N
nursena0707
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nursena0707
-
ben ilk aşılamamı tıp fakültesinde funda hanıma yaptırdım ömür hoca bölüm başkanı 200 aşılama masrafı 100 de doktor ücreti tuttu.ama 2. ve 3.aşılamamı antalaya merkezde yaptırmadım geliş gidiş yapmak çok zordu hem yorucu hem masraflı umarım yardımcı olabilmişimdir
merhaba herkeze bende yeniyim aranızda bende bucaktaki ali fuat beye gidiyorum eğer nasip olursa mart ayının başında aşılamam yapılacak...boncukx medical park taki ücreti söylermisin ...dr kim açıklama yaparmısın...
merhaba arkadaşım bende antalya da oturuyorum bende bucakda alifuat beye gidyorum geçen cumartesi aşılamam yapıldı iyşallah tutar allhı isteyen herkese versin
canım ben bir yıldır giidyorum ve çok memenunum ben bikere doğal yoldan hamile kaldım ama ben bir aylık zannediyodum iki aylık dediler kalbi durmuşdu ve doktorumun tedavisiyle kalmışdım şimdi aşılama yaptı adetimin ikinci günü gittim yumurtama bakdı hap verdi yumurtlama serephondu gelibe ama onu bulamadım klomen kullandım adetin onunda tekrar gittim 7 tane yumurtan oluşmuş dedi çok güzel sonra çatlatma iğnesi verdi pregnyl verecekdi ben ovittrel iğnesi istedim ilk hamilelliğim o iğneyle olmuşdu ayın 24 ünde aşılama yapt dörtbuçukda yani arkadaşım üç kere gittim
canım senin yumurtan çok çalışdığı içinmi olmuyo aşılama yapılacakmı sana allhım herkesin istediğini versin canım çok zor beklemek
hayırlısıyla hayatta istediğin çıkar canım bebeklerimiz gelir bennim aslında geçen ay aşılamam yapılacakdı ama adeti az oldum doktorum yumurtayı atamamışsın dedi ilaç verirsem yumurtan iyce büyür kisde çevirir dedi ve bu ay yaptı doktor çok güzel kist oluşmamış dedi önceden doktora giderken çok heycanlanırdım ne diyecek diye ama şimdi alışdım artık ve umursamıyorum önceden çok ağlardım şimdi napıyım olacaksa olur diyorum nasipde varsa heycanlanmıyoum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?