Aşılama Antalya da aşılama yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi nursena0707
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
N

nursena0707

Ziyaretçi
arkadaşlar antalyada aşılama için tavsiye deceğiniz doktor yada kurum neresidir.birde özelde hastanede be özel doktor muayenesindeki ücret nedir? lütfen bilenleriniz yardımcı olursa sevinirimmm.sevgilerimleeee

ben ilk aşılamamı tıp fakültesinde funda hanıma yaptırdım ömür hoca bölüm başkanı 200 aşılama masrafı 100 de doktor ücreti tuttu.ama 2. ve 3.aşılamamı antalaya merkezde yaptırmadım geliş gidiş yapmak çok zordu hem yorucu hem masraflı umarım yardımcı olabilmişimdir

canım tşk. ederim cevapladığın içinn....şu an bilgisayar başındamısın?

nursena soracağın birşey varsa özel mesaj gönder canım

ben de alanyaya gidiyorum üniversite hastanesine tıp nasıl yani randevu problemi var mı

antalyada benim doktorum figen demir
iki kezz aşılama yaptı bana
ikinci aşılamam yapılalı daha 5 gün oldu doktorumdan çok memnunum.tavsiye ederim

ben ilk aşılamamı alanya başkent hastanesinde barış bey e yaptırdım ama kesinlikle memnun kalmadım ve kesinlikle tavsiye etmem 2. aşılamamı manavgatta özel akdeniz hastanesinde cem beye yaptıracam çok iyi bir doktor tavsiye ederim

arkadaşlar bende mart da yaptıracağım ilk aşılamamı medical park a gidiyorum sigortaya bakıyor hemde çok uygun.

berhaba arkdaslar bende 4 suabat a tıp fakultesınde munıre erkman a asilama yaptıracam bılmıyorum nasıl doktor ... bılen varsa yardımcı olursanız sevınırım beklıyorum yorumlarınızı

merhaba herkeze bende yeniyim aranızda bende bucaktaki ali fuat beye gidiyorum eğer nasip olursa mart ayının başında aşılamam yapılacak...boncukx medical park taki ücreti söylermisin ...dr kim açıklama yaparmısın...

merhaba arkadaşım bende antalya da oturuyorum bende bucakda alifuat beye gidyorum geçen cumartesi aşılamam yapıldı iyşallah tutar allhı isteyen herkese versin

merhaba arkadaşım bende antalya da oturuyorum bende bucakda alifuat beye gidyorum geçen cumartesi aşılamam yapıldı iyşallah tutar allhı isteyen herkese versin

Merhaba aynı dr gidiyor olmak sevindirdi ne yalan söyliyeyim:dance:....inşallah çabaların boşa çıkmazda mutlu haberi verirsin bizlere:CüvCüv: rabbim büyük herkeze hayırlısından versin inşallah...
canım sana bir iki sorum olucak eğer cevaplarsan sevinirim.ne kadar sürdü aşılama yani gitti geldi orda geçen zaman..birde dr istirahat verdimi yatmanı fan söyledimi....

canım ben bir yıldır giidyorum ve çok memenunum ben bikere doğal yoldan hamile kaldım ama ben bir aylık zannediyodum iki aylık dediler kalbi durmuşdu ve doktorumun tedavisiyle kalmışdım şimdi aşılama yaptı adetimin ikinci günü gittim yumurtama bakdı hap verdi yumurtlama serephondu gelibe ama onu bulamadım klomen kullandım adetin onunda tekrar gittim 7 tane yumurtan oluşmuş dedi çok güzel sonra çatlatma iğnesi verdi pregnyl verecekdi ben ovittrel iğnesi istedim ilk hamilelliğim o iğneyle olmuşdu ayın 24 ünde aşılama yapt dörtbuçukda yani arkadaşım üç kere gittim

normal hayatına devam et dedi sadece aşılama yaptıkdan sonra 20 dakika yattım canım sadece ağır kaldırma zaten aşılama hakkında sana yazılı kağıt verirler okursun onu canım

ne kadar güzel ben iğne kullanıyorum 1 iğne az geliyor 2 fazla o nedenle de 10 gündür iğne yaptııryorum bi hareketlilik yok dozu artıramıyoruz yumurtalık çok çalıştığı için
ben alanyaya gidiyorum ilk seferde çok çalıştığı için çatlatma iğnesi olmadım kendiliğimden hamile kaldım ben de aldırdım geişim bozukluğu var diye sonraki tedavide de çok çalıştı yumurtalık yine bıraktık şimdi de işte günde 1 tane iğne oluyorum 5 günde 1 gidiyorum doktora

canım senin yumurtan çok çalışdığı içinmi olmuyo aşılama yapılacakmı sana allhım herkesin istediğini versin canım çok zor beklemek

canım senin yumurtan çok çalışdığı içinmi olmuyo aşılama yapılacakmı sana allhım herkesin istediğini versin canım çok zor beklemek

yumurtalık çok çalışıyor foliküller büyümek yerine çoğalıyor doz arttğı anda çoğalmaya başlıyor o nedenle az az ilaç veriliyor bundan öncekinde de iğne fazla gelip kistleşme yapmıştı o tehlikeli bir durumdu kistin patlama ihtimali vardı tedaviyi bırakmıştık bu ay da işte ağır gidiyoruz bakalım ne olacak pazartesi günü doktora gideceğimCADIARZU

ben sabırlıyım bunu oyun gibi kabul ediyorum stres yapmamaya çalışıyorum sürekli doktora gidiyorum yaşam biçimim oldubenneyaptımki doktorla artık arkadaş gibiyiz herhalde doktor aşılama yapacağız derse şaka mı derim :jeyyar:bu hayattan nasibimize ne düşmüşse onu bekliyorum bakalım ne çıkar:uhm:

hayırlısıyla hayatta istediğin çıkar canım bebeklerimiz gelir bennim aslında geçen ay aşılamam yapılacakdı ama adeti az oldum doktorum yumurtayı atamamışsın dedi ilaç verirsem yumurtan iyce büyür kisde çevirir dedi ve bu ay yaptı doktor çok güzel kist oluşmamış dedi önceden doktora giderken çok heycanlanırdım ne diyecek diye ama şimdi alışdım artık ve umursamıyorum önceden çok ağlardım şimdi napıyım olacaksa olur diyorum nasipde varsa heycanlanmıyoum bile

ben de öyleyim geç olsu önemli değil ben olacağına inanıyorum yumurtalıklarımın da bu sefer normal çalışacağına da inanıyorum herşey güzel olacak:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…