Selam
Ücret 4.500 odedik aksam oldumameliyatı ertesi gun oglene eve gittim 2.gunu de tampon cıkarıldı 3.gun nişan vardı oraya gittimkimse anlamadı.Tampon cıkarılırken oyle cok korkutucu bir acısı yok.Ama cıkısını hissediyosunuz gozleriniz yasarıyor ben o kadar uzun oldugunu bilmiyordum cektikçe cıktı bir de sunger tampondu ondan daha rahat oldu belki de.Yalnız simdi silikon tamponlar varmıs delikli doktorunuza danısın eger dezavantajı falan yoksa kesinlikle ondan taktırın cunku burundan nefes alamamak cok cok rahatsız edici cok zorlandım dayanamayacagımı zannettim her yutkunusunuzda kulaklardan feci basınc yapıyo su bile içmek işkence oluyor tampon varken.
Tampon cıktıktan 1 hafta sonra kontrol var ona gittim simdi benim bugun aksam tekrar kontrolum var doktor temizleme yapıyor içini.
Burnumun seklinde oyle bariz bi değişiklik olmadı sadece ucu cok cok hafif kalktı sol deliği hala daha şiş dikişler ordan cunku.Ha ameliyat sonrası zaten hiç acı falan yok kimse bu ameliyattan korkmasın ama benim tavsiyem sigara içenler birkac gun once oldukca azaltsın yada yapabilirse hiç içmesin narkoz için.
Ayrıca ben pişman oldum girmişken rinoplastı yaptırmadıgıma eger oyle bi niyetiniz varsa kesinlikle yaptırın ben pişman oldum bendeki saga dogru egrilik hala duruyor

ama nefes alısım daha iyi.5 şişe sterimar bitirdim onun da tanesi 20 kusur lira.
Hastane cok guzel ha bir de bu yuz ameliyatını yapan Omer bey de o hastaneye gidiyor tıptaki cogu doktor orda ameliyat yapıyor cok karsılastık orda benim doktorum da kbb alanında super bi doktor cook guleryuzlu hiç prof. kibiri yok cok sakin babacan ama pek
estetik ameliyattan yana değil yapabilirseniz iki doktoru birden sokun ameliyata.biri kbb biri estetiğini yapsın.
Ben memoriale gitmiyorum bugun randevular cok onceden doluyor onu da soyleyeyim 1 hafta onceden almanız gerek ben de alamadıgım için muayenehanesinegidicemmigrosun ordaymıs yerini ben de tam bilmiyorum adrese gore bulucaz artık