Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doç. Dr. Mustafa Deniz YILMAZ la görüşen veya doktor beye ameliyat olan var mı?
Ben Doc. Dr. Mustafa Deniz Yilmaz'a 1 ay once ameliyat oldum. Burnumdaki kemik yuzunden nefes almada zorluk cekiyordum ve seklinide degistirmek istiyordum. Kendisi bizimle yakindan ilgilendi ve ameliyatim cok basarili gecti. Nefes alma sorunum ortadan kalkti ve burnumun yeni seklindende cok memnun kaldim. Kendisi işinde cok iyi ve dikkatli bir doktor. 4 yil oncesinde ablamda kendisine ayni ameliyati olmustu ve cok memnun kalmisti. Bende bunun uzerine gozum kapali kendisine basvurdum. Burun estetigi yada burnunuzla herhangi bir sorununuz varsa cok dogru bir adrestesiniz. Kesinlikle tavsiye ediyorum cok memnun kalacaksiniz.
Evet 2019 Ocak ayında oldum ama memnun değilim maalesef. Benim hafif deviasyon ve tek tarafta nefes sorunum vardı. Şekil bozukluğum yoktu ama hafif kavis olmasını istemiştim. Letdown tekniğiyle yapılmış ameliyatım. Bu teknikte zaten doğal kavis olacağını söyledi. Ama burnum normalde ince yapılıyken hala ödem var gibi şiş ve yayvan görünüyor. 1 yıl kontrolüne gittiğimde (ki ben hala biraz ödem vardır diye düşünüyordum) bu kadar zamanda ödem kalmayacağını kesin sonuç olduğunu söyledi. Ama burnum kalınlaştıp yayvanlaştı. Bu teknikten kaynaklanıyormuş! Ve geçen yıl bu tekniği 20 kişiye uygulamış. Yani denek olmuşum! Tekrar bir operasyon yapabileceğini kendi ücretini almayacağını özel hastane ücretini ödeyeceğimi söyledi. Bu da 2000 TL civarı. Tekrar ameliyat olmaya çekiniyorum açıkçası. Hem haftalarca şişlik morluk tekrar aynı sıkıntılar hem de sonuçtan memnun olacağıma emin değilim. Hekim seçerken yıllarca araştırıp zor karar vermiştim halbuki.Merhaba ben de burun ameliyatı olmak istiyorum ama doktor konusunda çok kararsız kaldım siz yaptırdınız mı mustafa deniz beye
Tam iki yıl olacak ameliyat olalı, açıkçası şeklinden memnun değilim bir tarafta hala ödem var gibi şiş ve burnum yayvanlaştı eskiden burun sırtım ince yapılıydı. 1 yıl kontrolü için gittiğimde ödem artık olmaz dedi ve yapılan teknikle alakalı bi sonuçmuş. Benim ameliyatımda kapalı let down tekniği uygulamış ve bu teknik burnu yayvanlaştırmış.Tekrar operasyon yaparız dedi. Hastane ücretlerini yine ödemem gerekiyor tabii. Emin değilim açıkçası.Merhaba, acaba Mustafa Deniz Yılmaz hocayı önerir misiniz? Instagramında gördüğüm kadarıyla Açık Teknik tercih ediyor? Uygun fiyata yaptığını duydum ve başarılı sonuçlar var. Ne dersiniz, önerisi olan var mı?Teşekkürler
Çok geçmiş olsun odin07. Sanırım burun ameliyatı biraz da şans işi. Aynı doktordan farklı farklı sonuçlar çıkabiliyor. Keşke operasyon öncesinde bu tekniğin sonuçlarından bahsetseydi. Peki ameliyat olursan, hangi teknik uygulayacağından ve sonuçlarından bahsetti mi? İkinci ameliyat olacağı için daha temkinli olursun muhtemelen. Çok geçmiş olsun tekrar..Tam iki yıl olacak ameliyat olalı, açıkçası şeklinden memnun değilim bir tarafta hala ödem var gibi şiş ve burnum yayvanlaştı eskiden burun sırtım ince yapılıydı. 1 yıl kontrolü için gittiğimde ödem artık olmaz dedi ve yapılan teknikle alakalı bi sonuçmuş. Benim ameliyatımda kapalı let down tekniği uygulamış ve bu teknik burnu yayvanlaştırmış.Tekrar operasyon yaparız dedi. Hastane ücretlerini yine ödemem gerekiyor tabii. Emin değilim açıkçası.
Çok teşekkür ederim. Evet teknikten bahsetti, çok şekil bozukluğu olmadığı için benim burnum için uygun teknik olacağını ve bu tekniği severek uyguladığını söyledi ama burun sırtımın genişleyeceğinden bahsetmedi. Bir de bu tekniği Barış Çakır kullanıyor ve onun yaptığı burunlarda böyle bir sonuç görmedim. Sonuçta hoca en iyisini bilir diyerek beklentimi anlattım ve güvendim. Benim tek beklentim içerdeki deviasyon düzelsin hafif doğal kavis olsun bu kadardı, burun ucuna müdahale yapılmadı kaldırma vs gibi. Açıkçası genişleyeceğini bilseydim tercih etmezdim. Tekrar hastane ücreti ödemem gerekecek ve sonuçtan emin olamadığım için vazgeçtim.Çok geçmiş olsun odin07. Sanırım burun ameliyatı biraz da şans işi. Aynı doktordan farklı farklı sonuçlar çıkabiliyor. Keşke operasyon öncesinde bu tekniğin sonuçlarından bahsetseydi. Peki ameliyat olursan, hangi teknik uygulayacağından ve sonuçlarından bahsetti mi? İkinci ameliyat olacağı için daha temkinli olursun muhtemelen. Çok geçmiş olsun tekrar..