Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Antalya da bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

cerenka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
164
8
68
Antalya
Merhaba Antalya Güzeloba Kipa - eski havalimanı yolu civarında oturuyorum. 1.5 yaşındaki kızımı çok sevecek bakıcı arıyoruz. ilgileniyorsanız mail adresim cerenkrm@hotmail.com . buraya numaranızı bırakırsanız ararım.

teşekkürler
Ceren

Merhaba Antalya Güzeloba Kipa - eski havalimanı yolu civarında oturuyorum. 1.5 yaşındaki kızımı çok sevecek bakıcı arıyoruz. ilgileniyorsanız mail adresim cerenkrm@hotmail.com . buraya numaranızı bırakırsanız ararım.

teşekkürler
Ceren

Merhaba biz Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri olarak talebinizle örtüşen hizmetleri sunuyoruz. Çocuk ve bebek bakımı,hasta ve yaşlı bakımı için bakıcılar ve ev hizmetlerinde yardımcı olacak bayan çalışanlar temin ediyoruz. Firma olarak güvenlerinizi boşa çıkarmayacağımızı garanti ederiz.Memnun kalmadığınız takdirde ilk üç ay içerisinde üç kez değişim hakkı sunuyouz. Çalışma şeklimiz, bakıcı ve yardımcı arayan sizlerle çalışanlarımızı ofisimizde randevu sistemiyle buluşturmak esasına dayalıdır.

İLETİŞİM:0

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X