bu ameliyat septorinoplasti oluyor. Antalya'da bu alanda tanınmış tüm dr larla görüştüm kbb ci ve estetikçi. uzun araştırmalarım sonucu özel kliniği olan dr ların benimki gibi komplike olmayan burunlar için verdikleri fiyat aralığı 5000-8000 civarı. Bu süreçte hekim seçmenin zor olduğunu farkettim. İşin maddi yönü bir tarafa (ki önemsiz değil elbette) sonuçtan memnun kalacak miyim? Revizyon riski olur mu? Gibi korkularım var. Sonuçta Antalya eğitim ve araştırma hastanesinden Mustafa Deniz Yılmaz hocayla görüşmeye karar verdim. Kendisi kbb ci ve prof. Bizzat cep telefonundan ulaşarak bilgi aldım. Hocayla ilgili deneyimi olan ya da Antalya'da bu operasyonu geçirmiş arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa çok memnun olurum. Ben de bu süreçte yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.